loool xdszatanista pisze:mi sie wydaje, ze w Rumunii zamiast pałeczek, kostek itd. beda rzucali kanapki z szynką (choc istnieje duze prawdopodobienstwo, ze czesc Rumunow nie skapnie sie w ogole co to jest).
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
A ja się chciałem zapytać : czy wiadomo może coś odnośnie tego czy któraś z południowo amerykańskich stacji telewizyjnych zamierza przeprowadzić jakąś transmisje z któregoś z koncertów pierwszej części trasy (Brazylia, Argentyna , Chile ) ?!?!
Pytam bo tam podobne praktyki dość często są stosowane (podobnie jak transmisje radiowe)
Pytam bo tam podobne praktyki dość często są stosowane (podobnie jak transmisje radiowe)
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Chyba trochę jeszcze na to za wcześnie...
No właśnie nie wydaję mi sięMr.Hankey pisze:Chyba trochę jeszcze na to za wcześnie...
[quote="WICKER MAN"]Na Fields of Rock ma byc ponoc Metallica[/quote]
nie wiem skad Wicker czerpiesz te wiadomosci ale Meta w Holandii zagra 30 maja na Pink Pop Festival - info z oficjalnej strony.Takze dalej sadze ze Maiden zagra na Fields of Rock w dniach 21-22 czerwca.
nie wiem skad Wicker czerpiesz te wiadomosci ale Meta w Holandii zagra 30 maja na Pink Pop Festival - info z oficjalnej strony.Takze dalej sadze ze Maiden zagra na Fields of Rock w dniach 21-22 czerwca.
Albo na BOSPOP w lipcu, jestem ciekaw czy gig w chorwacji będzie potwierdzony, mi się bardziej Węgry widząqracoss pisze:nie wiem skad Wicker czerpiesz te wiadomosci ale Meta w Holandii zagra 30 maja na Pink Pop Festival - info z oficjalnej strony.Takze dalej sadze ze Maiden zagra na Fields of Rock w dniach 21-22 czerwca.WICKER MAN pisze:Na Fields of Rock ma byc ponoc Metallica
[quote="faust"]Albo na BOSPOP w lipcu[/quote]
chyba chodzilo ci o Graspop Metal Mitting w Diesel(Belgia).A na marginesie zawsze fest w Belgii jest okolo 2-3 tygodni po imprezie w Holandii takze moze Maiden zachaczy te dwie imprezy.Zobaczymy mam nadzieje ze ostateczna rozpiske poznamy na dniach.
chyba chodzilo ci o Graspop Metal Mitting w Diesel(Belgia).A na marginesie zawsze fest w Belgii jest okolo 2-3 tygodni po imprezie w Holandii takze moze Maiden zachaczy te dwie imprezy.Zobaczymy mam nadzieje ze ostateczna rozpiske poznamy na dniach.
chyba chodzilo ci o Graspop Metal Mitting w Diesel(Belgia).A na marginesie zawsze fest w Belgii jest okolo 2-3 tygodni po imprezie w Holandii takze moze Maiden zachaczy te dwie imprezy.Zobaczymy mam nadzieje ze ostateczna rozpiske poznamy na dniach.[/quoteqracoss pisze:faust pisze:Albo na BOSPOP w lipcu
Nie, chodzi mi o Bospop FEST w Weere, Holandia - grali tam w 1996 i 2005, przychodzi ok. 20000 ludzi, Fields Of Rock - obstawiam Van Halen, Sabbath i Judas. Belgia, GRASPOP rok w rok?!
[quote="faust"]Nie, chodzi mi o Bospop FEST w Weere, Holandia - grali tam w 1996 i 2005, przychodzi ok. 20000 ludzi, Fields Of Rock - obstawiam Van Halen, Sabbath i Judas. Belgia, GRASPOP rok w rok?!
[/quote]
ten fest Bospop to nie za tega impreza na koncert Maiden,rok temu graly tam lipne ekipy.Fields of Rock obstawiam Maiden,Van Halen,Sabbath,Judas i pewnie Motorhead
ten fest Bospop to nie za tega impreza na koncert Maiden,rok temu graly tam lipne ekipy.Fields of Rock obstawiam Maiden,Van Halen,Sabbath,Judas i pewnie Motorhead
O ile się orientuję to MAIDEN w Holandii nie jest zbytnio popularny, może ARROW ROCK FEST- grali tam JUDAS I AEROSMITHqracoss pisze:faust pisze:Nie, chodzi mi o Bospop FEST w Weere, Holandia - grali tam w 1996 i 2005, przychodzi ok. 20000 ludzi, Fields Of Rock - obstawiam Van Halen, Sabbath i Judas. Belgia, GRASPOP rok w rok?!
