?! O_o Z kazdym z osobna sie zegnales i sie pytalismy czy idziesz to powiedziales, ze zostajeszbalcerek pisze:Gdzie poleźliście potem?? Mówiłem żebyście poczekali na mnie
Spotkania forumowe w Krakowie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Krakowie
całkiem przyjemnie było
nie spodziewałem się tak licznej ekipy - prawie 20 osób :] żałuję trochę, że nie zostałem na baunsie, ale bedzie jeszcze okazja wspólnie się pogibać

tak czy siak, imo szkoda, że Cię nie było
trzeba było przyjechać potem pociągiem, nawet koło 20..no chyba, że nie mogłeś, to okSzajba pisze:kwa no prącie mnie strzela ze mnie nie było
tak czy siak, imo szkoda, że Cię nie było
to je Marynarz, stara gwardiaSzajba pisze: a na tym pierwszym zdjęciu to kto leży na całej reszcie :>
)
a ja na tym zdjeciu wyszedlem szczerbaty jak jacek gmoch....
Maideni szli. Powiedziałem, że na Maidenów zostaję, a po tym jednym kawałku idziemy. Potem i tak poszło "Wypierdalać" i impreza się całkiem skończyła.Kro pisze:balcerek napisał/a:
Gdzie poleźliście potem?? Mówiłem żebyście poczekali na mnie
?! O_o Z kazdym z osobna sie zegnales i sie pytalismy czy idziesz to powiedziales, ze zostajesz
To sami Maideni tam byli? O_obalcerek pisze:Maideni szli
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Jak całkiem sie wynieślismy to juz sie ATSS skończyło ;pbalcerek pisze:Maideni szli. Powiedziałem, że na Maidenów zostaję, a po tym jednym kawałku idziemy. Potem i tak poszło "Wypierdalać" i impreza się całkiem skończyła.
fuj brand, co Ty masz na twarzy? :/
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
O_oNorka pisze:fuj brand, co Ty masz na twarzy? :/
o zarost jej chodzi :]
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
to wiem, ale czemu od razu fuj
Nie zna się 
Wielkie joł i pozdro dla całej ekipy
Było zajedwabiście, także powórka nie tyle wskazana co obowiązkowa 
Bounce w Tower niezapomniany
Podobnie jak próby uruchomienia telewizora ;] i dysputy o Jacku Gmochu właśnie, notabene jak już zostało wspomniane, głównym winowajcy wczorajszej awarii.
No i brawo Ebi, dzięki któremu ja i Futrzak nie mieliśmy zwalonego humoru
Ta miejsćówka bło świetna, dobry wybór Balcerek (tudzież Bauncerek ;]]]]]]]] )
), czekając na swojego i mówie Futrzakowi: "ale wiesz, powiem Ci że spsiały ostatnio tutaj te kebaby", a przed nami Turek podaje mi akurat moje żarcie
Nie wiem czy pokapował sie o co mi chodzi ale cośtam mi powiedział

