trasa Helloween i Gamma Ray
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: trasa Helloween i Gamma Ray
mogą być, zależy od tego o której siem skończy.
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
- Ironkostek
- -#Trooper

Pożyjemy. Zobaczymy.
jeśli pożyjemy, to zobaczymy. wolę zostawić decyzję w rękach naszego kierowcy, bo nie chcę, żeby nas zabił w drodze powrotnej...
Otwarcie bram dopiero o 20-00 ??
- Ironkostek
- -#Trooper

Na bilecie pisze 20, ale to raczej o początek gigu chodzi. Otwarcie coś o 19 pewnie 
Kostek, ty tam już byłeś w tej Hali ? Wiesz gdzie to jest ? Bo potrzebne nam będą jakieś podstawy nawigacyjne 
no dobra mam pytanko:
czy ktos z 3miasta sie wybiera? jesli znajda sie jeszcze dwie osoby mozemy jechac moim samochodem. zainteresowani na priv.
czy ktos z 3miasta sie wybiera? jesli znajda sie jeszcze dwie osoby mozemy jechac moim samochodem. zainteresowani na priv.
NIE PIJ ZA KIEROWNICA !! STUKNIESZ KOGOS W ZDERZAK I SOBIE ROZLEJESZ
- Ironkostek
- -#Trooper

Ich habe keine Ahnungsalvis pisze:Kostek, ty tam już byłeś w tej Hali ? Wiesz gdzie to jest ? Bo potrzebne nam będą jakieś podstawy nawigacyjne
My wiemy. Moze jakis wiekszy zorganizowany wyjazd zrobimy z okolic ? Ode mnie jest 9 osob.Ironkostek pisze:Ich habe keine Ahnungsalvis pisze:Kostek, ty tam już byłeś w tej Hali ? Wiesz gdzie to jest ? Bo potrzebne nam będą jakieś podstawy nawigacyjne
http://moto.allegro.pl/item260690902_pr ... owice.html tutaj jest taki przykladowy busik 20 osobowy. jechaloby sie calkiem przyjemnie taka ekipa. Trzeba tylko by napisac/zadzwonic do goscia i dopytac jak z cena. bo jesli by sobie zyczyl za sam postoj w czasie koncertu bog wie ile no to nie mozemy na to pojsc.
Ps: no i trzeba zapytac czy mozna pic piwo w czasie jazdy. To dosyc istotny aspekt, a czesto tego zabraniaja :/
trza jechać i basta , power metalowa trasa/koncert roku
Helloween i Sabaton...czego chcieć więcej ?
chyba tylko Edguy i byłby power metalowy koncert roku , ciekawią mnie setlisty kapel i długość całego gigu , warto czekać , w nowym MA piszą , że być może Gamma z Helloween wpadna osobno do polski ...ciekawe na ile to będzie możliwe
Helloween i Sabaton...czego chcieć więcej ?
Kostek, Deadlock koncert będzie trwał pewnie do pierwszej, drugiej, a nasz kierowca chętnie by się na/przed/po koncercie napił piwka, w związku z czym trzeba by się poważnie i podkreślam poważnie zastanowić nad jakimś kimaniem w Czechach. powiedzcie, czy byłoby to dla was akceptowalne, bo nie wiemy, czy z powrotem pojedziemy razem, czy tylko ja z nim 
Czy jest opcja zamówienia tych biletów przez neta ?
a napić piwka niech się napije , jedno mu nie zaszkodzi ale nie wiecej .
Ja tak kupiłemAbstract pisze:Czy jest opcja zamówienia tych biletów przez neta ?
www.MetalSide.pl
A czy bilety do Czech i na Słowację są takie same?
W jakim sensie takie same ?Abstract pisze:A czy bilety do Czech i na Słowację są takie same?
Pewnie nie, bo jest inna data koncertu, inne miejsce itp. A wyglądają podobnie, bo są drukowane na miejscuAbstract pisze:A czy bilety do Czech i na Słowację są takie same?
www.MetalSide.pl
Czyli z biletem na Słowację nie wejdę na koncert np. w Zlinie?
A z biletem na koncert Black Eyed Peas w Warszawie mi się uda?
Nie czepiaj się