ja +1 tez chetni ;pMr.Hankey pisze:No to już masz jedną, a być może nawet dwie. Mam prawko więc można by się zmieniać za kółkiem. Czym byśmy jechali i jak myślisz ile by nas to wyniosło?Madril pisze:Tak w ogóle to się zastanawiam czy nie wziąć samochodu i tak do Pragi jechać, jakby się znalazły 3-4 dodatkowe osoby z Wawy, to pewnie wyszłoby najtaniej...
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
szatanista
- -#Long distance runner

Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Niedawno się dowiedziałem
To jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu( jeśli nie najszczęśliwszy)
Jutro bo bilecik zasuwam :solo :rocx
To jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu( jeśli nie najszczęśliwszy)
Jutro bo bilecik zasuwam :solo :rocx
Ale ja się zastanawiam na razie.szatanista pisze:ja +1 tez chetni ;pMr.Hankey pisze:No to już masz jedną, a być może nawet dwie. Mam prawko więc można by się zmieniać za kółkiem. Czym byśmy jechali i jak myślisz ile by nas to wyniosło?Madril pisze:Tak w ogóle to się zastanawiam czy nie wziąć samochodu i tak do Pragi jechać, jakby się znalazły 3-4 dodatkowe osoby z Wawy, to pewnie wyszłoby najtaniej...
WICKER MAN pisze:Ja będę stał już od powrotu z Bukaresztu czyli od 5 sierpnia. 2 dni!HAMMERS pisze:Bez sensu:/ Powinno 120 wchodzić szybciej, a nie 300 osób. I tak trzeba będzie stać od rana, żeby mieć miejsce pod sceną:/ Porażka!![]()
![]()
:rocx
W ramach powotu do klimatu lat 80 może sobie kolejkę społeczną zorganizujemy
Jak tylko nie bede za granica, to oczywiscie ze sie pojawie 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Oby frekwencja dopisala...slayer pisze:Jak tylko nie bede za granica, to oczywiscie ze sie pojawie
Jesli tylko duza konkurencja wakacyjnych koncertow/festiwali nie dopisze to mysle, ze moze byc ok. Szczegolnie, ze to trasa "powrot do przeszlosci".
Jazz is not dead, it just smells funny.
Fajnie
Myśle, że bede jeśli mi to z jakimiś planami wakacyjnymi (tudzień zarobkowymi) nie będzie kolidowało to i sie o jeszcze jakiś wyjazd pokusze (Praga/Split).
Jak chcecie wiedziec ile to kosztuje to sobie sprawdzcie ile jest kilometrow do przejechania i pomnozcie to razy 30-35 groszy/km no i trzeba to potem podzielic na ilosc osob ktore jada. Generalnie (przy 3-4 osobach) taniej sie nie da zadnym samolotem busem pociagiem .........Mr.Hankey pisze:No to już masz jedną, a być może nawet dwie. Mam prawko więc można by się zmieniać za kółkiem. Czym byśmy jechali i jak myślisz ile by nas to wyniosło?Madril pisze:Tak w ogóle to się zastanawiam czy nie wziąć samochodu i tak do Pragi jechać, jakby się znalazły 3-4 dodatkowe osoby z Wawy, to pewnie wyszłoby najtaniej...
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Ashka pisze:W ramach powotu do klimatu lat 80 może sobie kolejkę społeczną zorganizujemy
Pytanko: który stadion jest większy? Bazaly, czy Gwardii?
Nemesis...as one we stand!!
Musze tam być !
a jak będę to pewnie z jakąś drobną ekipą z Gorlic 
przeciez jak bedziesz stal od rana to jak wyjdzie MAIDEN to padniesz tamHAMMERS pisze:Bez sensu:/ Powinno 120 wchodzić szybciej, a nie 300 osób. I tak trzeba będzie stać od rana, żeby mieć miejsce pod sceną:/ Porażka!
Lepiej przeczekac nawet supporty i zaatakowac - zawsze sie udaje
Dobra, do sierpnia to daleko- aby frekwencja dopisała.... :rocxBudziol pisze:przeciez jak bedziesz stal od rana to jak wyjdzie MAIDEN to padniesz tamHAMMERS pisze:Bez sensu:/ Powinno 120 wchodzić szybciej, a nie 300 osób. I tak trzeba będzie stać od rana, żeby mieć miejsce pod sceną:/ Porażka!
Nom może, ale wole być odrazu:), jedynie na Genesis byłem wykończony na maksa:/ Od 6 rano stałem pod stadionem a ludzie zaczeli sie schodzić dopiero o 11:/ I jeszcze pogoda mnie dobiła, że po koncercie ledwo szedłem...Budziol pisze:rzeciez jak bedziesz stal od rana to jak wyjdzie MAIDEN to padniesz tam
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Gówno prawda. Oba mieszczą 30.000 osób, z tym, że Bazaly ma większe sektory, a Gwardia płytę.Da5id pisze:Bazaly.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Dobrze wiedzieć, chcę do stolicy! Precz z czechami i sandałami na koncertach metalowych 
Nemesis...as one we stand!!
Precz z glanamiDani Filth pisze:Precz z czechami i sandałami na koncertach metalowych
tak w ogóle to nie przesadzacie? :> 8 miesięcy do koncertu a Wy już się na wspólny transport umawiacie