07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
no byly...
wystarczylo sie rozejrzec ze stadion byl za duzy na taka liczbe ludzi
Gwardia w zupelnosci wystarczy
Co za roznica gdzie grunt ze graja po ominieciu nas na dwoch trasach znow graja u nas! :beer
Co za roznica gdzie grunt ze graja po ominieciu nas na dwoch trasach znow graja u nas! :beer
I to jest prawda, myślę że jakieś 15000 będzie jak NIC, a na polskie warunki to MASA ludziBudziol pisze:no byly...
Faust ostatnio sadziłeś ze będzie 20-25 tyś.
To TYLKO spekulacje...powiem tyle- na duńskiej stronce fani w IDENTYCZNY sposób prześcigają się w domysłach, ja mam bileciki i sądzę że nie będzie wstydu...Chudy pisze:Faust ostatnio sadziłeś ze będzie 20-25 tyś.
Chodzi mi o to, ze twoja wiara w polaków chyba ciutek zmalała od przedwczoraj (czy kiedy to było) o jakieś 5 000 osób.
Wiesz, co tu kryć- u nas przeważnie słabiutko idą bileciki na koncerty, Spodek to już mega-gwiazda zapełnia, cóż w sierpniu sam się przekonam- może w czerwcu będą jakieś przecieki, na teraz to tylko spekulacje!Chudy pisze:Chodzi mi o to, ze twoja wiara w polaków chyba ciutek zmalała od przedwczoraj (czy kiedy to było) o jakieś 5 000 osób.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Niby z jaką? Połowa kawałków ograna do znudzenia...Nomad pisze:z taką setlistą
- Elevatorman
- -#Clansman

no na mete to już się o bilety balem ale tu raczej problemów nie powinno być no nie
?
jakby nie patrzeć, jeszcze jej nie znamy, więc spokojnieMr.Hankey pisze:Niby z jaką? Połowa kawałków ograna do znudzenia...
a tak czy siak, wiele z tych utworów które będą grane nie było od lat na ich występach więc i tak jest ok.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Obawiam się, że będzie ich max 5.Artur pisze:tak czy siak, wiele z tych utworów które będą grane nie było od lat na ich występach więc i tak jest ok.
Moim zdaniem koncert nie wyprzeda się, tak na 98%Elevatorman pisze:no na mete to już się o bilety balem ale tu raczej problemów nie powinno być no nie?
LN liczą na 50000 :laugh TO JEST TEMAT O IRON MAIDEN!!!herki pisze:Moim zdaniem koncert nie wyprzeda się, tak na 98%Elevatorman pisze:no na mete to już się o bilety balem ale tu raczej problemów nie powinno być no nie?
no i co z tego, i tak będzie najlepsza od 1999 r. ,od trasy Ed Hunter, same utwory z Powerslave to już jest wydarzenie, Aces High czy Rime ,ja wolę usłyszeć setny raz Troopera niż pierwszy raz coś co się wogóle nie nadaje na koncert, wogóle te kryterium że zawsze jest lepsze to co mniej słyszane jest bez sensu, jak dla mnie to Trooper czy Hallowed Be thy Name musi być na każdym koncercie, po za tym dzieciaki co idą pierwszy raz chcą to usłyszeć, nie bądźcie egoistami ,mnie tam żaden stały utwór IM nie nudzi,za to nie chciałbym usłyszeć nigdy np.takich utworów jak Weekend Warrior czy Mother Russia mimo że ich nie słyszałemMr.Hankey pisze:Obawiam się, że będzie ich max 5.Artur pisze:tak czy siak, wiele z tych utworów które będą grane nie było od lat na ich występach więc i tak jest ok.
A ja jak ide na koncert to mnie nie obchodza dzieciaki które ida pierwszy raz i jakie chcą utwory, tak samo jak zapewne ich nie obchodzi co ja chce usłyszećNomad pisze:jak dla mnie to Trooper czy Hallowed Be thy Name musi być na każdym koncercie, po za tym dzieciaki co idą pierwszy raz chcą to usłyszeć, nie bądźcie egoistam
Nie można być nie-egoistą, każdy chce czego innego i zgody nigdy nie będzie
Poza tym ide tam dla swojej przyjemności czy dla cudzej
Ja bym wolał całego Somewhere... usłyszeć niż 2h the best off'a z tego okresu i kogo to obchodzi?
EDIT: co za różnica jak bedzie set skoro się na koncert jedzie hondą ?
Ostatnio zmieniony śr gru 19, 2007 1:48 pm przez paniron, łącznie zmieniany 2 razy.
BAŁWANY..Aces ,2M2M,Wasted Years, Heaven,Evil,Powerslave, Rime, Stranger-,Nomad pisze:no i co z tego, i tak będzie najlepsza od 1999 r. ,od trasy Ed Hunter, same utwory z Powerslave to już jest wydarzenie, Aces High czy Rime ,ja wolę usłyszeć setny raz Troopera niż pierwszy raz coś co się wogóle nie nadaje na koncert, wogóle te kryterium że zawsze jest lepsze to co mniej słyszane jest bez sensu, jak dla mnie to Trooper czy Hallowed Be thy Name musi być na każdym koncercie, po za tym dzieciaki co idą pierwszy raz chcą to usłyszeć, nie bądźcie egoistami ,mnie tam żaden stały utwór IM nie nudzi,za to nie chciałbym usłyszeć nigdy np.takich utworów jak Weekend Warrior czy Mother Russia mimo że ich nie słyszałemMr.Hankey pisze:Obawiam się, że będzie ich max 5.Artur pisze:tak czy siak, wiele z tych utworów które będą grane nie było od lat na ich występach więc i tak jest ok.
to już GODZINA, a co tak często to u nas grali...??
