wszyscy na białoTomek(JMM) pisze:Ale jak mają być trybuny na biało, skoro nie ma trybun?
7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: 7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
No to wszyscy na różowo 
ja pisze sie wreczyc z Wickerem cokolwiek na scenie Dickiemu 
ja jak kazdy z nas wyobrazam sobie SIEBIE na scenie wreczajacego mu fajny upominek
Ale wyobrazam sobe jak fajnie było by gdybysmy tak w kilkanascie osob z fana w jednakowych koszulkach Z flaga SanktuariuM wreczyli mu prezent i zaspiewali Happy.... aaaaaaaaaa piekne

Ale wyobrazam sobe jak fajnie było by gdybysmy tak w kilkanascie osob z fana w jednakowych koszulkach Z flaga SanktuariuM wreczyli mu prezent i zaspiewali Happy.... aaaaaaaaaa piekne
-
Deleted User 804
na teren koncertu można by przemycić fontanny tortowe Kilkadziesiąt w tłumie fajny efekt by sprawiło Koszty jednej to 1-4 zł zależy gdzie kupować, a na teren imprezy jak nie za zgodą organizatora to w bucie można wnieść 
To kup sobie ją. Następnie trzymaj w ręce i napisz nam jak wrażenia(jak dasz radę). Wiesz jak to się nagrzewa? Ludzie tego w ręce nie utrzymają.Deleted User 804 pisze:na teren koncertu można by przemycić fontanny tortowe Kilkadziesiąt w tłumie fajny efekt by sprawiło Koszty jednej to 1-4 zł zależy gdzie kupować, a na teren imprezy jak nie za zgodą organizatora to w bucie można wnieść
Co to fontanny tortowe? 
-
Deleted User 804
zapalonego w ręce jeszcze tego nie trzymałem ale jeśli tak bardzo sie nagrzewa to zawsze można trzymać za plastikową końcówkę czy inne podorabiać np za pomocą kleju i rurek od balonów. Ewentualnie zawsze można zimne ognie dla delikatniejszych ale gorszy efekt dają choć są tańsze i można by więcej osób w nie zaopatrzyćHAMMERS pisze:To kup sobie ją. Następnie trzymaj w ręce i napisz nam jak wrażenia(jak dasz radę). Wiesz jak to się nagrzewa? Ludzie tego w ręce nie utrzymają
toAbstract pisze:Co to fontanny tortowe?
jakby duzo zimnych ognii na raz bylby efekt! I tanio!
zimne ognie !!! JESTEM ZA Paczka kosztuje ok 2zł kazdy kupi np 2 i bedizemy rozdawac kazdemu kto bedzie stał blisko. Pomysł ekstra nikomu krzywdy nie zrobi i bardzo sympatyczne
jak znam zycie jakis idiota wbije komus ten metalowy precik w oko. Zdecydowanie jestem na nie. przynajmniej ja nie chce miec w okol siebie bandy przepychajacych sie ludzi wywijajacych metalowym pretem.
-
Deleted User 804
Nie bardzo sobie wyobrażam aż takiego idioty Za dużo Jasia fasoli się naoglądałeś Dla Twojego komfortu psychicznego możemy tez pozaginać końcówki pręcików :beerSzymon pisze:jak znam zycie jakis idiota wbije komus ten metalowy precik w oko
Ludzie kochani jak banda emerytow!
Drucik od zimnego ognia jest cieniutki i bez przesady jak jest Sylwester na placu gdzie jest kilka tysiecy osob nikt nikomu nie wbija nic w oko
w ten sposob myslac to proponuje nie wpuszczac ludzi pod scene bo jeszcze zrobia pogo i zacnza skakac i sie obijac!
to straszne! O_o
Drucik od zimnego ognia jest cieniutki i bez przesady jak jest Sylwester na placu gdzie jest kilka tysiecy osob nikt nikomu nie wbija nic w oko
w ten sposob myslac to proponuje nie wpuszczac ludzi pod scene bo jeszcze zrobia pogo i zacnza skakac i sie obijac!
to straszne! O_o
Moim zdaniem dojdzie do drucikowej wojny więc lepiej nie ryzykować
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
o czym Wy mowicie?
Lekka przesada? Jak ludzie wyciagaja zapalniczki to sie wszyscy pala
Bez przesady
Dla mnie zimne ognie sa Ok, ale jak kazdy pomysl upada a szkoda bo to tani a efektowny sposob
Lekka przesada? Jak ludzie wyciagaja zapalniczki to sie wszyscy pala
Bez przesady
Dla mnie zimne ognie sa Ok, ale jak kazdy pomysl upada a szkoda bo to tani a efektowny sposob
No i wlasnie wystarczy ze jest cieniutki. Myslisz ze baran stojacy w scisku wyrzuci wypalony ogien pod siebie?? Cisnie go przed siebie albo za siebie.....Nawet nie zauwazysz ze cos leci. Na imprezach sylwestrowych nie ma takiego scisku jak pod scena na koncercie. jasne pomysl z ogniami fajny, ale na trybuny, lub gdzies dla ludzi stjacych dalej od sceny.Budziol pisze:Drucik od zimnego ognia jest cieniutki i bez przesady jak jest Sylwester na placu gdzie jest kilka tysiecy osob nikt nikomu nie wbija nic w oko
Wracajac do sywestrow jeszcze to ja widzialem jak lataly rozbite butelki od szampna i jesli na takich imprezach znajduja sie osoby z takimi pomyslami to znajda sie tez na koncercie. Nigdy nie bylem przeciwny pogo, ostrej walce pod scena bo to w koncu jest koncert rockowy a nie pieprzona opera, ale troche pomyslunku sie czasem przyda zeby kaleka nie zostac w glupi sposob.
nie no to byl zart, przenosnia bo w ten sposob to nic nie zrobimy 
Bez przesady to koncert rockowy :rocx
to machajac flaga mozna komus wokol szyji ja obkrecic i udusic
Bez przesady to koncert rockowy :rocx
to machajac flaga mozna komus wokol szyji ja obkrecic i udusic
Szymon ma 100000% racji. Budziol blefuje.
-
Deleted User 804
to nie musimy ich rozdawać kupimy parę paczek i podzielimy się między sobą przed koncertem przypominając sobie by uważać na oczy innych