[quote="faust"]O ile się orientuję to MAIDEN w Holandii nie jest zbytnio popularny[/quote]
bez przesady na trasie promujacej ostatni krazek Maiden w Den Bosch bylo prawie 15 tys. ludzi a latem na Fields of Rock okolo 20-25 tys.-pisze bo bylem na tych koncertach i widzialem co nie co.I jeszcze jedna uwaga - podczas planowania trasy uwzgledniana jest ilosc sprzedawanych plyt i wydaje mi sie ze w Holandii ten wskaznik wyglada o wiele lepiej niz np. w Polsce
bez przesady na trasie promujacej ostatni krazek Maiden w Den Bosch bylo prawie 15 tys. ludzi a latem na Fields of Rock okolo 20-25 tys.-pisze bo bylem na tych koncertach i widzialem co nie co.I jeszcze jedna uwaga - podczas planowania trasy uwzgledniana jest ilosc sprzedawanych plyt i wydaje mi sie ze w Holandii ten wskaznik wyglada o wiele lepiej niz np. w Polsce
NO jasne, czytałem o FORFEST, że było 30k ludzi/może masz rację... :laughqracoss pisze:bez przesady na trasie promujacej ostatni krazek Maiden w Den Bosch bylo prawie 15 tys. ludzi a latem na Fields of Rock okolo 20-25 tys.-pisze bo bylem na tych koncertach i widzialem co nie co.I jeszcze jedna uwaga - podczas planowania trasy uwzgledniana jest ilosc sprzedawanych plyt i wydaje mi sie ze w Holandii ten wskaznik wyglada o wiele lepiej niz np. w Polscefaust pisze:O ile się orientuję to MAIDEN w Holandii nie jest zbytnio popularny
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Maideni na każdej trasie grają w Holandii i ta nie będzie wyjątkiem. Jednak najprawdopodobniej nie wystąpią na żadnym festiwalu, a zagrają własny, byc może stadionowy, koncert.qracoss pisze:bez przesady na trasie promujacej ostatni krazek Maiden w Den Bosch bylo prawie 15 tys. ludzi a latem na Fields of Rock okolo 20-25 tys.-pisze bo bylem na tych koncertach i widzialem co nie co.I jeszcze jedna uwaga - podczas planowania trasy uwzgledniana jest ilosc sprzedawanych plyt i wydaje mi sie ze w Holandii ten wskaznik wyglada o wiele lepiej niz np. w Polscefaust pisze:O ile się orientuję to MAIDEN w Holandii nie jest zbytnio popularny
Potwierdzono na www.ironmaiden.com koncercik w Splicie (Gradski Stadion U Poljudu)
...ciekawe, czy zagrają inne kraje Bloku Wschodniego, myślę że do stycznia pojawią się wszystkie daty po EU... :buahaha:
...ciekawe, czy zagrają inne kraje Bloku Wschodniego, myślę że do stycznia pojawią się wszystkie daty po EU... :buahaha:
I tak byłoby najlepiejWICKER MAN pisze:Maideni na każdej trasie grają w Holandii i ta nie będzie wyjątkiem. Jednak najprawdopodobniej nie wystąpią na żadnym festiwalu, a zagrają własny, byc może stadionowy, koncert.qracoss pisze:bez przesady na trasie promujacej ostatni krazek Maiden w Den Bosch bylo prawie 15 tys. ludzi a latem na Fields of Rock okolo 20-25 tys.-pisze bo bylem na tych koncertach i widzialem co nie co.I jeszcze jedna uwaga - podczas planowania trasy uwzgledniana jest ilosc sprzedawanych plyt i wydaje mi sie ze w Holandii ten wskaznik wyglada o wiele lepiej niz np. w Polscefaust pisze:O ile się orientuję to MAIDEN w Holandii nie jest zbytnio popularny
:beer POZOSTAJE czekać na oficjalne daty...WICKER MAN pisze:Maideni na każdej trasie grają w Holandii i ta nie będzie wyjątkiem. Jednak najprawdopodobniej nie wystąpią na żadnym festiwalu, a zagrają własny, byc może stadionowy, koncert.qracoss pisze:bez przesady na trasie promujacej ostatni krazek Maiden w Den Bosch bylo prawie 15 tys. ludzi a latem na Fields of Rock okolo 20-25 tys.-pisze bo bylem na tych koncertach i widzialem co nie co.I jeszcze jedna uwaga - podczas planowania trasy uwzgledniana jest ilosc sprzedawanych plyt i wydaje mi sie ze w Holandii ten wskaznik wyglada o wiele lepiej niz np. w Polscefaust pisze:O ile się orientuję to MAIDEN w Holandii nie jest zbytnio popularny
W Kostaryce 5000 biletów w 2 h sprzedali. mnie nawet 3ci gig w Paryżu nie zdziwiMirdaroh pisze:Drugi koncert w Paryżu potwierdzony
http://www.ironmaiden.com/index.php?cat ... icleid=723
Kontynuując wątek..są przeslanki organizacji koncertu w Rio!!!
Zainteresowanie w Brazylii jest GIGANTYCZNE
Zainteresowanie w Brazylii jest GIGANTYCZNE
-
szatanista
- -#Long distance runner

TO ZAJEBISCIE!!!! WSZYSCY JUZ PEDZIMY NA TEN KONCERT!!11!111ONE!!1ELEVEN!!11!