No jakoś chyba tak Konkretnie chodzi mi o przejazd typowo na koncert autokarem jak będzie coś organizowaneBonzo pisze:z topbiletów?Deleted User 804 pisze:Burn in hellBonzo pisze:ale bieda z tymi kawałkami ery Owensa ;/
ile na ironów kosztował przejazd z wawy do ostravy
17/06,03/07/2008 - Judas Priest - Ostrava i Liberec
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: 17/06,03/07/2008 - Judas Priest - Ostrava i Liberec
biorąc pod uwage logistyke itp - to z moich wyliczeń wychodzi że powinni być w spodku 18 lub 19 czerwca (w gre wchodzi też 15 lub 16)- ale to tylko intuicja ( ale nie jest źle miałem podobne przeczucia odnośnie Ironów i metalliki i sie nie pomyliłem)Maidenholik pisze:Update z oficjalnej:
JUNE 2008
2nd ICEHALL, FINLAND
5th ROCK FESTIVAL, SWEDEN
7th ROCK FESTIVAL, TRONDHEIM, NORWAY
8th BERGENSHALL, BERGEN, NORWAY
11th ROCKHAL, LUXEMBOURG
17th CEZ ARENA, OSTRAVA, CZECH REPUBLIC
23rd PHILIPSHALLE, DUSSELDORF, GERMANY
24th ZENITH, MUNICH, GERMANY
27th GRASPOP METAL FESTIVAL, BELGIUM
28th BANG YOUR HEAD FESTIVAL, STUTTGART, GERMANY
29th GODS OF METAL FESTIVAL, BOLOGNA, ITALY
JULY 2008
1st SMEDEREVO FESTIVAL, BELGRADE, SERBIA
2nd DOM SPORTOVA, ZAGREB, CROATIA
3rd LIBEREC ARENA, PRAGUE, CZECH REPUBLIC
Realne szanse na gig u nas sa pomiedzy 17-23 czerwca lub po 3 lipca, jestem dobrej mysli;)
ale z tego wynika że zagrają w PRADZE a NIE W LIBERCU !!Maidenholik pisze: 3rd LIBEREC ARENA, PRAGUE, CZECH REPUBLIC
- likipiki
- -#Lord of the flies

<5>piter pisze:ale z tego wynika że zagrają w PRADZE a NIE W LIBERCU !!
:laugh :laugh
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- Ironkostek
- -#Trooper