Sabbs z Osbournem grają to samo od 10ciu lat!!! Brak MI Słów :angry
i wlasnie to jest piekne, bo ludzie jakos innych utworow nie chca :]faust pisze:Sabbs z Osbournem grają to samo od 10ciu lat!!! Brak MI Słów :angry
Mysle ze faust ma racje po pierwsze nie ma co liczyc na komplet i tu nie chodzi o polakow ich wiernosc czy cos tam takeigo. tylko taka jest prawda. nawet 130zł w polsce za koncert to sporo kasy dla ludz ktorzy nie za bardzo orientuja sie w cenach za granica ale to jedno. Druga sprawa to to ze promocje takich koncertow sa raczej bardzo słabe. no bo co w Wawie i jeszcze 2 wiekszych miastach pojawia sei plakaty i to wszystko. jesli chcemy zeby było lepije sami jako FC powinnismy o to zadbac tak jak w 2003 Akcje plakatowania.
Poza tym patrzac z perspektywy tego ze to Polska a nie Fin to jak na razie dobrze idzie, koncert jest w sierpniu przyszłego roku a ktos tam juz podawał ze niby okolo 1000 biletow gdzies tam jest sprzedanych hehe niby nic w porownaniu do innych krajow ale pamietajcie to jest polska. ja jestem co koncert w pL pod wielkim wrazeniem zgromadzonych tłumów. wiec nie przesadzajmy i bez zbednego marudzenia. zreszta ilosc nie jest wazna pomijajac fakt ze chcieli bysmy zeby tu jeszcze wpadli hehe wazne jest to zeby impreza była a na pewno bedzie 100X fajniejsza niz np w Pradze gdzie fani rownie dobrze mogli by popijac kawke na koncercie
Poza tym patrzac z perspektywy tego ze to Polska a nie Fin to jak na razie dobrze idzie, koncert jest w sierpniu przyszłego roku a ktos tam juz podawał ze niby okolo 1000 biletow gdzies tam jest sprzedanych hehe niby nic w porownaniu do innych krajow ale pamietajcie to jest polska. ja jestem co koncert w pL pod wielkim wrazeniem zgromadzonych tłumów. wiec nie przesadzajmy i bez zbednego marudzenia. zreszta ilosc nie jest wazna pomijajac fakt ze chcieli bysmy zeby tu jeszcze wpadli hehe wazne jest to zeby impreza była a na pewno bedzie 100X fajniejsza niz np w Pradze gdzie fani rownie dobrze mogli by popijac kawke na koncercie
Właśnie, już całkiem sporo bilecików poszłoJack_86 pisze:Mysle ze faust ma racje po pierwsze nie ma co liczyc na komplet i tu nie chodzi o polakow ich wiernosc czy cos tam takeigo. tylko taka jest prawda. nawet 130zł w polsce za koncert to sporo kasy dla ludz ktorzy nie za bardzo orientuja sie w cenach za granica ale to jedno. Druga sprawa to to ze promocje takich koncertow sa raczej bardzo słabe. no bo co w Wawie i jeszcze 2 wiekszych miastach pojawia sei plakaty i to wszystko. jesli chcemy zeby było lepije sami jako FC powinnismy o to zadbac tak jak w 2003 Akcje plakatowania.![]()
:beer (dowiadywałem się!!!) akcja plakatowania - to za mało, można by wydrukować takie ulotki z zaproszeniem do Wa-wy i rozdać je na koncercie METALLICY, na Ironach w 2005 tak reklamowano HUNTER FEST!!!
To fajna sprawa... Fan Klub winien zaangażować się w te zabiegi...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dla Ciebie może i tak, dla mnie zdecydowanie nie. Zamiast 4 kawałków z Powerslave wolał bym 2 z SIT - Strangera i tytułowy, ale raczej nie ma na nie co liczyć.Nomad pisze: i tak będzie najlepsza od 1999 r.
-
Satil Devan
- -#Wrathchild

Hahaha, śmieszą mnie takie wypowiedzi, tak samo, jak "Ohohoh, dzieciaki będą płakać, nie ma FOTD". Ktoś się przyzna, że słucha jakiegoś bardzo popularnego kawałka maidenów, to takie "tru-metal-warriory" od razu go obrzucą błotem, że jest dzieciak. Phi, żałosne.Nomad pisze:jak dla mnie to Trooper czy Hallowed Be thy Name musi być na każdym koncercie, po za tym dzieciaki co idą pierwszy raz chcą to usłyszeć
Zobaczymy, czy komuś z wielkich Sanktuarnianych fanów będzie się chciało wydać chociaż 10zł na promocję, skoro już wydali "aż 130zł na koncert".faust pisze:Fan Klub winien zaangażować się w te zabiegi...