W sezonie letnim loty do Goteborga byly o wiele czesciej - chyba 4 czy 5 razy w tygodniu.
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Jak bede w domu to sprawdze. 
W sezonie letnim loty do Goteborga byly o wiele czesciej - chyba 4 czy 5 razy w tygodniu.
Ostatnio bilety do Sztokholmu kosztowały 450 SEK czyli jakieś 180 zł.
Do tych panów, którzy chcieli, żebym zamówił im bilety - mogę zamówić ich tylko 4 w presale, a jako, że na wszystkie są już chętni więc... sorry. 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Teraz beda kosztowac 550 - 650 kr. A tu macie filmik reklamujacy trase: http://www.trondheimrockfestival.no/media/promo.wmv
przelot i bilet na koncert to pikus jesli chodi o wydatek. Lepiej niech ktos powie ile kosztuje nocleg i bauns na miescie 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wodke (Absoluta?Szymon pisze:przelot i bilet na koncert to pikus jesli chodi o wydatek. Lepiej niech ktos powie ile kosztuje nocleg i bauns na miescie
Kolejnym potwierdzonym koncertem jest Wacken. 31 lipiec - 2 sierpień. Hmm... może pomiędzy Skandynawią, a W:O:A zagrają w Polsce?Michcio pisze:Wed 16th - Stockholm, Sweden - Stockholm Stadium
Fri 18th - Helsinki, Finland - Helsinki Olympic Stadium
Tue 22nd - Trondheim, Norway - Lerkendalstadium
Thu 24th - Oslo, Norway - Valle Hovin
Sat 26th - Gothenburg, Sweden - Ullevi Stadium
Sun 27th - Horsens, Denmark - Horsens Gods Bane Pladsen
Jakby Wacken było grane np. 31 lipca, to spokojnie Polska mogłaby zrobić koncert np 29
www.MetalSide.pl
W Wacken grają 2.08
Ja jestem na 100% pewny co do Goteborga. Tylko czy ktoś z Was dałby rade załatwić mi bilet? Bardzo mi na tym zależy. Dajcie znać.
To pewne??herki pisze:W Wacken grają 2.08
www.MetalSide.pl
Maiden na wacken gra 2.08. Tak mowi oficjalna http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=15 , dlatego ja nie dam rady wtedy. Ide na wesele do kolezanki.
Fakt napewno cos upchna miedzy dania a niemcami bo sporo czasu. tak samo az sie prosi cos wpakowac miedzy helsinkami a trondheim
Fakt napewno cos upchna miedzy dania a niemcami bo sporo czasu. tak samo az sie prosi cos wpakowac miedzy helsinkami a trondheim
Może liczą na rekordową sprzedaż (choć to akurat pewne) i dołożenie dodatkowego koncertu między Helsinkami, a Trondheim. Wizja 2 koncertów na wielkim stadionie olimpijskim jest chyba utopijna, więc może jeszcze coś w Norwegii?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niemozliwe! W Norwegii w sprzedazy bedzie w sumie az 55.000 biletow (30.000 w Oslo i 25.000 w Trondheim) - to wiecej niz oferowal jakikolwiek wykonawca w historii tego kraju! Nawet Stonesi czy Metallica sprzedali max. tylko Valle Hovin czyli stadion, na ktorym Maideni graja w Oslo. Sadze, ze w 19-20 lipca Maiden zagraja w Moskwie, Tallinnie lub ewentualnie smigna na jeden koncert na Islandie.Piwowarus pisze:Może liczą na rekordową sprzedaż (choć to akurat pewne) i dołożenie dodatkowego koncertu między Helsinkami, a Trondheim. Wizja 2 koncertów na wielkim stadionie olimpijskim jest chyba utopijna, więc może jeszcze coś w Norwegii?
Polski gig bedzie raczej w pierwszej polowie lipca - mysle, ze jakos pomiedzy 5, a 14 dniem miesiaca... Mozliwe, ze np. tuz przed Sztokholmem.
Ja także bym się pisał na gig w Göteborgu. Wicker dałoby rade kopić bilet dla mnie?
zabrzmialo jakby ten koncert juz pewniakiem bylWICKER MAN pisze:olski gig bedzie raczej w pierwszej polowie lipca - mysle, ze jakos pomiedzy 5, a 14 dniem miesiaca... Mozliwe, ze np. tuz przed Sztokholmem.
Kusicie Panowie ta Szwecja
Bo jest.Budziol pisze:zabrzmialo jakby ten koncert juz pewniakiem byl
a skad wiadomo
Kto potwierdzil?
Kto potwierdzil?
byle nie 5 lipca, bo wyjdzie na to ze pol swiata zjade, a nie zobacze koncertu w Polsce 
Szymon czy jest możliwość abyś mi kupił bilet do Gothenburgu na koncert?
Nie mogę powiedzieć.Budziol pisze:a skad wiadomo![]()
Kto potwierdzil?
a juz myslalem ze to jakies pewne info