Święta racja, Polska jest niemal PEWNA, a na całą rozpiskę trzeba czekać do lutego- poczekamy :rocxMr.Hankey pisze:Skoro będzie koncert w Chorwacji, to myśle, że możemy być pewni koncertu w Polsce bądz Czechach. Skoro oficjalne info miało być ogłoszone za dwa tygodnie, to może będzie to już w końcu cała rozpiska. A co do samego koncertu, to jednak trochę daleko...
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
tez mysle ze za dwa tygodnie juz bedzie cala trasa bo od lutego ruszaja i wtedy juz na pewno nie beda bukowac terminow dopieroMr.Hankey pisze:Skoro będzie koncert w Chorwacji, to myśle, że możemy być pewni koncertu w Polsce bądz Czechach. Skoro oficjalne info miało być ogłoszone za dwa tygodnie, to może będzie to już w końcu cała rozpiska. A co do samego koncertu, to jednak trochę daleko...
Nadal wierzycie w koncert u nas?
Ja predzej na Czechy - Praga byloby pieknie :beer
MH Fest to chyba nie...
Tak, ja wierzę w ten gig - Czechy, tam byli w tym roku...Budziol pisze:tez mysle ze za dwa tygodnie juz bedzie cala trasa bo od lutego ruszaja i wtedy juz na pewno nie beda bukowac terminow dopieroMr.Hankey pisze:Skoro będzie koncert w Chorwacji, to myśle, że możemy być pewni koncertu w Polsce bądz Czechach. Skoro oficjalne info miało być ogłoszone za dwa tygodnie, to może będzie to już w końcu cała rozpiska. A co do samego koncertu, to jednak trochę daleko...
Nadal wierzycie w koncert u nas?
Ja predzej na Czechy - Praga byloby pieknie :beer
MH Fest to chyba nie...
Wicker, co to za data 7.08 w Twoim terminarzu koncertów ? 
Urodziny Dickinsona?
I to okrągłe. Bo 50.
I to okrągłe. Bo 50.
Pewnie tak, ale może jakiś koncert o którym my nie wiemy ? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A tak stwierdzilem sobie, ze pojde na koncert Maiden, ktory bedzie w 50-te urodziny Bruce'a, bo to jednak cos wyjatkowego. Niezaleznie gdzie by on nie byl.Abstract pisze:Pewnie tak, ale może jakiś koncert o którym my nie wiemy ?
:rocx w tym dniu koncertu nie będzie :beer :buahaha:WICKER MAN pisze:A tak stwierdzilem sobie, ze pojde na koncert Maiden, ktory bedzie w 50-te urodziny Bruce'a, bo to jednak cos wyjatkowego. Niezaleznie gdzie by on nie byl.Abstract pisze:Pewnie tak, ale może jakiś koncert o którym my nie wiemy ?
No to się zorganizujefaust pisze:WICKER MAN napisał/a:
Abstract napisał/a:
Pewnie tak, ale może jakiś koncert o którym my nie wiemy ?
A tak stwierdzilem sobie, ze pojde na koncert Maiden, ktory bedzie w 50-te urodziny Bruce'a, bo to jednak cos wyjatkowego. Niezaleznie gdzie by on nie byl.
:rocx w tym dniu koncertu nie będzie :beer :buahaha:
No to ja tez sobie dodalem date urodzin
U stefana juz bylem to nie wypada nie wpasc do brusia 
Ja jestem ciekaw ile dat dodadzą do końca rokuSzymon pisze:No to ja tez sobie dodalem date urodzinU stefana juz bylem to nie wypada nie wpasc do brusia
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Serio??????faust pisze::rocx w tym dniu koncertu nie będzie :beer :buahaha:
To moze jeszcze raz zrobimy powtorke u 'Arry'ego w Puerto Rico?Szymon pisze:No to ja tez sobie dodalem date urodzinU stefana juz bylem to nie wypada nie wpasc do brusia
no a H ma jakos w lutym chyba nie?? No i Nicko 5.06, moze beda grali gdzies w usa.....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

H ma b-day 27ego lutego... Wtedy akurat nigdzie nie graja i leca z Kostaryki do Kolumbii.Szymon pisze:no a H ma jakos w lutym chyba nie?? No i Nicko 5.06, moze beda grali gdzies w usa.....
faust pisze:Święta racja, Polska jest niemal PEWNA, a na całą rozpiskę trzeba czekać do lutego- poczekamy :rocx
faust pisze::rocx w tym dniu koncertu nie będzie :beer :buahaha:
Faust skad Ty te info bierzesz
Najdalej mysle ze do konca roku bedzie rozpiska znana
Ciezko zeby nie znali calej trasy jak beda juz w lutym koncertowac po swiecie
swoja dorga to tam gdzie tego dnia zagraja atomosfera bedzie niesamowitaWICKER MAN pisze:A tak stwierdzilem sobie, ze pojde na koncert Maiden, ktory bedzie w 50-te urodziny Bruce'a, bo to jednak cos wyjatkowego. Niezaleznie gdzie by on nie byl.
Spore wyroznienie dla kraju w ktorym zagraja
Sądząc z całości postów można dojść do wniosku, że chyba np. z tego jaka dziś jest pogodaBudziol pisze:Faust skad Ty te info bierzesz![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

O ile w ogole gdzies zagraja. Moga miec przerwe tego dnia. Ale mysle, ze jednak beda jakos swietowali 50-tke Bruce'a.Budziol pisze:swoja dorga to tam gdzie tego dnia zagraja atomosfera bedzie niesamowita
byloby szkoda jakby przerwe akurat tego dnia wyznaczyli bo atmosfera na okraglych urodzinach Brucea bylaby super :beerWICKER MAN pisze:O ile w ogole gdzies zagraja. Moga miec przerwe tego dnia. Ale mysle, ze jednak beda jakos swietowali 50-tke Bruce'a.Budziol pisze:swoja dorga to tam gdzie tego dnia zagraja atomosfera bedzie niesamowita
Pewnie i tak 60% osób obecnych na koncercie, by o tych urodzinach nie wiedziała ;]