07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Dokładnie. Brak sektorów i brak podziału czy trybuny czy płyta. Czyli kto pierwszy ten lepszy.
ale obciach z tym stadionem :laugh
Tak. Kto pierwszy wejdzie na stadion będzie miał lepsze miejsce. Całkowity brak sektorów.
Czy tylko ja mam takie wrażenie, że organizatorzy chcąc zaoszczędzić wybrali najtańsze co tylko może być? Bo opowieści o Euro nie kupuje. Jest parę stadionów w tym kraju, gdzie modernizacji nie ma.
Ma ktoś inne zdjęcia tego obiektu? Z lotu ptaka powiedzmy albo ukazujące stadion z innej perspektywy?
No wiesz Spodek odpada, może mogli wybrać Torwar. Wybrali co wybrali. Grunt że grają u nas.

ten już lepszy

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z pewnych powodów Maideni chcieli zagrac właśnie w Warszawie, a nie znowu np. na Śląsku. Poza tym to miasto praktycznie w centrum kraju więc każdy będzie miał stosunkowo blisko.tomtomala pisze:Czy tylko ja mam takie wrażenie, że organizatorzy chcąc zaoszczędzić wybrali najtańsze co tylko może być? Bo opowieści o Euro nie kupuje. Jest parę stadionów w tym kraju, gdzie modernizacji nie ma.
... a jednak myliłem się - oczywiście jestem honorowy i stawiam Ci flaszkę.szatanista pisze:ojej, co za niespodzianka
Jesper, jestes mi winien wódeczkie![]()
... no to zaliczy się dwa koncerty [Warszawa i Praga].
To chyba oczywiste. W Wawie mogli wybrać choćby Służewiec, ale nie - woleli zrobić gig na obciachowym stadionie drużyny, która gra w piątej lidze.tomtomala pisze:Czy tylko ja mam takie wrażenie, że organizatorzy chcąc zaoszczędzić wybrali najtańsze co tylko może być? Bo opowieści o Euro nie kupuje. Jest parę stadionów w tym kraju, gdzie modernizacji nie ma.
Szacun. Mam nadzieje, że faust będzie równie honorowy w stosunku do mnie...jesper pisze:... a jednak myliłem się - oczywiście jestem honorowy i stawiam Ci flaszkę.szatanista pisze:ojej, co za niespodzianka
Jesper, jestes mi winien wódeczkie![]()
... no to zaliczy się dwa koncerty [Warszawa i Praga].
Ale faktycznie straszny obciach ten stadion. Sa jakieś dokładniejsze fotki tego obiektu? A może istnieje szansa przenisienia koncertu w inne miejsce Polski ? 
Z tym bym nie eksperymentował. Dobrze, że jest. Jak wyjdą Ironi, to będzie już się ściemniać, to może nie zobaczą jak to wygląda 
Nie ma co marudzic na stadion, grunt ze mamy urodziny Bruce'a u siebie
cos niesamowitego. Obecnosc obowiazkowa i tyle 
Proponuje do Grudziądza na błonia nadwiślańskie.
Dobra. Możemy już odpuścić miejsce. Grają to grają. Grunt że jest koncert u nas po 3 latach nieobecności. Jutro kupujemy bilety i czekamy spokojnie na koncert.
Robert jak zwykle odpowiedział dyplomatyczni. A prawda jest oczywista- chodzi o sałatę.WICKER MAN pisze:Z pewnych powodów Maideni chcieli zagrac właśnie w Warszawie, a nie znowu np. na Śląsku. Poza tym to miasto praktycznie w centrum kraju więc każdy będzie miał stosunkowo blisko.tomtomala pisze:Czy tylko ja mam takie wrażenie, że organizatorzy chcąc zaoszczędzić wybrali najtańsze co tylko może być? Bo opowieści o Euro nie kupuje. Jest parę stadionów w tym kraju, gdzie modernizacji nie ma.Ponieważ w Warszawie nie ma praktycznie innych obiektów (jak ktoś zauważył Stadion Legii będzie modernizowany, a Narodowy dopiero planują) została stara, poczciwa Gwardia.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, znajdź w takim razie inny obiekt w Warszawie na 30.000 osób. Bo ja takiego nie znam (Legia odpada).Borys1978 pisze:Robert jak zwykle odpowiedział dyplomatyczni. A prawda jest oczywista- chodzi o sałatę.
Dobrze, że robi to Live Nation - przynajmniej wreszcie doczekamy się profesjonalnej promocji! Sądzę, że z frekwencją wcale nie będzie tak źle.
Służewiec.WICKER MAN pisze:Cóż, znajdź w takim razie inny obiekt w Warszawie na 30.000 osób. Bo ja takiego nie znam (Legia odpada).Borys1978 pisze:Robert jak zwykle odpowiedział dyplomatyczni. A prawda jest oczywista- chodzi o sałatę.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Live Nation/Odyssey nigdy nie robi tam gigów.Da5id pisze:Służewiec.
- Metalophil
- -#Moonchild

Czy jeśli bilety rozprowadza Ticket Pro to znaczy że są z gatunku tych drukowanych "na miejscu"? Chce wiedzieć czy muszę je zamawiać czy mogę sobie je kupić w punkcie TP bez płacenia za przesyłkę
A co do samego infa - od pierwszego momentu w którym zauważyłem w podpisie Wickera datę 07.08 TBA od razu wiedziałem że chodzi o koncert w Polsce - następnym razem musisz Stary lepiej ściemniać
Generalnie wiadomość super-hiper :rocx A i miejsce - jeśli chodzi o pojemność, moim zdaniem, dobrane idealnie. Co innego z warunkami siedzeniowo-trybunowymi, ale prawde mówiąc w tym momencie mnie to wali
Najważniejsze że MAMY KURWA KONCERT!!! :solo :rocx YYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!