faust pisze:Rok po roku ten sam festiwal..dziwne , tak jeszcze nie było...Może zagrają w lipcu na Arrow Festival w Holandii- to dobry lans , o Rio piszą na paru stronkach grupy...już nie mogę się doczekać końca ogłaszania dat trasy..uff
Wcale nie dziwne. Dla odmiany - Metallica grala chyba kilka razy z rzedu na Werchter Rock Festival w Belgii.
Arrow Rock to jednak niszowy festiwal w porownaniu np. z Fields of Rock...
w czerwcu na Fields of Rock Dickinson obiecal odwiedzic Holandie na przyszlorocznej trasie ale zobaczymy jak to bedzie,pozatym co do festow w Holandii Fields of rock jest jest najlepsza impreza dla heavy metalowcow.Osobiscie jezeli Maiden nie pokarze sie ani na Graspop ani na Fields chyba wybiore sie na Wacken do Niemiec.Chociaz mam wielka nadzieje ze wystapia na ktoryms z tych festiwali bo nie wyobrazam sobie tej trasy bez mojej skromnej osoby na przynajmniej jednym z koncertow
qracoss pisze:w czerwcu na Fields of Rock Dickinson obiecal odwiedzic Holandie na przyszlorocznej trasie ale zobaczymy jak to bedzie,pozatym co do festow w Holandii Fields of rock jest jest najlepsza impreza dla heavy metalowcow.Osobiscie jezeli Maiden nie pokarze sie ani na Graspop ani na Fields chyba wybiore sie na Wacken do Niemiec.Chociaz mam wielka nadzieje ze wystapia na ktoryms z tych festiwali bo nie wyobrazam sobie tej trasy bez mojej skromnej osoby na przynajmniej jednym z koncertow
Zazdrość mnie zrzera .. może zagrają nz Bospop w Weere
M@ti pisze:Na Graspopie grali 2 czy 3 trasy z rzędu więc pewnie i teraz przyjadą.
Pożyjemy - obaczymy , poki co Ironi mają zagrać 3 gig w Brazylii = 04 marca , Curitiba jeszcze nie potwierdzono...ja nie mogę się doczekać trasy po EU.. :rocx
Poczekamy sobie (jak mówiłem kiedyś) do marca , powinni dodać coś jaszcze dziś lub w tygodniu...Ciekawi mnie opcja drugiego gigu we Francji u nas jak na razie The Police. :angry :solo