Dokładnie... pamiętam, że przed którymś z koncertów z Blaze była reklama w radiu "zaśpiewaj Heaven Can Wait z Iron Maiden". Niestety konkursu nie wygrałemWICKER MAN pisze:Co do wejscia na Heaven Can Wait to w przeszlosci faktycznie mozna bylo wygrac wejsciowki w roznych konkursach radiowych etc.
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
www.MetalSide.pl
Dziś w radio na "Jedynce"mówili o planowanych na rok 2008 shows-w planach JEST koncert MAIDEN!!!!!Nie podano lokalizacji... 
O kurde! Gdzie to słyszałeś?!
Przecież napisał gdzie to słyszał.

a o czym jeszcze mówili? bo Maiden to mnie średnio interesuje...Dziś w radio na "Jedynce"mówili o planowanych na rok 2008 shows-w planach JEST koncert MAIDEN!!!!!
Mówiono o The Police,Knopflerze i Gahanie...Zobaczymy,ja nie tracę nadziei.Mam wrażenie < że zagrają u nas i w Chorwacji!-jeśli chodzi o Europę Wschodnią ,oczywiście..
mówili też coś o jeźdźcach apokalipsy i powstaniu przeciwko Giertychowi prowadzonemu przez Kubusia Puchatka 
trzeba czekać i tyle, ale już chyba niedługo
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Może już jutro podadzą jakieś daty na Europę...
jakieś pewnie podadzą, ale czy wszystkie to wątpie, myślę że mogą podać Francję, Norwegię, Szwecję ,te kraje gdzie organizatorzy są najbardziej sprawni
a czy to ważne kiedy podadzą? ważne kiedy Iron Maiden zagra !! mnie na przykład nie obchodzi data podania dat europejskiej częściu touru, która może, ale nie musi zawierać datę polskiego koncertu, w kwestii którego i tak nie mamy za wiele do gadania, więc może zaczekajmy, aż data rzeczywiście się pojawi, zamiast licytować się kiedy to będzie.
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
no tak na forum IM pisac o tym zespole to prawdziwy skandal!Wrath pisze:o czym jeszcze mówili? bo Maiden to mnie średnio interesuje...
Słyszałeś to na 'first' kanale polish radio?faust pisze:Dziś w radio na "Jedynce"mówili o planowanych na rok 2008 shows-w planach JEST koncert MAIDEN!!!!!Nie podano lokalizacji...
Dokładnie-to nie są głupie żarty!Ciekawe co z tego wyniknie...
Ciekawe!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe skad to nifo maja ale ja od dawna jestem przekonany ze ta trasa nas nie ominie tym razem 
pisalem, ze to trzeba wyjasnic!
Napiszmy petycję do premiera Tuska by powołał komisję śledczą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TUSK jako support dla Maiden , koncert w kuluarach sejmu ! :buahaha:
Są nowe daty
1 luty-Indie
19 luty-USA
21 luty-Meksyk
22 luty-Meksyk
1 luty-Indie
19 luty-USA
21 luty-Meksyk
22 luty-Meksyk