Bruce Air 2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Air 2008
kraków ma pierwszeństwo
to jak Jacusiu ? 
My Polacy możemy sobie na ten samolot popatrzeć hehehe 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Górka przy podejściu lub taras widokowy (jeśli nadal istnieje).Abstract pisze:a jest miejsce z którego można spokojnie robić zdjęcia samolotom?
Chyba nie liczycie, że Jajco wprowadzi Was do samolotu?
Taras jest jeszcze chyba zamknięty i podobno dopiero w kwietniu bodajże mają otworzyć ;] a górka jest beznadziejna, takie sobie zdjęcia wychodząWICKER MAN pisze:Górka przy podejściu lub taras widokowy (jeśli nadal istnieje).
na glownej roztrzygnieto konkurs na nazwe maidenowego samolotu 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Beznadziejna nazwa. Nie to, ze moja byla lepsza.
Ale mogli wymyslic cos bardziej oryginalnego. 
nie no zla nie jest 
A wiadomo jakie jeszcze były propozycje? Albo Twoja, Wicker? 
Ciekawe jaka Twoja była....WICKER MAN pisze:Beznadziejna nazwa. Nie to, ze moja byla lepsza.Ale mogli wymyslic cos bardziej oryginalnego.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wiele... Ancient Airliner, Golden Goose, Maiden Atlantic, Wings of Icarus, Aces High itp. Ed Force One niezbyt kojarzy sie z Wielka Brytania czy Maiden...
A wracajac do Bruce Air to mam juz potwierdzenie lotu do Trondheim! :rocx
A wracajac do Bruce Air to mam juz potwierdzenie lotu do Trondheim! :rocx
-
El Dorado
a masz bilet do pragi?WICKER MAN pisze:A wracajac do Bruce Air to mam juz potwierdzenie lotu do Trondheim! :rocx
a swoją drogą ciekaw jestem, czy Bruce ma zamiar pilotować każdy lot, czy tylko te z fanami + kilka innych, bo chyba jakby sam każdy prowadził, to by umarł ze zmęczenia (nie dotrwałby do 3 części tournee), no wyobraźcie sobie: koncert-samolot-hotel-koncert-samolot-.... i tak od lutego do połowy sierpnia 
Ed Force One - gra slow. Tak nazywal sie samolot prezydencki USA - Air Force One. Jak sie nie myle. Kij z nazwa samolotu, niech oni set zmienia a moga nawet jezdzic polskim pkp.
no shit Sherlock O_o btw nadal się nazywawidman pisze:Ed Force One - gra slow. Tak nazywal sie samolot prezydencki USA - Air Force One
już nie mam tu najwięcej postów

Ale trzeba przyznać ,że nawet jak ten samolot średnio jest im potrzebny przy tej trasie, to naprawdę niezły numer promocyjny. Prawie jak Największe gwiazdy pop 
Raczej jest im potrzebny. Zobacz odległości do poszczególnych miast na trasie.
Napisałem ,że nawet jakby ten samolot był średnio potrzebny. Tak czy inaczej świetna promocja 
NieAbstract pisze:Napisałem ,że nawet jakby ten samolot był średnio potrzebny.
Ok,ok ale miałem co innego na mysli