Właśnie. Też mu wierzę.salvis pisze:ale nie martwmy się Bruce mówił,że przyjadą
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Apeluje o koniec zamieszania!!
Jak widac informacje o koncercie w Polsce okazaly sie nie do konca sprawdzone wiec nie ma sensu wprowadzac na nowo poruszenie i proponuje zakonczyc temat. Ze swojej strony moge Wam powiedziec tyle, ze polski koncert prawdopodobnie sie odbedzie choc niekoniecznie na Stadionie Legii. Wszystkie daty zostana ogloszone przed Gwiazdka, a wiec prosze o jeszcze troche cierpliwosci! A na razie dyskutujmy o innych gigach w Europie.
:rocx
Jak widac informacje o koncercie w Polsce okazaly sie nie do konca sprawdzone wiec nie ma sensu wprowadzac na nowo poruszenie i proponuje zakonczyc temat. Ze swojej strony moge Wam powiedziec tyle, ze polski koncert prawdopodobnie sie odbedzie choc niekoniecznie na Stadionie Legii. Wszystkie daty zostana ogloszone przed Gwiazdka, a wiec prosze o jeszcze troche cierpliwosci! A na razie dyskutujmy o innych gigach w Europie.
Wicker to jasnej cholery
pogratulować tylko... ja nie mam zamiaru tutaj pisać tekstów typu "powazny fan club tak nie robi" bo to oczywizm, ale to jest po prostu chamstwo...
już nie mam tu najwięcej postów

Tak się nie robi- może jakieś słowo 'Przepraszam', trochę kultury!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ze swojej, oraz kolegow strony, chcialem przeprosic za zamieszanie, ale naprawde nie ma co roztrzasac juz tego tematu. Od tego momentu dyskusje uznaje za zamknieta do czasu ogloszenia polskiej daty Somewhere Back In Time Tour 2008. 
Hehe no cóż zostaje tylko powieszenie za jajca. Szykujcie się.
Takie jeszcze małe pytanie. Kto pisał ten tekst niby z oficjalnej?
Nasza administracja...Clans pisze:Takie jeszcze małe pytanie. Kto pisał ten tekst niby z oficjalnej?
wynika stąd, że ten arcyśmieszny "kawał" nie był dziełem ekipy Sanktuarium, a kogoś spoza, (może spoza Polski), więc podejżewam, że nikt ci Clans nie udzieli odpowiedzi na twoje pytanie 
pffff, o k..wa. Przeproście jeszcze panów z onetu.
http://muzyka.onet.pl/0,1645675,newsy.html
O lol. Aż spadłem z krzesła. Jeszcze wystąpią o odszkodowanie i forum upadnie.M@ti pisze:pffff, o k..wa. Przeproście jeszcze panów z onetu.
występować to by se mogli, sami są głupkami, jak podają niesprawdzone info....
A osoba która wymyśliła ten mega super "dowcip" jest na prawdę NIKIM dla mnie za takie coś
.....ale EOT
A osoba która wymyśliła ten mega super "dowcip" jest na prawdę NIKIM dla mnie za takie coś
ale ten tekst z IMOC niezle wykonany byl 
napisałbym co o tym myślę, ale znów przyleci admin z nożyczkami i potnie krytyczne teksty, więc to bez sęsu 
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
Taki z tego morał, że trzeba się cieszyć dopiero wtedy, gdy info ukaże się na oficjalnej, a nie czytać głupie "oficjalne" forum. Robią sobie renomę idioci.
HAHAHAHAHAHAHHAHA
Jaki przewał z tym onetem D::D:D
Jaki przewał z tym onetem D::D:D
Tzn kiedy dowiemy się czy ten koncert jest potwierdzony? Czyli znów wracamy do punktu wyjścia? Ehhhh
Wracamy do punktu wyjścia.