08/08/2008 - Praga, CZR @ Stadion Eden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 08/08/2008 - Praga, CZR @ Stadion Eden
ej ale przed pasterkom zaspiewajcie jakies koledy np 2 minutes to midnight, tak ladnie to zabrzmi i toz przed polnocaWICKER MAN pisze:Dokładnie. Poprosiłem bogatego starego, żeby załatwił mi śpiewanie HCW na gwiazdkę. Ściągam Maiden na prywatny wigilijny koncert w moim pokoju, a potem afterparty na pasterce.Szymon pisze:....chyba bogaty stary Ci to zalatwi, nie??WICKER MAN pisze:Ale ja stanê na g³owie i tak czy siak bêdê na HCW na jakim¶ gigu. Nie ma bata.
Super ceny. Biorę stani :solo
fakt ze tez myslalem ze bedzie drozej
niestety to byl jego pech ze byl w 3 rzedzie na sepie w klapkach..nie moja wina , sam wiedzial na co sie pisze , ale tacy sa juz czesi , mam nadzieje ze wam sie takie cos nie przydarzySzajba pisze:masz sie czym chwalić...
... ja także będę bilet kupował na jakieś dobre miejsca w sektorach :rocxBudziol pisze:No to jedziemy!Mirdaroh bierz bilety na Silver
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Mnie koncert w Czechach osobiście martwi, gdyż myślę, że całkowicie przekreśla to szansę na gig u nas... Mimo wszystko myślę, że jednak spotkamy się w Pradze.
:solo może i będą u nas- tak czy inaczej będę w Pradze :beer :rocx :laugh 
Gadałem już ze starymi i powiedzieli, że oczywiście zapłacą mi za wyjazd tak więc będę! :rocx
Od kilku miesięcy regularnie piszę, że koncert Maiden w naszym kraju jest już na 100% pewny, więc taka dyskusja wydaje mi się bezcelowa. Zresztą - sami zobaczycie.Mr.Hankey pisze:Mnie koncert w Czechach osobiście martwi, gdyż myślę, że całkowicie przekreśla to szansę na gig u nas... Mimo wszystko myślę, że jednak spotkamy się w Pradze.
pogadaj tez z moimi ?Da5id pisze:Gadałem już ze starymi i powiedzieli, że oczywiście zapłacą mi za wyjazd tak więc będę! :rocx
a skad ta pewnosc?Da5id pisze:Od kilku miesięcy regularnie piszę, że koncert Maiden w naszym kraju jest już na 100% pewny, więc taka dyskusja wydaje mi się bezcelowa. Zresztą - sami zobaczycie.
IRONI GÓRĄ, jeśli masz rację to jesteś WIELKIDa5id pisze:Gadałem już ze starymi i powiedzieli, że oczywiście zapłacą mi za wyjazd tak więc będę! :rocx
Od kilku miesięcy regularnie piszę, że koncert Maiden w naszym kraju jest już na 100% pewny, więc taka dyskusja wydaje mi się bezcelowa. Zresztą - sami zobaczycie.Mr.Hankey pisze:Mnie koncert w Czechach osobiście martwi, gdyż myślę, że całkowicie przekreśla to szansę na gig u nas... Mimo wszystko myślę, że jednak spotkamy się w Pradze.
To źródło jeszcze nigdy mnie nie zawiodło, na razie tyle mogę powiedzieć.Budziol pisze:a skad ta pewnosc?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chcialem przypomniec, ze to nie jest temat o jakis wyimaginowanym koncercie w Polsce tudziez o niezawodnych zrodlach!

no to niezle a kiedy? dzien wczesniej niz Praga?
Na dobrą sprawę ani 2gi Paryż ani Chorwacja nie są potwierdzone a co dopiero PolskaWICKER MAN pisze:Chcialem przypomniec, ze to nie jest temat o jakis wyimaginowanym koncercie w Polsce tudziez o niezawodnych zrodlach!![]()
- Metalophil
- -#Moonchild

Jakby Polski miało nie być to Wicker nie miałby daty 07.08 w podpisie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ale co? Gdzie? Jak?Budziol pisze:no to niezle a kiedy? dzien wczesniej niz Praga?
To jest data 50-tych urodzin Bruce'a. Jesli tego dnia zagraja gdziekolwiek koncert to na pewno na niego wbijam! :rocx No ale nic nie jest przeciez potwierdzone. Moze Bruce wolalby spedzic swoje urodziny z rodzina w Londynie?Metalophil pisze:Jakby Polski miało nie być to Wicker nie miałby daty 07.08 w podpisie
jak tak patrze na twoje fotki z nim to ty już jesteś przy nim częściej niż jego rodzina xD
dziwne jakby nie chcialWICKER MAN pisze:Moze Bruce wolalby spedzic swoje urodziny z rodzina w Londynie?
na bank bedzie mu sie chcalo leciec do UK a na 2 dzien znowu trasa..