Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Jestem pewien, że będzie koncert u nas.
jasne jasnowidz prawde ci powie...Jestem pewien, że będzie koncert u nas.
Ludzie
To już się robi nudne:/ Kilka stron na, których kilka osób powtarza te same zdania. Jak chcecie tak pisać między sobą to piszcie załóżcie sobie forum i już. Bo wierzcie mi, Ludzi wchodzą na takie fora żeby się czegoś dowiedzieć, a nie czytać Wasze bezsensowne wypowiedzi. Trase ogłoszą około grudnia i będziemy wszystko wiedzieć, więc po co takie bezsensu pisanie. Po ogłoszeniu się dowiemy gdzie co i jak i każdy powie gdzie jezie, bo może będą się zbierały większe ekipy i tyle.
Swięte słowa!!!Taka pseudo-polemika nic nie da...a jak się pojawi info o gigu u nas to i tak będzie skamlenie , ze daleko i za drogo itd,itd itd>>>> :angryHAMMERS pisze:LudzieTo już się robi nudne:/ Kilka stron na, których kilka osób powtarza te same zdania. Jak chcecie tak pisać między sobą to piszcie załóżcie sobie forum i już. Bo wierzcie mi, Ludzi wchodzą na takie fora żeby się czegoś dowiedzieć, a nie czytać Wasze bezsensowne wypowiedzi. Trase ogłoszą około grudnia i będziemy wszystko wiedzieć, więc po co takie bezsensu pisanie. Po ogłoszeniu się dowiemy gdzie co i jak i każdy powie gdzie jezie, bo może będą się zbierały większe ekipy i tyle.
tak zawsze jest normalka to jest POLSKA!!!faust pisze:a jak się pojawi info o gigu u nas to i tak będzie skamlenie , ze daleko i za drogo itd,itd itd>>>>
No to mogą mi zrobić prezent na święta i zaserwować coś w Dublinie lub w UKBudziol pisze:jak juz niejednokrotnie bylo mowione okolo grudnia
KMFDM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W UK zagraja podobno na nowej edycji Monsters of Rock w londynskim Hyde Parku, a w Dublinie mozliwy bylby koncert na RDS Arena.Misio pisze:No to mogą mi zrobić prezent na święta i zaserwować coś w Dublinie lub w UK
Ostatnio zmieniony wt paź 16, 2007 4:50 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
OI ..o tym była już mowa wcześniej,tak to baaardzo prawdopodobne ,może wzorem Stonsów zrobią w Hyde Parku koncert "free"
:solo
Czyli Masters of Rock miałoby zmienić miejsca gdzie odbywała się tam impreza? Szkoda...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ta impreza odbywała się w wielu krajach i stadionach czy halach... Ostatnia brytyjska edycja (niestety jedynie z 17-tysięczną widownią) odbyła się w Milton Keynes Bowl w Anglii, a gwiazdami były Deep Purple i Alice Cooper... Byc może Live Nation chce wskrzesic ten festiwal i ściągnąc właśnie takie gwiazdy jak Maiden.Abstract pisze:Czyli Masters of Rock miałoby zmienić miejsca gdzie odbywała się tam impreza? Szkoda...
Robert, festiwal o którym piszesz to Monsters of Rock. Masters to taki drugoligowy fest na czeskiej prowincji. 
Właśnie też mnie się tak wydawało. A czy drugoligowy to ja bym polemizował
A polemizuj sobie.
Jak dla mnie festiwal którego gwiazdy na solowych koncertach zapełniają co najwyżej kluby i niewielkie hale to druga liga.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Fakt, literówka. A swoją drogą wg. mnie bardzo prawdopodobny jest występ Maiden na czeskim Masters of Rock... Festiwal z roku na rok robi się coraz większy - w tym roku przyciąnął już ok. 30.000 osób. Więc jeśli Maideni mieliby wystąpic w Czechach to myślę, że raczej na MOR... Do tego pora się zgadza, bo festiwal odbywa się w lipcu. 
Nie wierzę...... Nie widzi mi się koncert Maiden na MoR. Nie wiem czemu, ale tak mi podpowiada intuicja 
tylko jak Czechy to myslicie ze kosztem Polski czy oprocz tego?WICKER MAN pisze:Fakt, literówka. A swoją drogą wg. mnie bardzo prawdopodobny jest występ Maiden na czeskim Masters of Rock... Festiwal z roku na rok robi się coraz większy - w tym roku przyciąnął już ok. 30.000 osób. Więc jeśli Maideni mieliby wystąpic w Czechach to myślę, że raczej na MOR... Do tego pora się zgadza, bo festiwal odbywa się w lipcu.
Nie. W Polsce koncert na 100% będzie. 
a no tak zapomnialem
:beer
to chyba bardziej prawdopodobne niż Czechy!!! :gunsDa5id pisze:Nie. W Polsce koncert na 100% będzie.
WICKER MAN pisze:Fakt, literówka. A swoją drogą wg. mnie bardzo prawdopodobny jest występ Maiden na czeskim Masters of Rock... Festiwal z roku na rok robi się coraz większy - w tym roku przyciąnął już ok. 30.000 osób. Więc jeśli Maideni mieliby wystąpic w Czechach to myślę, że raczej na MOR... Do tego pora się zgadza, bo festiwal odbywa się w lipcu.
Maideni na 100% NIE wystapia na Masters of Rock. Przynajmniej tak mowil jakis czas temu organizator tego festiwalu.