Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Bardzo fajnie zagrali ten akustyczny koncercik. Głoś Jamesa na najwyższym poziomie. Świetnie zagrane All Within My Hands - o niebo lepsze imo od oryginału i interesująca wersja
Disposable Heroes
Disposable Heroes
no to przykro migumbyy pisze:To mamy inaczej podpisane "dobre płyty". Dla mnie to niesłuchalny gniot![]()
Szajba, powiedz, że żartowałeśSzajba pisze: 01 - I Just Want To Celebrate
02 - Please Don't Judas Me
03 - I'm Only Happy When it Rains
04 - Brothers in Arms
nowe kawałki ? warto słuchać ?
Cyz orientuje sie ktoś jak idą prace nad nowym albumem oraz czy będą jakieś koncerty Mety w Europie w lecie 2008? 
Podobno jest szansa na gig w Polsce w 2008.
Yhm, podobno... A kiedy będzie coś wiadomo o konkretnych miejscach koncertów?
Po tym jak poszły ploty o tej trasie ze Slayerem, ktoś na jakimś zagranicznym forum dał info, że w lutym mają parę dat ogłosić.
No, ale wiadomo jak to jest z wiadomościami typu "ktoś, gdzieś powiedział coś podobno". Tyle, że tutaj sam to znalazłem szukając info o tej trasie.
No, ale wiadomo jak to jest z wiadomościami typu "ktoś, gdzieś powiedział coś podobno". Tyle, że tutaj sam to znalazłem szukając info o tej trasie.
mi się tam podoba
fajne jest tez Sanitarium w wykonaniu Limp Bizkit i Avrilowe Fuel 
za chwile bedzie battery w wykonaniu Ushera pewnie..
jak to usłyszałam to myślałam, że umrę. to dziewczę jest tak beznadzjenie beznadziejne, że to aż żal. ani to wygląda, ani to śpiewa. no jakiś kurvva koszmar. a tego systema co zrobiła to już w ogóle konieć świata. żenada. nawet śmiać mi się nie chce już. wolę paris hilton.Wrath pisze:Avrilowe Fuel
a snoop śmieszny :]
Ostatnio zmieniony ndz sty 13, 2008 10:46 am przez she-wolf, łącznie zmieniany 1 raz.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nie nie, Battery zrobił już zespół QueensEvil pisze:za chwile bedzie battery w wykonaniu Ushera pewnie..
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
snoop zawsze jest smiesznyNorka pisze:a snoop śmieszny :]
ej wlasnie co za panna na fortepianie zrobila jakis bardzo znany metalowy kawalek bo sobie nie umiem przypomniec
tori slayera? 
wlasnie ! 
- Elevatorman
- -#Clansman

raining blood tori jest zajebiste
Jest fatalne.
- Elevatorman
- -#Clansman

ja słyszałem z youtube nie mam na kompie i mi się podobało
fajna ta nowa plyta , jak na demo brzmienie jest super , tylko wokale sa troche dzikie ...stary juz ten hetfield