Super, że koncerty już potwierdzone :rocx
Raczej ostrava, ale zobacze jeszze jak sie sesja ułoży.
Raczej ostrava, ale zobacze jeszze jak sie sesja ułoży.
Ostatnio zmieniony sob sty 12, 2008 3:39 pm przez Ironkostek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 357
A znowu z info wrzuconego przez Wickera koncert jest w Libercu w Tipsport Arena. Jakoś jednak nie chce mi się wierzyć że ktoś nazwał halę "Liberec",więc oficjalna pewnie się walnęła.
YEEEEEEEAHHHHHHH
Będę w Ostrawie na bank. Superancko. Jak będzie jakiś wyjazd zorganizowany z Łodzi to sie piszę.
Będę w Ostrawie na bank. Superancko. Jak będzie jakiś wyjazd zorganizowany z Łodzi to sie piszę.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ciągle czekam na koncert u nas...
Właśnie po chwili euforii naszła mnie refleksja. w Czechach będą Ironi, Metallica a mimo wszystko organizują 2 (dwa) koncerty Judasów. Czemu u nas, gdze jest przynajmniej 7 razy więcej ludzi nie można. Jakoś nie potrafię znaleźć żadnego racjonalnego argumentu...
Wiesz- oprócz organizowania koncertu to u nas jeszcze trzeba bilety sprzedać - Torwar i Spodek na Priestach u nas oznacza powtórkę z absencji ludzi na Heaven & Hell.. Pamiętaj ,że w RP Metal to "szatany i zło" w Czechach traktowany jest o wiele profesjonalniej... Spodziewam się koncertu Judasów w Katowicach. Jak to MMP będzie robił to zapłacisz za bilet majątek...tomtomala pisze:Właśnie po chwili euforii naszła mnie refleksja. w Czechach będą Ironi, Metallica a mimo wszystko organizują 2 (dwa) koncerty Judasów. Czemu u nas, gdze jest przynajmniej 7 razy więcej ludzi nie można. Jakoś nie potrafię znaleźć żadnego racjonalnego argumentu...
Czesi jakkolwiek są może trochę kołkowaci na koncertach to w o wiele wiekszej liczbie niż u nas słuchają metalu, dobrego rocka itp. zresztą ta kołkowatość wynika właśnie z tego że przychodzą tam tzw "zwykli ludzie", a nie garstka napaleńców jak u nas - jasno to widać po ilości koncertów w Czechach i frekwencji - a przecież samych Czechów jest dużo mniej niż Polaków
A zróbcie u nas sonde po ludziach (ale nie metalach) i cekawy jestem ilu z nich w ogóle słyszało że istnieje taki zespół jak Judas Priest czy Heaven & Hell (ale gdyby śpiewał Ozzi to koncert by się wyprzedał bo znany jest z show MTV). A włączcie byle jakie radio - i co idzie ? wszędzie syfiaty radiowy pop -a jak gdzieś w miejscu publicznym leci jakieś radio to RMF czy zetka i ludzie tego słuchają .
a w Czechach jest pełno rockowych stacji, nie bez znaczenia jest też kwestia religii - 95% Czechów to ateiści...- a jak jest u nas.....? - i chyba wszystko jasne
A zróbcie u nas sonde po ludziach (ale nie metalach) i cekawy jestem ilu z nich w ogóle słyszało że istnieje taki zespół jak Judas Priest czy Heaven & Hell (ale gdyby śpiewał Ozzi to koncert by się wyprzedał bo znany jest z show MTV). A włączcie byle jakie radio - i co idzie ? wszędzie syfiaty radiowy pop -a jak gdzieś w miejscu publicznym leci jakieś radio to RMF czy zetka i ludzie tego słuchają .
a w Czechach jest pełno rockowych stacji, nie bez znaczenia jest też kwestia religii - 95% Czechów to ateiści...- a jak jest u nas.....? - i chyba wszystko jasne
Ostatnio zmieniony sob sty 12, 2008 6:06 pm przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ale Maiden to wiekszy lans niz Priest.M@ti pisze:I tak zobaczysz ich z miliard razy na tej trasie, zamiast Paryża lepiej zobaczyć ew gig Judasów z Polsce.WICKER MAN pisze:A ja bym ich wtedy zajebal, bo bede w Paryzu na Maiden. Powaznie.
koncert w Ostravie wypada akurat w czasie mojej sesji, więc raczej Praga. Mam nadzieje, że jednak zagrają w Polsce.
No nie wiem. :jWICKER MAN pisze:Ale Maiden to wiekszy lans niz Priest.
Nie jadąc na Maiden do Paryża Robert przegra wyścig szczurów, więc taka ewentualność w ogóle nie wchodzi w grę. 
To bogaty stary nie załatwi mu ze bedzie na obu koncertach? To co to za bogaty stary... jakaś popierdółka a nie bogaty stary :closed
Dla mnie załatwi, i będę na wszystkich koncertach na trasie, nawet na tych, których nie będzie.
To byłoby trudne logistycznie - w takich sytuacjach nawet bogaty stary nie pomoże.EvE pisze:To bogaty stary nie załatwi mu ze bedzie na obu koncertach? To co to za bogaty stary... jakaś popierdółka a nie bogaty stary :closed
-
The Burczax
- -#Moonchild

Jakby był nadziany by pomógł, a tak niestety nie jestPieczeń rzymska pisze:To byłoby trudne logistycznie - w takich sytuacjach nawet bogaty stary nie pomoże.
to mozecie gdzieś se wsadzić ten wasz lans i tych starych i tych bogatych. Nic Wam nie załątwia. Zwykły bogaty stary juz nie jest trendy. Teraz bogaty stary ma być kimś.Pieczeń rzymska pisze: To byłoby trudne logistycznie - w takich sytuacjach nawet bogaty stary nie pomoże.
3go mozna smialo smialo rano z paryza leciec samolotem do pragi
CO to dla bogatego starego.............
A ja sie bede chcial wybrac do ostravy, choc to wtorek, wiec moze roznie byc. Z drugiej strony daleko nie mam i moze sprobuje kupic bilet tuz przed koncertem taniej
A ja sie bede chcial wybrac do ostravy, choc to wtorek, wiec moze roznie byc. Z drugiej strony daleko nie mam i moze sprobuje kupic bilet tuz przed koncertem taniej