Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Nowa data powierdzona :rocx http://www.ironmaiden.com/index.php?cat ... icleid=729
O, Szwajcaria. Nie zwróciłęm specjalnie uwagi ,że tam grywali koncerty. Wybiera się ktoś ? 
Grywali grywali:) Pewnie dodadzą jeszcze Austrie żeby było po drodze i można zaliczyć 2 gigi za jednym razem :rocx
Często i gęsto, czekam na Węgry,Austrię, Holandię, Hiszpanię i Irlandię.... :soloAbstract pisze:O, Szwajcaria. Nie zwróciłęm specjalnie uwagi ,że tam grywali koncerty. Wybiera się ktoś ?
-
Deleted User 1499
OO tak Hiszpania i to najlepiej w Barcelonie.
Jeśli o Spanię biega to mamy 2 0pcje:11/12 lipcai 2 koncerty lub jeden na Rock In Rio Madrit- o ile to dojdzie do skutku!! :buahaha:sekcjazwlok pisze:OO tak Hiszpania i to najlepiej w Barcelonie.
-
Deleted User 1499
No mogliby zagrac 2 koncerty:
1.W barcy
2.Cos Wicker wspominal o Lorca Rock wiec tam mogliby drugi trzasnac.
A cos czytalem ze w Brazylii zainteresowanie Maidenem wzroslo i chcieli tam RIR zorganizowac?To prawda jest , cos sie dzieje w tym kierunku?
1.W barcy
A cos czytalem ze w Brazylii zainteresowanie Maidenem wzroslo i chcieli tam RIR zorganizowac?To prawda jest , cos sie dzieje w tym kierunku?
sekcjazwlok pisze:No mogliby zagrac 2 koncerty:
1.W barcy
W całej Am. Poł zainteresowanie przerosło oczekiwania organizatora, mówi się o gigu extra w Rio ale..póki co sza
Będą dwa koncerty, na Lorca Rock i w Bilbao.sekcjazwlok pisze:No mogliby zagrac 2 koncerty:
1.W barcy
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeden koncert będzie w południowo-zachodniej Hiszpanii (11 lipca), a drugi w San Sebastian lub w Bilbao dzień później. 
Jadę do Bazylei - St. Jakobshalle mieści jedynie 9000 osób!!! Maideni grali tam ostatni raz na World Slavery Tour - będzie czuc TEN klimat!!! :rocx :solo
Jadę do Bazylei - St. Jakobshalle mieści jedynie 9000 osób!!! Maideni grali tam ostatni raz na World Slavery Tour - będzie czuc TEN klimat!!! :rocx :solo
Chyba z tego względu ją wybrali. Ciekawe ile jeszcze koncertów dodadzą ..może Węgry..WICKER MAN pisze:Jeden koncert będzie w południowo-zachodniej Hiszpanii (11 lipca), a drugi w San Sebastian lub w Bilbao dzień później.
Docierają informacje iż w wielu miejscach Polski WCIĄŻ nie ma biletów na Maiden,pomimo dużego zainteresowania, kpina
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Są bilety we wszystkich punktach Ticket Pro. Po prostu niektórzy sprzedawcy nie potrafią znaleźc ich w systemie. 
Ostatnim koncertem na trasie będzie stadionowy gig w Holandii w połowie sierpnia.
Ostatnim koncertem na trasie będzie stadionowy gig w Holandii w połowie sierpnia.
mówiłem ,że nie wszystkie koncerty w Europie będą na stadionach, szkoda że u nas nie grają w hali
Ty sobie wyobrażasz ceny biletów, zakładam że w granicach wejściówek na Heaven&hell, na Gwardii powietrze będzie świerze... :buahaha:Nomad pisze:mówiłem ,że nie wszystkie koncerty w Europie będą na stadionach, szkoda że u nas nie grają w hali
boję się o nagłośnienie, nie wiem kto o tym decyduje promotor czy obiekt, ale Spodek wydaję mi się pewniejszy niż obiekt Gwardii gdzie koncerty odbywają się rzadziej, poza tym w hali jest lepszy klimat vide:koncert w Hali Ludowej , no ale może na następnej trasie
Jeśli tylko nie zaleją im kabli to słychać będzie miodzio :buahaha:Nomad pisze:boję się o nagłośnienie, nie wiem kto o tym decyduje promotor czy obiekt, ale Spodek wydaję mi się pewniejszy niż obiekt Gwardii gdzie koncerty odbywają się rzadziej, poza tym w hali jest lepszy klimat vide:koncert w Hali Ludowej , no ale może na następnej trasie
- Elevatorman
- -#Clansman

gdzie w Warszawie można kupić bilety bo mi ciotka chce kupić 
W Empikach.
Trzeba powiedzieć sprzedawcy żeby szukał w systemie po dacie lub nazwie artysty bo niektóre ciołki przy kasie nie potrafią tego :angryElevatorman pisze:gdzie w Warszawie można kupić bilety bo mi ciotka chce kupić
skad ty na to kase bierzesz ? na te 9-10 gigow maiden co roku... nie zal ci ? nie zal Ci widziec tego samego po raz 30-ty ktorys tam ? chociaz...ja mam tak z frontside z tym , ze ich widze raz do 3 razy w roku i to tez jak graja gdzies w miare blisko a ty latasz po calym swiecie...WICKER MAN pisze:Jadę do Bazylei - St. Jakobshalle mieści jedynie 9000 osób!!! Maideni grali tam ostatni raz na World Slavery Tour - będzie czuc TEN klimat!!! :rocx