Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Pewnie tak.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Słyszałem, że trochę rzeczywiście wzrosło wynagrodzenie za ich koncert.
Troszeczkę informacji:
Helsinki - sold-out
Stockholm - sold-out (w 30 min wykupione)
Nowy koncert dodany:
19/07/2008 Tampere, Finland
Helsinki - sold-out
Stockholm - sold-out (w 30 min wykupione)
Nowy koncert dodany:
19/07/2008 Tampere, Finland
No tak u Skandynawów to norma
to ze dodaja tam daty to tez bylo do przewidzenia
Co do MYSTIC to tylko luzna informacja ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ....
zaczyna mnie martwic to ze jesli sie nie dogduja to za duzo czasu im nie zostalo.
Mystic powiedzial dokladnie: "rozmowy stanely od dluzszego czasu w miejscu"
Na pewno koncertu nie organizuje ani nie prowadzi zadnych rozmow LN
to ze dodaja tam daty to tez bylo do przewidzenia
Co do MYSTIC to tylko luzna informacja ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ....
zaczyna mnie martwic to ze jesli sie nie dogduja to za duzo czasu im nie zostalo.
Mystic powiedzial dokladnie: "rozmowy stanely od dluzszego czasu w miejscu"
Na pewno koncertu nie organizuje ani nie prowadzi zadnych rozmow LN
obejżałem preview i całkiem fajnie, fajne zdjęcia z Polski z 84 (oni zachaczyli o Szczecin?? znaczy wiem, że w Sz-nie nie grali, ale tam wylądowali czy co?? bo same flagi ze Sz-na). Trochę tylko nas przedstawili jako taką egzotyczną ciekawostkę z żulami którzy ledwo po angielsku coś tam biadolą, ale mniejsza...
Z materiałów wynika, że niby ta trasa nie powinna obejmować SiT i 7 syna, bo ciągle jest o tym Powerslave tylko i dvd jest o tym, może więc szykują się dwa dvd ze Złotej Epoki?? :rocx kto wie.....
No tak przedstawili Polske jak wygladala w tamtych czaschwojteq pisze:obejżałem preview i całkiem fajnie, fajne zdjęcia z Polski z 84 (oni zachaczyli o Szczecin?? znaczy wiem, że w Sz-nie nie grali, ale tam wylądowali czy co?? bo same flagi ze Sz-na). Trochę tylko nas przedstawili jako taką egzotyczną ciekawostkę z żulami którzy ledwo po angielsku coś tam biadolą, ale mniejsza...Z materiałów wynika, że niby ta trasa nie powinna obejmować SiT i 7 syna, bo ciągle jest o tym Powerslave tylko i dvd jest o tym, może więc szykują się dwa dvd ze Złotej Epoki?? :rocx kto wie.....
Pewnie Ci ktorzy po angielsku cos kumali to i tak byli "debesciaki"
A ekipe ze Szczecina i Pruszcza Gdanskiego w tamtych czasch kazdy znal
No tak to wyglądało chyba, masz rację. Z tymi żulami to może przesadziłem, jak kogoś to uraziło to przepraszam, faktycznie to byli "debeściaki" bo nie było ogólnonarodowej tendencji do nauki angielskiego w szkołach itp. akcji. Z tym Szczecinem, to zrozumiałem że tłum skanduje tam "Szczecin meets with Irons" może oni na lotnisku w Goleniowie pod Sz-nem byli. A tak ogółem to teraz tym bardziej jestem dumny, że jestem Szczecinianinem :rocx (jak będzie koncert w Polsce to będę godnie reprezentował miastoBudziol pisze:No tak przedstawili Polske jak wygladala w tamtych czasch
Pewnie Ci ktorzy po angielsku cos kumali to i tak byli "debesciaki"
A ekipe ze Szczecina i Pruszcza Gdanskiego w tamtych czasch kazdy znal
Właśnie strasznie mnie zaciekawiło to DVD. Bo trasa obejmuje wg zapowiedzi materiał też z SiT, a na DVD będą rzeczy związane tylko z Powerslave i LaD. Co nie zmienia faktu, że od momentu zapowiedzi tego DVD codziennie ostrze sobie na nie zęby.
Koncertu u nas raczej nie będzie z przyczyn finansowych ,no i do Spodka też raczej nie przyjadą,panowie będą tam gdzi dobrze płacą i przyjdzi masa luda.... :angry
Przecież i tak ten koncert w Spodku nie byłby organizowany.
no walsnie Faust pohamuj troche emocje 
Tam jest "Szczecin wita Iron" jak na moje.wojteq pisze:Z tym Szczecinem, to zrozumiałem że tłum skanduje tam "Szczecin meets with Irons"
no pewnie ze tak! ale gratulujewojteq, fantazji 
Ej nie straszcie ,że nie będzie znów koncertu w Polsce ,bo to jednak by było już bardzo nieprzyjemne. Ominęli nas w tym i w zeszłym roku. Uważam ,że jeżeli teraz by nie przyjechali byłby problem z orgnizacją kolejnych koncertów w następnych latach
a dziękujęBudziol pisze:no pewnie ze tak! ale gratulujewojteq, fantazji
... w kwestii koncertu w Polsce proponuje obstawiać - będzie czy też nie będzie. Osobiście pełen optymizmu, jestem przekonany że jednak IRON MAIDEN w Polsce nie zagrają.
szkoda bedzie jak akurat ta trasa ominie Polske, ale rzeczywistosc jest brutalna - Jak zespol w calej Europie dostaje standardowo jakas kwote to nikt nie moze liczyc ze akurat dadza sie wyciagnac do nas za polowe tej kwoty tylko z rzekomego sentymentu. W biznesie takie pojecie nie ISTNIEJE!!
Raczej nie ma na co liczyć...ja wybiorę się do Czech jeśli to będzie możliwe,u nas koncerty leżą na dnie :angry
Na początku bylem optymista, ale po ostatnich doniesieniach już raczej nie...
Nie rozumiem tylko jednego: dlaczego TYLKO Polski nie stać na sprowadzenie MAIDEN
Bez przesady Czechy dały rade, Bułgaria tez i chyba żadnych zniżek dla nich nie było bo organizator i tak swoje na nich zarobi. A wiec w czym problem? Moze w braku chęci?
Kiedyś sprowadzali chłopaków bez problemu nawet i na dwa koncerty do naszego kraju a teraz nagle stało sie to problemem?
Nie rozumiem tylko jednego: dlaczego TYLKO Polski nie stać na sprowadzenie MAIDEN
Bez przesady Czechy dały rade, Bułgaria tez i chyba żadnych zniżek dla nich nie było bo organizator i tak swoje na nich zarobi. A wiec w czym problem? Moze w braku chęci?
Kiedyś sprowadzali chłopaków bez problemu nawet i na dwa koncerty do naszego kraju a teraz nagle stało sie to problemem?
Ty chuba kpisz O_ofaust pisze:u nas koncerty leżą na dnie :angry
z tego co wiem, to z Maiden nie rozmawia nikt poza Mystickiem. Metalmind nie ma kasy, bo szykują coś "zajebistego" na metalhammer fest
już nie mam tu najwięcej postów