Spotkania forumowe w Krakowie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Krakowie
spoko, nadrobimy. mam nadzieje;)
kobiety...EvE pisze:Dlaczego mieliście mieć zwalony humor i co to Ebi?
spoko, najwazniejsze, że nic poważnego się nie stało ;]Szajba pisze:u dziadków byłem.
a Opra cały czas marudziła, tak mi się przypomniało teraz
nie cały czas, tylko jak mi extra pikantna pizza wickerowa buzie wypalała, co rozpowiadasz brednieWrath pisze:a Opra cały czas marudziła, tak mi się przypomniało teraz
bo Marzenka za mną tęskniWrath pisze:a Opra cały czas marudziła, tak mi się przypomniało teraz
powie mi ktoś wreszcie czemu Opra i Eva sie nie spotkały ? O_o
już nie mam tu najwięcej postów

jeszcze grzane piwo i zbyt długi mecz Ci sie nie podobały :jOpra pisze:nie cały czas, tylko jak mi extra pikantna pizza wickerowa buzie wypalała, co rozpowiadasz brednie
bo było dużo ludzi i się w tłumie nie mogły znaleźć :pSzajba pisze:powie mi ktoś wreszcie czemu Opra i Eva sie nie spotkały ? O_o
no baaaaSzajba pisze:bo Marzenka za mną tęskni
kto Ci powiedzial ze sie nie spotkalysmy?Szajba pisze:powie mi ktoś wreszcie czemu Opra i Eva sie nie spotkały ?
no chyba se jaja robiszWrath pisze:bo było dużo ludzi i się w tłumie nie mogły znaleźć :p
już nie mam tu najwięcej postów

aj tam, kobiet nie znaszWrath pisze:jeszcze grzane piwo i zbyt długi mecz Ci sie nie podobały :j
a na piwo to miałam prawo sie wkurzac bo to wcale piwo nie było o! potwierdza
Szaaaajbaaa. :laughSzajba pisze:no chyba se jaja robisz
Się nie woź...Szajba pisze:EvE pisze:co to Ebi?![]()
:buahaha:Szajba pisze:a na tym pierwszym zdjęciu to kto leży na całej reszcie
Oj, Shayboosku, szkoda że cię nie było, wszystkim cię brakowało niczym Bruce'a, Nomada i Kelthuza.
A śfimksik jako tylko do domu dokuśtykał, to glebnął w pościel, wypił aspirynę i... (u_u) 12 godzin później (zaś aspirynę).
Dziękuję wszystkim za przyjazd/przybycie i myślę, że następnym razem zarezerwujemy sobie salę z parkietem do tańczenia,
a co!
Podobno ta pani tam nowa i nie umie napojów przyrządzaćOpra pisze:a na piwo to miałam prawo sie wkurzac bo to wcale piwo nie było o! potwierdza
Ale dobry był motyw jak Ewka próbowała to "prawie piwo" i Kro jej szklankę mocniej nachylił :buahaha:
I taki cytacik:
Balcerek: Ja chcę mieć zdjęcie z człowiekiem, który ściskał dłoń Bruce'a Dickinsona!
Wicker (podając rękę): I nie tylko.
Yo, no ja przed chwilą dotarłem do domu. Bauns bardzo udany, o czym świadczyć może choćby fakt, że pierwotnie z miałem pojawić się w domu ok. 9 - 10 rano. ;P Szkoda tylko, że większość towarzystwa tak szybko się zmyła. ;P
Pozdrowienia dla wszystkich przybyłych, zarówno tych znanych mi wcześniej, jak i tych których miałem przyjemność poznać wczoraj.
No i pragnę pozdrowić również Jacka Gmocha, oczywiście. 
Pozdrowienia dla wszystkich przybyłych, zarówno tych znanych mi wcześniej, jak i tych których miałem przyjemność poznać wczoraj.
cóż, życie to nie bajka, a jądra to nie jajka, a 70 to nie 100. praca. i żeby uniknąć głupich pytań typu "w weekend?!" napiszę. owszem w weekend. prawie 5 dych za 10 h. więc mogę się przyznać. nie przyjechałem z powodu chciwości. tyle. cieszę się, że impreza się udała.EvE pisze:i Salvis co z Tobą O_o?
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
EvE pisze:O co kaman :>? Dlaczego mieliście mieć zwalony humor i co to Ebi?Artur pisze: No i brawo Ebi, dzięki któremu ja i Futrzak nie mieliśmy zwalonego humoru![]()
Bardziej chodziło o to, że w ogóle oglądaliśmy ten mecz i to jeszcze burżujsko siedząc na miękkiej kanapie. Inni natomiast oglądali stojąc w przejściu lub w ogóle nie oglądali i grali w rzutki
A ja tak słyszę "Ebi!", "Ebi!", "Ebi!" i sobie myślę, co on sam jeden na boisku? reszta nie umie gola strzelić?

a wszystko prez Tole bo miała pierwszy okres 
Gdzie reszta zdjęć? 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
u Andzi na gg/ PM 
ej wrzuciłby ktoś te zdjęcia na sendspace.pl
bo ja z rapida nie ściągnę niestety.
Ja też wam wszystkim dziękuję za stawienie się. Wicker jeszcze nic nie pisał. Czyżby jeszcze gdzieś pił??