Pijany byłeś chyba. Mi sprawdzali.Da5id pisze:Mi nie sprawdzali. A może sprawdzali? O_o Nie pamiętam, widocznie stary już jestem.
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
W kontekście trasy , ciągle chodzi mi po głowie Rosja i Estonia ...nie wiem , ale wydaje mi się że w naszej strefie będą co najwyżej 2 duże kmoncerty ... 
Moje marzene - koncert w sierpniu , Stocznia Gdańska - bo Maiden ma wiele przesłanek wolnościowych w swej twórczości ... jak Gilmoure Był to dlaczego nie ONI 
he,he,he . ... ale w okolicach terminu koncertu Wacken, niestety z tego co wiem [to tylko niepotwierdzony przeciek ale ze stosunkowo pewnego źródła] negocjacje w sprawie występu u nas nie tylko utknęły w martwym punkcie ale wręcz spełzy na niczym - szkoda tylko że podobno wina leży po stronie management'u zespołuBudziol pisze:a ten termin nie jest juz zajety ?WICKER MAN pisze:Sun 29th - Madrid, Spain - Rock In Rio
blisko Wacken? hmmm...
czyli Szczecin?Dobrze by bylo to srodek lata wiec wypad nad morze jak najbardziej wskazany
Panowie stawiają KONKRETNE wymagania , identycznie było z Ozzy'm , natomiast do dziś nie zdecydowano gdzie zagra Santana w Polsce , tylko u NAS w zestawieniu całej trasy nie ma potwierdzonego obiektu...O sprawie Raya Wilsona pisać nie będę - zgroza i sromota , grać tu to wieelka odwaga , nie dziwię się że Smallwood nie chce wejść w ten interes 
bo nie przyjdzie 100 000 ludzi nawet,jak beda bilety po 10 zlfaust pisze:Moje marzene - koncert w sierpniu , Stocznia Gdańska - bo Maiden ma wiele przesłanek wolnościowych w swej twórczości ... jak Gilmoure Był to dlaczego nie ONI
40.000 przy cenie średniej po 130 by było...to okres wczasowy , ale panowie ideologicznie nie "pasują" do prawicy.
Nie potwierdzono też na Słowacji, Węgrzech, Francji i we Włoszech.faust pisze:do dziś nie zdecydowano gdzie zagra Santana w Polsce , tylko u NAS w zestawieniu całej trasy nie ma potwierdzonego obiektu
Tylko, że na 40.000 to nie ma co w stoczni robić zamieszania, bo starczy na to stadion.faust pisze:40.000 przy cenie średniej po 130 by było...to okres wczasowy , ale panowie ideologicznie nie "pasują" do prawicy.
Dobra , ale obiekty są przynajmniej podane ...
To dlaczego na Chorzowskim w 2005 było 28 000 ludzi?faust pisze:40.000 przy cenie średniej po 130 by było...to okres wczasowy , ale panowie ideologicznie nie "pasują" do prawicy.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Halo! Mowa o 29 czerwca!Budziol pisze:a ten termin nie jest juz zajety ?
Tzn? Zazadali zbyt wygorowanej stawki za koncert? I masz na mysli negocjacje z Mystic czy innym promotorem?jesper pisze:he,he,he . ... ale w okolicach terminu koncertu Wacken, niestety z tego co wiem [to tylko niepotwierdzony przeciek ale ze stosunkowo pewnego źródła] negocjacje w sprawie występu u nas nie tylko utknęły w martwym punkcie ale wręcz spełzy na niczym - szkoda tylko że podobno wina leży po stronie management'u zespołu
przez koncert w WawieZajęty przez co, bo nie za bardzo rozumiem?
czyli jak nie Szczecin to juz nie wiem gdziejesper pisze:he,he,he . ... ale w okolicach terminu koncertu Wacken, niestety z tego co wiem [to tylko niepotwierdzony przeciek ale ze stosunkowo pewnego źródła] negocjacje w sprawie występu u nas nie tylko utknęły w martwym punkcie ale wręcz spełzy na niczym - szkoda tylko że podobno wina leży po stronie management'u zespołu
a widzisz faktycznie to june nie julyWICKER MAN pisze:Halo! Mowa o 29 czerwca!![]()
![]()
sorrki zamotalem sie
a tak juz powaznie to tez mam takie informacje i co raz marniej widze szanse na koncert u nas.
Czekam na daty Slowacja/Czechy/Grecja/Chorwacja/Bulgaria tam najpewniej gdzies pojade :rocx
a wiadomo moze cos na temat koncertow w krajach beneluxu????
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pojawily sie plotki o koncercie w Holandii 29 lub 30 czerwca, tuz przed Paryzem. Jednak ze wzgledu na drugi koncert Maiden w Bercy (bardzo prawdopodobny) oraz odbywajacy sie w tym samym czasie Graspop, uwazam, ze to raczej nie wypali... W Belgii Maideni zagraja albo 29 czerwca na Graspop, albo tydzien pozniej na Werchter Rock.qracoss pisze:a wiadomo moze cos na temat koncertow w krajach beneluxu????
A gdzie ten w Holandii? Bo mój ojciec jednak chyba się przeprowadza w lutym z Marsylii do Amsterdamu xd
Te, 29ty czerwiec to ma być Madryt-Rio 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Takie sa plotki. Chociaz mozliwe, ze w koncu nie dogadali sie z organizatorami Rock in Rio...faust pisze:Te, 29ty czerwiec to ma być Madryt-Rio
Mysle, ze Rotterdam, Den Bosch albo Arnhem. Chociaz cos czuje, ze zamiast tego zagraja wtedy na Graspop w Belgii...herki pisze:A gdzie ten w Holandii? Bo mój ojciec jednak chyba się przeprowadza w lutym z Marsylii do Amsterdamu xd
Bruce byl na studiach czlonkiem Partii Konserwatywnej. To nie sa buntownicy (moze poza tymi rysunkami z M. Thatcher na poczatku karieryfaust pisze:40.000 przy cenie średniej po 130 by było...to okres wczasowy , ale panowie ideologicznie nie "pasują" do prawicy.
Rok po roku ten sam festiwal..dziwne , tak jeszcze nie było...Może zagrają w lipcu na Arrow Festival w Holandii- to dobry lans , o Rio piszą na paru stronkach grupy...już nie mogę się doczekać końca ogłaszania dat trasy..uff