7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
30 tysięcy? xD Ja jestem na etapie 10
Poza tym to jest, bądź co bądź, lekka fanaberia, więc mogą sobie sporo zażyczyć 
Maskotke kupice z tych skladowych do fanklubu. I tak pieniadze leza i sie marnuja
:laugh :buahaha: RACJA, nieżle... Ale ten portret+oprawa, to byłoby EKSTRA :soloQba666 pisze:Maskotke kupice z tych skladowych do fanklubu. I tak pieniadze leza i sie marnuja
nie glupio mowi!herki pisze:Kurfa Nomad przestań pieprzyć o tej polskiej publice już, bo się zrzygam. To zacznij sam chodzić na koncerty i pokaż ludziom jak powinni się bawić. Zacznij od mniejszych koncertów podziemnych kapel, drzyj ryja, wal w pogo, machaj banią, zabij kogoś dla szatana i wciągaj w to więcej osób, a nie tylko siedzisz przed kompem i obsrany od stóp do głów piszesz, że w Polsce ludzie nie potrafią sie bawić. Jak Ci się nie podoba to emigruj do Grecji, Srecji czy innego gówna i tam się baw, jak w Polsce nie umiesz.
a z maskotka fajny pomysl tylko trzeba sie dowiedziec ile by kosztowala powiedzmy taka metrowa maskotka
W 2003 bez problemu w bodajże półtora miesiąca zebraliśmy 350 zł na koszulkę dla Steve'a, więc nie sądzę żeby były jakieś trudności.Deleted User 804 pisze:Pewnie ponad 1000 Weź zbierz tyle
-
Deleted User 804
Troszkę długo jak na tak małą kwotę W sumie tysiak mało sie wydaje bo wystarczy np 50 osób po 20 zł tylko mam wątpliwości czy aż tyle chętnych się znajdzie. Może po prostu wybrać najlepszą propozycję i zacząć na nią zbierać mając w zanadrzu inne pomysły jeśli kasy nie starczy.Da5id pisze:W 2003 bez problemu w bodajże półtora miesiąca zebraliśmy 350 zł na koszulkę dla Steve'a, więc nie sądzę żeby były jakieś trudności.
Zwłaszcza że jest stosunkowo niedrogi a jak zbierze się więcej kasy można większy zamówić lub jakąś wyczesaną ramkę z motywem związanym z ironamifaust pisze:Ale ten portret+oprawa, to byłoby EKSTRA :solo
nie wiem jak Ty ale ja jednak wolę iść na Iron Maiden, a w tym temacie będe pisał co mi się podoba, nie takie bzdury pisałeśherki pisze: Zacznij od mniejszych koncertów podziemnych kapel, drzyj ryja, wal w pogo, machaj banią, zabij kogoś dla szatana i wciągaj w to więcej osób, a.
Herki - zwróć uwagę na podpis Nomada, człowieczek zapewne był tylko na tych koncertach IRON MAIDEN + ten z przyszłego roku - co "dzieciak Nomad" może wiedzieć o koncertach grup z undergorundu etc. - mądrzyć to się Nomadzik potrafi a jak ktoś ma inne zdanie to najwyżej strzeli focha bo na rzeczową ripostę z jego strony nie ma co liczyć :buahaha:herki pisze:Kurfa Nomad przestań pieprzyć o tej polskiej publice już, bo się zrzygam. To zacznij sam chodzić na koncerty i pokaż ludziom jak powinni się bawić. Zacznij od mniejszych koncertów podziemnych kapel, drzyj ryja, wal w pogo, machaj banią, zabij kogoś dla szatana i wciągaj w to więcej osób, a nie tylko siedzisz przed kompem i obsrany od stóp do głów piszesz, że w Polsce ludzie nie potrafią sie bawić. Jak Ci się nie podoba to emigruj do Grecji, Srecji czy innego gówna i tam się baw, jak w Polsce nie umiesz.
... w kwestii 50 urodzin Dickiego proponuję aby "wodzirej" WICKERMAN [bo wcześniejszym ustaleniu z organizatorem] wręczył na scenie jakiś "upominek fanklubowy" i zaintonował 100 lat dla Bruce'a :rocx
... i to była pierwsza myśl na jaką wpadłem. Niech będzie to Wicker i może ktoś jeszcze , przed bisami weszli na scenę i wręczyli prezent Dickiemu.
Kupmy mu 50 litrów Kazi.
Nie, on musiałby sam wypić te 50 litrów. Bo to w końcu 50 urodziny.
-
El Dorado
Ja bym mu pomógł.
Ej, wódę trzeba mu kupić, no kurwa.
Ej, wódę trzeba mu kupić, no kurwa.
zwróć uwagę lepiej na swój podpis ,nie będe specjalnie wymyślał ripost dla ludzi którzy i tak obrócą to w jaja i pół forum będzie miało uciechę, Herki już się kiedyś popisał w temacie o tragedii górników .... ekstremalne kapele z andergłandu mnie nie interesują , a szatan mnie może pocałować w dupę ,to odnosząc się do wcześniejszego postujesper pisze:Herki - zwróć uwagę na podpis Nomada, człowieczek zapewne był tylko na tych koncertach IRON MAIDEN + ten z przyszłego roku - co "dzieciak Nomad" może wiedzieć o koncertach grup z undergorundu etc. - mądrzyć to się Nomadzik potrafi a jak ktoś ma inne zdanie to najwyżej strzeli focha bo na rzeczową ripostę z jego strony nie ma co liczyć :buahaha:herki pisze:Kurfa Nomad przestań pieprzyć o tej polskiej publice już, bo się zrzygam. To zacznij sam chodzić na koncerty i pokaż ludziom jak powinni się bawić. Zacznij od mniejszych koncertów podziemnych kapel, drzyj ryja, wal w pogo, machaj banią, zabij kogoś dla szatana i wciągaj w to więcej osób, a nie tylko siedzisz przed kompem i obsrany od stóp do głów piszesz, że w Polsce ludzie nie potrafią sie bawić. Jak Ci się nie podoba to emigruj do Grecji, Srecji czy innego gówna i tam się baw, jak w Polsce nie umiesz.
... w kwestii 50 urodzin Dickiego proponuję aby "wodzirej" WICKERMAN [bo wcześniejszym ustaleniu z organizatorem] wręczył na scenie jakiś "upominek fanklubowy" i zaintonował 100 lat dla Bruce'a :rocx
Zerżnijcie pomysł z U2 w Chorzowie. Koszt żaden a zespół do dziś wspomina.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ale jak mają być trybuny na biało, skoro nie ma trybun?