Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Skrajny nepotyzm. To jest naprawdę parodia! Nie mogą wziąc jakiegoś zespołu na miarę Trivium?
I tak 95% ludzi na Maiden idzieAbstract pisze:Skrajny nepotyzm. To jest naprawdę parodia! Nie mogą wziąc jakiegoś zespołu na miarę Trivium?
-
Deleted User 357
To już wolę dzieci Harrisa, jakby Trivium miało być 
+ 1Żelazny pisze:To już wolę dzieci Harrisa, jakby Trivium miało być
Nie no kurwa jaja jakieś. Jeszcze niech Harris przyniesie dmuchaną lalkę swojej starej do zaspokajania fanów w czasie supportów.
omgWICKER MAN pisze:http://www.myspace.com/burninreason
NIEAbstract pisze:Nie mogą wziąc jakiegoś zespołu na miarę Trivium?
już nie mam tu najwięcej postów

Jeszcze niech Dickinson załatwi kapelę swojego synka. Z resztą w dupie mam jaki będzie support. Na Maiden jadę.
Ale napisałem "na miarę" . Nie chodzi mi akurat o Trivium
No ok, ale niech jeździ z nimi jakiś "nowy, obiecujący zespół". Nawet nie musi być młody 
Byle nie dzieci Harrisa
Byle nie dzieci Harrisa
Wszystkie dzieci nasze są... :laughAbstract pisze:No ok, ale niech jeździ z nimi jakiś "nowy, obiecujący zespół". Nawet nie musi być młody
Byle nie dzieci Harrisa
-
Deleted User 804
Niestety nie jest to jego ostatnie dzieckoWICKER MAN pisze:Będzie to BURN IN REASON - zespół, którego gitarzystą jest nijaki George Harris... Możecie sami domyśleć się reszty
No to tym razem może ich ktoś wygwizda. Lauren nikt nie chciał bo przynajmniej można było popatrzeć. No i do tego u niej muzycy mają nieco większe doświadczenie i potrafią sie znaleźć na scenie.
Teraz za to będzie walka które z dzieci tatuś kocha bardziej i w jakiej kolejności będą występować.
Teraz za to będzie walka które z dzieci tatuś kocha bardziej i w jakiej kolejności będą występować.
Totalny syf... ale przynajmniej łatwiej będzie można zająć dobre miejsce przed finałową gwiazdą.
tu masz racjeMirdaroh pisze:Totalny syf... ale przynajmniej łatwiej będzie można zająć dobre miejsce przed finałową gwiazdą.

bez sensu...
duzo on jeszcze tych dzieciakow narobil

duzo on jeszcze tych dzieciakow narobil
-
Deleted User 2259
prócz tych 2 jeszcze druga dwójkaBudziol pisze:uzo on jeszcze tych dzieciakow narobil![]()
a tak btw.. czy na teledysku do Holy Smoke, w pewnym momencie córka Harrisa "gra" z nim na basie. to Lauren ?

ustawił sobie rodzinkę skubany, nie ma co