No, generalnie powtórka musi być, nie ma bata. Kto wie, może nawet liczniejszą ekipę by sie dało zebrać
Jeszcze raz pozdro dla wszystkich, i tych z którymi sie już znałem jak i tych nowopoznanych (Lucy, Andzia, Michcio, D5, Balcerek). \m/
Evka chyba wkrótce będzie w domu tak na marginesie
Bounce w Tower niezapomniany
Podobnie jak próby uruchomienia telewizora ;] i dysputy o Jacku Gmochu właśnie, notabene jak już zostało wspomniane, głównym winowajcy wczorajszej awarii.
No i brawo Ebi, dzięki któremu ja i Futrzak nie mieliśmy zwalonego humoru
Też tak myśleMareq555 pisze:Powiem wam , że najlpiej było gdy siedzieliśmy w tej Jazzdze.
Oj tak. Co do kebaba to i tak nie zapomne, jak stałem już przy okienku ("Falafel" notabeneFutrzak pisze:kebab rozsadzał mordę
Tobie z kolei sie fajnie oczy świeciły i w ogóle to w tej ciemnicy niczym wampir wyglądałeśFutrzak pisze:Fotki w pyte! Bredni i Artur na rurce wymiatali, a Brendiemu fajnie się świeciła bluza w tych gotyckich mrokach.![]()
No, generalnie powtórka musi być, nie ma bata. Kto wie, może nawet liczniejszą ekipę by sie dało zebrać
Jeszcze raz pozdro dla wszystkich, i tych z którymi sie już znałem jak i tych nowopoznanych (Lucy, Andzia, Michcio, D5, Balcerek). \m/
Evka chyba wkrótce będzie w domu tak na marginesie
no no, ładnys jestBrand pisze:to wiem, ale czemu od razu fuj Nie zna się
Dzieki Andzia za foty:) czekam jescze na te Lucyjne:D (chodz nie bylo ich wiele :p )
Ogolnie bardzo fajniie było.Troche zaluje,ze nie zostalam do konca (chociazby ze względu na chlopcow na rurze
Pozdro dla wszystkich, szczegolnie nowopoznanych !
Eva zaluje,ze nie mialysmy okazji jakos pogadac..
Szajba- szkoda,ze tak wyszło ..;/:(
Zaszłam do domu 14 minut temu. Padam na pysk, spałam moze z 4h, ale nie wiem bo to trudny rachunek jest, ale było zajebiście i wczoraj przed i w trakcie imprezy i dzisiaj również
.
Dzięki Arczi za towarzystwo, czego Markowi podziękować nie można. "Dobranoc" w środku dnia. No ale i tak :].
Szymek, pijaku, mi sie będzie śnić dzisiaj w nocu "Ewa tekile pijemy"
.
Ej obowiązkowo powtarzamy to. I nie że za pół roku. Ekipa ma być ta sama a nawet większa. i Salvis co z Tobą O_o?
Dzięki Arczi za towarzystwo, czego Markowi podziękować nie można. "Dobranoc" w środku dnia. No ale i tak :].
Szymek, pijaku, mi sie będzie śnić dzisiaj w nocu "Ewa tekile pijemy"
O co kaman :>? Dlaczego mieliście mieć zwalony humor i co to Ebi?Artur pisze: No i brawo Ebi, dzięki któremu ja i Futrzak nie mieliśmy zwalonego humoru![]()
Ej obowiązkowo powtarzamy to. I nie że za pół roku. Ekipa ma być ta sama a nawet większa. i Salvis co z Tobą O_o?
No kurde, jak włąsnie chciałam w końcu z Tobą pogadać, to już szłaś :/. Następnym razem to nadrabiamy, bo my chyba nigdy nie gadałyśmy czy coś.Opra pisze:Eva zaluje,ze nie mialysmy okazji jakos pogadac..
Ebi (Smolarek) ---> 3 gole --> Polska wygrywa 3:1 --> chłopcy sie ciesząEvE pisze:O co kaman :>? Dlaczego mieliście mieć zwalony humor i co to Ebi?
a cała przyjemność po mojej stronie ;]EvE pisze:Dzięki Arczi za towarzystwo
u dziadków byłem.Wrath pisze:trzeba było przyjechać potem pociągiem, nawet koło 20..no chyba, że nie mogłeś, to ok![]()
dzieki RaffWrath pisze:tak czy siak, imo szkoda, że Cię nie było
noMichcio pisze:a ja na tym zdjeciu wyszedlem szczerbaty jak jacek gmoch....
jak to ? O_oOpra pisze:Eva zaluje,ze nie mialysmy okazji jakos pogadac..
EvE pisze:co to Ebi?
ludzie nastepnym razem to nie ma bata. JADE POCIĄGIEM
już nie mam tu najwięcej postów

na tak wyszlo jakos kurczee...;/;/Szajba pisze:Opra napisał/a:
Eva zaluje,ze nie mialysmy okazji jakos pogadac..
jak to ?
no!!EvE pisze:Ej obowiązkowo powtarzamy to. I nie że za pół roku. Ekipa ma być ta sama a nawet większa.
ale dalczego ? co ? minęłyście sie ?
już nie mam tu najwięcej postów

Szajba pisze:ale dalczego ? co ? minęłyście sie ?
Balcerek możemy Ci zmienić nick na baun$erek ? Bo Ty juz dla nas inaczej nie isteniejesz :]