10/08/2008 - Split, CRO @ Stadion Poljud
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/08/2008 - Split, CRO @ Stadion Poljud
jak się we 2 jedzie i nie robi się zbędnych przerw to będzie z 14-15 godzin.
no ja jechalam 2 dni kiedys kiedys na wlasne zyczenie, przerwa nad balatonem, kapiel tam itp;d a potem na drugi dizen jescze zzahaczenie o Plitvickie jeziora i piekna wycieczka;d
ale racja, bez takich przerw to da sie to zrobic w tyle godzin
ale racja, bez takich przerw to da sie to zrobic w tyle godzin
cinkolem nie jedziemy
Jechalem tym gownem nad balaton w tym roku i wystarczyc
Zajelo mi to kolo 12h.
Do splitu chyba bedzie ciezko dojechac w te 14-15. Nie wiem jak wyglada siec drog tam, jak sa wszedzie autostrady to da rade, jak nie to mozna zapomniec. Przez slowacje i Austrie to sie przetnie bez problemu, dopiero od sloweni moze byc klopot...
Do splitu chyba bedzie ciezko dojechac w te 14-15. Nie wiem jak wyglada siec drog tam, jak sa wszedzie autostrady to da rade, jak nie to mozna zapomniec. Przez slowacje i Austrie to sie przetnie bez problemu, dopiero od sloweni moze byc klopot...
w Chorwacji takie drogi są, jakich w Polsce przez kilkadziesiąt lat jeszcze nie będziemy mieć
Jest linia autokarowa która jeździ z Polski do Chorwacji, co tydzień. koszt: 350zł.
Jest linia autokarowa która jeździ z Polski do Chorwacji, co tydzień. koszt: 350zł.
no ale sa sieci autostrad czy tylko stan drog jest super?? Noi jak wyglada np na sloweni??
przejechanie autem 3 tys km to jest przy 4 osobach okolo 250 zeta na glowe
przejechanie autem 3 tys km to jest przy 4 osobach okolo 250 zeta na glowe
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cos czuje, ze ten Split nie wypali... Chyba, ze jakos tanimi liniami. Trzeba obczaic co tam lata od nas i z krajow osciennych.
Moze bedzie jakis gig 9 sierpnia np w Wiedniu, albo gdzies w Rumuni. Lepiej bo to sobota bedzie.
A w ogole 9 sierpnia to chyba 24 rocznica pierwszego gigu w Polsce, wiec moze jednak.....
A w ogole 9 sierpnia to chyba 24 rocznica pierwszego gigu w Polsce, wiec moze jednak.....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

10 sierpnia graja w Splicie wiec raczej nie byloby to mozliwe ze wzgledow logistycznych.Szymon pisze:Moze bedzie jakis gig 9 sierpnia np w Wiedniu, albo gdzies w Rumuni. Lepiej bo to sobota bedzie.
W takim razie datę 7ego wymyśliłeś na Chybił/trafił...Ciekawe ile sztuk dadzą w EU 2008WICKER MAN pisze:10 sierpnia graja w Splicie wiec raczej nie byloby to mozliwe ze wzgledow logistycznych.Szymon pisze:Moze bedzie jakis gig 9 sierpnia np w Wiedniu, albo gdzies w Rumuni. Lepiej bo to sobota bedzie.
A w ogole 9 sierpnia to chyba 24 rocznica pierwszego gigu w Polsce, wiec moze jednak.....W naszej czesci Europy zagraliby raczej nieco wczesniej, moze jakos po Wacken?
no na chybil trafil data, ale istnieje duze prawdopodobienstwo, ze gdzies zagraja... a jak nie 7go to dzien przed lub po i tez bedzie okazja do swietowania urodzin bruce'a 

niby racja, ale skoro beda latac samolotem to moze by sie udaloWICKER MAN pisze:10 sierpnia graja w Splicie wiec raczej nie byloby to mozliwe ze wzgledow logistycznych.
Ja niestety w Split dla mnie wątpię, ale może się okazać dużo później, że jednak tak. 
Wątpię, żeby go wyprzedali, więc problemu nie powinno być.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jasne! Stadion mieści 40.000 osób więc nie powinno byc żadnego problemu z biletami.Madril pisze:Ja niestety w Split dla mnie wątpię, ale może się okazać dużo później, że jednak tak.
Może być ciężko bo jeszcze nie mówiłem o tym koncercie starym.WICKER MAN pisze:Cos czuje, ze ten Split nie wypali...
A może dinozaury nie wyginęły? :buahaha:
Mam bilecik do Splitu \m/
O kolejny do ekipy na WOJNE!!! \m/
Jak cala ekipa bedzie w jednym hotelu to bedzie zaglada chyba
Jak cala ekipa bedzie w jednym hotelu to bedzie zaglada chyba
Takie pytanie mam małe, w zasadzie w temacie flagi. Tuż po ogłoszeniu koncertu mignęła mi jakaś informacja, że Chorwaccy fani i promotor chcą przygotować jakąś wielką flagę, która przykryła by całą płytę. Coś się dzieje w tym kierunku, czy były to tylko takie plotki?
Niedawno słyszałem, że ta flaga jednak będzie.Piwowarus pisze:Takie pytanie mam małe, w zasadzie w temacie flagi. Tuż po ogłoszeniu koncertu mignęła mi jakaś informacja, że Chorwaccy fani i promotor chcą przygotować jakąś wielką flagę, która przykryła by całą płytę. Coś się dzieje w tym kierunku, czy były to tylko takie plotki?