Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
idzcie na gg, bo niektorych krew zalewa z zazdrosci ;]
a tam ale na gg nie ma lansu przed wszystkimi 
NYC spoko, a jeszcze $ nisko stoi, wiec mozna by pobaunsowac. Problem tylko pod tytulem wiza!! :/
NYC spoko, a jeszcze $ nisko stoi, wiec mozna by pobaunsowac. Problem tylko pod tytulem wiza!! :/
No właśnie, na gg lans zerowy, więc ten sposób komunikacji odpada. 
Jeśli chodzi o wizę to wkurza mnie jedynie, że trzeba za nią zapłacić niemało, bo 100$
ale problemów z jej otrzymaniem raczej byśmy nie mieli. 
Jeśli chodzi o wizę to wkurza mnie jedynie, że trzeba za nią zapłacić niemało, bo 100$
no to skad mam wziasc wniosek wizowy i jak to zalatwic?? Jak dla mnie mozemy jechac 
http://polish.poland.usembassy.gov/visa ... apply.html
Smacznego.
[EDIT]
Bilet Wrocław-Newark to tylko 576 USD.
Smacznego.
[EDIT]
Bilet Wrocław-Newark to tylko 576 USD.
ciekawe kiedy podadzą wszystkie Europejskie daty
Pewnie nieprędko, choć chciałbym się mylić. 
Swoją drogą, fajne są pytania w tym wniosku o wizę. Szczególnie to:
"Czy ubiega się Pan/Pani o wjazd do Stanów Zjednoczonych, aby zajmować się działalnością wywrotową, terrorystyczną lub naruszającą przepisy kontroli eksportu, bądź jakąkolwiek inną działalnością sprzeczną z prawem? Czy jest Pan/Pani członkiem lub przedstawicielem organizacji uznawanej obcenie przez Sekretarza Stanu USA za terrorystyczną? Czy kiedykolwiek uczestniczył/a Pan/Pani w prześladowaniach prowadzonych przez nazistowski rząd Niemiec; lub czy kiedykolwiek uczestniczył/a Pan/Pani w ludobójstwie?"
Swoją drogą, fajne są pytania w tym wniosku o wizę. Szczególnie to:
"Czy ubiega się Pan/Pani o wjazd do Stanów Zjednoczonych, aby zajmować się działalnością wywrotową, terrorystyczną lub naruszającą przepisy kontroli eksportu, bądź jakąkolwiek inną działalnością sprzeczną z prawem? Czy jest Pan/Pani członkiem lub przedstawicielem organizacji uznawanej obcenie przez Sekretarza Stanu USA za terrorystyczną? Czy kiedykolwiek uczestniczył/a Pan/Pani w prześladowaniach prowadzonych przez nazistowski rząd Niemiec; lub czy kiedykolwiek uczestniczył/a Pan/Pani w ludobójstwie?"
Ładna mapka została umieszczona na stronie głównej. http://www.ironmaiden.com/images/homepage/bigmap.jpg
Tylko troszkę dali ciała z tym rysunkiem bo samolot przypomina racze Boeinga 707 niż 757.
Tylko troszkę dali ciała z tym rysunkiem bo samolot przypomina racze Boeinga 707 niż 757.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Mnie bardziej to intryguje:
Tu by mnie w dobrym terminie było stać pojechać, ciekawe, w ile czasu wszystkie bilety pójdą
Tu by mnie w dobrym terminie było stać pojechać, ciekawe, w ile czasu wszystkie bilety pójdą
ja sie nie chce napalać, ale jeden lot przelatuje nad Polską 
już nie mam tu najwięcej postów

nad Afganistanem też przelatująSzajba pisze:ale jeden lot przelatuje nad Polską
dlatego napisałem, że nie che sie podniecać...wojteq pisze:nad Afganistanem też przelatują
już nie mam tu najwięcej postów

Pare godzin? A może nawet krócej pewnie.Brand pisze:Mnie bardziej to intryguje:
Obrazek
Krócej. Goeteborg chyba też zaliczę, na szczęście jest presale dla członków FC. 
taki Szajba mode ona tam ale na gg nie ma lansu przed wszystkimi ......
Obrażasz mnie.S1MON pisze:taki Szajba mode ona tam ale na gg nie ma lansu przed wszystkimi ......
Da5id jakbyś się wybierał na jakiś koncert do Skandynawii, to jest możliwość by się też zabrać? Bo jestem zainteresowany, a samemu niezbyt:/ I czy byś dał radę kupić mi bilet?Da5id pisze:Krócej. Goeteborg chyba też zaliczę, na szczęście jest presale dla członków FC
Także byłbym zainteresowany.HAMMERS pisze:Da5id jakbyś się wybierał na jakiś koncert do Skandynawii, to jest możliwość by się też zabrać? Bo jestem zainteresowany, a samemu niezbyt:/ I czy byś dał radę kupić mi bilet?Da5id pisze:Krócej. Goeteborg chyba też zaliczę, na szczęście jest presale dla członków FC
Fajnie było by się wybrać grupą, a loty są niedrogie. Tylko najważniejsze są bilety i to by musiał ktoś kto w FC jest zakupić:)