A jak META tam grała w 1999 - to też chcieli ich 'przenieść' w 1987...Budziol pisze:naprawde klepowisko nie stadion
ale organizator zrobil to z premedytacja, chca nas i zespol przeniesc do roku 86
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Dla zespołu to akurat nie ma znaczenie jakie jest stałe zaplecze na obiekcie - a co jesli grają na festiwalu w szczerym polu ? - to że zaplecze na Gwardii jest obskurne wcale nie oznacza że z niego Maiden bedzie korzystać - zawsze organizator może zorganizować jakieś inne w kontenerach o dużo lepszym standardzie.
problemem stadionu Gwardii sa małe trybuny - całą reszte mozna przygotować na bierząco. byłem tam na kilku koncertach i w praktyce niebyło różnicy wzgledem tego co na Śląskim (oczywiście jeśli się było na płytcie)
problemem stadionu Gwardii sa małe trybuny - całą reszte mozna przygotować na bierząco. byłem tam na kilku koncertach i w praktyce niebyło różnicy wzgledem tego co na Śląskim (oczywiście jeśli się było na płytcie)
- Elevatorman
- -#Clansman

ale to chodzi o to że na taki koncert ludzie przylatują BA, przyjeżdżają z innych krajów i jakie nasz wspaniły kraj wystawia sobie świadectwo ?
No tylko, że w ocenie kraju liczy się coś więcej niż sam stadion chyba. Chociażby hotel w którym będą nocować będzie miał wpływ na opinię.Elevatorman pisze:ale to chodzi o to że na taki koncert ludzie przylatują BA, przyjeżdżają z innych krajów i jakie nasz wspaniły kraj wystawia sobie świadectwo ?
Szczerze to wolalbym duze pole i zielona trawke zamiast zardzewialej i rozpadajacej sie bramy stanowiacej jedno z dwoch wejsc na stadion, zniszczonego ogrodzenia za ktorym rosna kartofle i buraki i siedzen na trybunach ktore pamietaja lata mlodosci mojej babci.
Polecam chociazby ten watek:
http://www.ironmaiden.com/fanclub/showt ... hp?t=41126
Hotel na szczescie bedzie dobry bo Maideni go sami zalatwiaja
Can The End Be At Hand?
odpisuja odpisuja, ale poczta ciagle wracaBeaver pisze:Mam takie pytanko. Czy ktos zamawial przejazdy z tej strony topbilety? Jesli tak czy dostal potwierdzenie zaplaty? JA juz wyslalem do nich 2 maile i nie odpisuja, i nie wiem co jest grane
choć nie mam 100% pewności czy to o ciebie chodzi,
dziś po 17:00 zdzwonię do ciebie i załatwimy sprawę potwierdzenia do końca.
Trzeba być członkiem IMOC, żeby zobaczyć co jest pod tym linkiem.Stranger pisze:Szczerze to wolalbym duze pole i zielona trawke zamiast zardzewialej i rozpadajacej sie bramy stanowiacej jedno z dwoch wejsc na stadion, zniszczonego ogrodzenia za ktorym rosna kartofle i buraki i siedzen na trybunach ktore pamietaja lata mlodosci mojej babci.
Ej w mordę. Tak w ogóle to z kim na wokalu przyjeżdżają Maideni?
Oni teraz ze Stingiem grają chyba.herki pisze:Ej w mordę. Tak w ogóle to z kim na wokalu przyjeżdżają Maideni?
Właśnie też coś o Stingu słyszałem.
Ze Stingiem nie graja juz od Bananas, byl przeciez Reunion i wrocili Halford i Blackmore
Niemożliwe, Halford gra teraz w Beatlesach - chyba że to tylko poboczny projekt.
-
szatanista
- -#Long distance runner

ja zaspiewam.
- Elevatorman
- -#Clansman

no tak ...ale koncert odbywa się na stadionie jednakPiwowarus pisze:Elevatorman napisał/a:
ale to chodzi o to że na taki koncert ludzie przylatują BA, przyjeżdżają z innych krajów i jakie nasz wspaniły kraj wystawia sobie świadectwo ?
No tylko, że w ocenie kraju liczy się coś więcej niż sam stadion chyba. Chociażby hotel w którym będą nocować będzie miał wpływ na opinię.
w sumie na początku mślałem że to jakiś żart jak zobaczyłem zdjęcia
a moze cos sie ruszy w tym kierunku, bo w czerwcu ma na tym samym stadionie grac Carlos Santana. wiec albo maja zamiar stadion w miare zremontowac (na ile to mozliwe w tak krotkim czasie), albo organizatorzy robia sobie jaja, albo nie wiem co...
a co do wokalu, to slyszalem o tajnych projektach, coby Elvisa samego wskrzesic na potrzeby tej trasy
a co do wokalu, to slyszalem o tajnych projektach, coby Elvisa samego wskrzesic na potrzeby tej trasy
wreremontują stadion do czerwca ??? -no co ty -!!!?
obecne LN a dawny odyssey robiło tam wielokrotnie koncerty więc nie sądzę żeby coś mieli teraz tam specjalnie zmieniać - tłum ludzi i tak zasłoni zardzewiałe elementy więc co się martwisz
obecne LN a dawny odyssey robiło tam wielokrotnie koncerty więc nie sądzę żeby coś mieli teraz tam specjalnie zmieniać - tłum ludzi i tak zasłoni zardzewiałe elementy więc co się martwisz
-
Deleted User 1499
Samego stadionu moze nie wyremontuja ale chociaz te zaplecze jakos ogarna , na to im czasu wystarczy choc i w to watpie.
A co do wokalu to w Bravo wyczytalem ze Mezo ma z nimi grac.
A co do wokalu to w Bravo wyczytalem ze Mezo ma z nimi grac.
LOL, pewnie będą tu mieli taką fotę jak z '84 heheStranger pisze:http://www.stranger.mgk.pl/5.jpg
Kawa i herbata umili zespolowi czas w ktorym beda oczekiwac na koncert.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Oby chociaż ławki dorobili, bo gdzieniegdzie brakuje...