Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
naprawde brak slow
Mam tylko nadzieje ze faktycznie plotki nie puscili ludzie z SANKTUARIUM tylko zagranica bo nie bardzo udal sie komus ten zart :]
Nie kazdego stac na jechanie za MAIDENAMI przez pol swiata, wiec bez sensu bylo ludziom robic nadzieje na 2 koncerty i to całkiem niedaleko
Mam tylko nadzieje ze faktycznie plotki nie puscili ludzie z SANKTUARIUM tylko zagranica bo nie bardzo udal sie komus ten zart :]
Nie kazdego stac na jechanie za MAIDENAMI przez pol swiata, wiec bez sensu bylo ludziom robic nadzieje na 2 koncerty i to całkiem niedaleko
lol jeden link na forum i cala Polska zelektryzowana :laugh
I to jeszcze do jpga, a nie strony www
:D
Wicker nie chce się tłumaczyć, więc to zapewne jego robota. Pierdolcie się, tyle wam powiem!
To co, teraz wszyscy się bijemy! 
Bijmy się!:D
....przeciez tlumacza sie tylko winni.wowarz pisze:Wicker nie chce siê t³umaczyæ, wiêc to zapewne jego robota
pozatym niektorzy tu polkneli chyba kija od miotly. Zachowujecie sie tak jak moherowe berety gdy sie zartuje na temat papieza......
Ok, ale poprostu wszyscy chyba na tym forum uwierzyli w to info o dóch koncertach. Zawsze łatwo się wierzy w rzeczy ,które nie dość ,że niby w najpewniejszym źródle to jeszcze przyjemne
. A co pisze obecnie w info dla oficjalnego FC ?
Że przesunęli ten koncert na 24.11.2007.Abstract pisze: A co pisze obecnie w info dla oficjalnego FC ?
ja mam nadzieje ze to jednak nie ludzie od nas
tylko po prostu przedrukowali faktycznego bubla z IMOC
bo jesli to nasi to naprawde super zart. Jestem ubawiony podobnie zresztą jak reszta po pachy :]
A ze wszyscy uwierzyli? Po prostu wszyscy bardzo czekaja na ta date u nas, wiec nie trudno bylo nakrecic ludzi ktorzy tak bardzo na to czekaja.
tylko po prostu przedrukowali faktycznego bubla z IMOC
bo jesli to nasi to naprawde super zart. Jestem ubawiony podobnie zresztą jak reszta po pachy :]
A ze wszyscy uwierzyli? Po prostu wszyscy bardzo czekaja na ta date u nas, wiec nie trudno bylo nakrecic ludzi ktorzy tak bardzo na to czekaja.
-
Deleted User 622
To zróbmy sobie teraz zart i puścmy w swiat plote ze u ruskich jest 10 koncertow 
I wszystkie na Syberii. 
super, jade!!
Jak chcesz to Cię ugoszczę. :j
-
Deleted User 622
Tobink przywiezie Kazie! :buahaha:
My na Syberii mamy lepsze specjały. :j
no podobno witaja tam chlebem i so......tfu chlebem i szklanka spirytusu
Choc ja wole wersje odwrotna tequilla i sola 
Nie szklanką tylko kanistrem.Szymon pisze:no podobno witaja tam chlebem i so......tfu chlebem i szklanka spirytusu
Jak będzie trzeba to z Moskwy sprowadzimy ten Wasz zachodni trunek.Szymon pisze:Choc ja wole wersje odwrotna tequilla i sola
zaraz przeczytasz, że "trzeba sobie znaleźć lepszą prace "Budziol pisze:Nie kazdego stac na jechanie za MAIDENAMI przez pol swiata, wiec bez sensu bylo ludziom robic nadzieje na 2 koncerty i to całkiem niedaleko
już nie mam tu najwięcej postów