Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
nie chce ktos kupic biletu na koncert w oslo?? Koncert napewno bedzie super!! Poecam!! 
Szymon -> To lecisz 25 z Wawy do Goteborga? 
no bilet lotniczy mam kupiony, ale jak pojade do tego oslo jednak to przytocze sie pociagiem.....
A co z trasą po USA i Kanadzie ?!
Miała być na przełomie maja i czerwca , czy jakoś tak
Czyżby Amerykanie nie mieli ochotę na podróż w czasie z Maiden co miało by się przekładać na nikłe zainteresowanie koncertami na tamtejszym rynku

Bzdura, luty-marzec będą daty, mnie niepokoi mała ilość dat dodanych dla EU...czekam!Kuba pisze:A co z trasą po USA i Kanadzie ?!Miała być na przełomie maja i czerwca , czy jakoś tak
Czyżby Amerykanie nie mieli ochotę na podróż w czasie z Maiden co miało by się przekładać na nikłe zainteresowanie koncertami na tamtejszym rynku
![]()
-
El Dorado
Faust, na ile koncertuw w EU pojedziesz? :-)
Stadion Gwardii, PLWacken Open Air, GERBrat Karima pisze:Faust, na ile koncertuw w EU pojedziesz? :-)
:laugh wiesz, w tym roku masa kasy mi potrzebna, coś za coś ... :rocx
-
El Dorado
to po co Ci inne daty ?faust pisze:Stadion Gwardii, PLWacken Open Air, GERBrat Karima pisze:Faust, na ile koncertuw w EU pojedziesz? :-)
:rocx bo dociekliwy jestem, rozumieszBrat Karima pisze:to po co Ci inne daty ?faust pisze:Stadion Gwardii, PLWacken Open Air, GERBrat Karima pisze:Faust, na ile koncertuw w EU pojedziesz? :-)
Co bzdura ? Ze Maiden jest niby łakomym kąskiem dla amerykańskich promotorówfaust pisze:Bzdura, luty-marzec będą daty, mnie niepokoi mała ilość dat dodanych dla EU...czekam!Kuba pisze:A co z trasą po USA i Kanadzie ?!Miała być na przełomie maja i czerwca , czy jakoś tak
![]()
-
The Burczax
- -#Moonchild

I co z tego, że tak jest w USA? Amerykanie to idioci i tyle:razz:Kuba pisze:Co bzdura ? Ze Maiden jest niby łakomym kąskiem dla amerykańskich promotorówJuż długo nie
I pewnie nie będzie już wcale
O ile ich pozycja w Europie jest niepodważalna , tak w Ameryce już tak różowo nie jest
Świadczy o tym chociażby trasa "Brave New World" gdzie zdarzały się koncerty wyprzedane w 50 - 60%
Potem koncertów tam było mało albo doczepiali się pod Ozzfest
Nooo....może być :beerThe Burczax pisze:I co z tego, że tak jest w USA? Amerykanie to idioci i tyle:razz:Kuba pisze:Co bzdura ? Ze Maiden jest niby łakomym kąskiem dla amerykańskich promotorówJuż długo nie
O ile ich pozycja w Europie jest niepodważalna , tak w Ameryce już tak różowo nie jest
Świadczy o tym chociażby trasa "Brave New World" gdzie zdarzały się koncerty wyprzedane w 50 - 60%
A mną tylko ciekawość kierowała : bo pierwsza część i daty Europejskie wyglądają dość "poteżnie" ~ duże sale , stadiony , bilety idą jak woda :rocx A ciekaw jestem jak właśnie Ameryka zareaguje na powrót do przeszłości :solo
jaka cena?Szymon pisze:nie chce ktos kupic biletu na koncert w oslo?? Koncert napewno bedzie super!! Poecam!!
Cena jest do negocjacji 
Bilet kosztowal 600 NOK-ów
Bilet kosztowal 600 NOK-ów
A nie chcesz z Goteborga zrezygnować? Bo by mi się przydał bardzo bilet dla Kogoś.Szymon pisze:nie chce ktos kupic biletu na koncert w oslo?? Koncert napewno bedzie super!! Poecam!!
nieee z 56.000 fuckin' vikings on the football stadium?? Nie ma mowy 
Jak ja wam tego Ullevi zazdroszczę 
Maiden są teraz w Universalu...W USA mieli od lat dupną promę, ale fanów i tam nie brak a Ozzfest kolego to właśnie Oni pociągli. W wielu przypadkach po Maiden ludzie wychodzili. To właśnie tak rozwścieczyło państwo Osbournes. :rocx :gunsKuba pisze:Nooo....może być :beerThe Burczax pisze:I co z tego, że tak jest w USA? Amerykanie to idioci i tyle:razz:Kuba pisze:Co bzdura ? Ze Maiden jest niby łakomym kąskiem dla amerykańskich promotorówJuż długo nie
A mną tylko ciekawość kierowała : bo pierwsza część i daty Europejskie wyglądają dość "poteżnie" ~ duże sale , stadiony , bilety idą jak woda :rocx A ciekaw jestem jak właśnie Ameryka zareaguje na powrót do przeszłości :solo
Oy
-
Severius777
- -#Wrathchild

teraz mają dwa, można im od biedy jakieś dwa dorzucić i myślę, że i tak będzie sporo, zważywszy na to, że w ostatnich latach naprawdę tam dużo koncertowali, niech teraz koncertują w Europie 
Nie masz racji, stary... W USA i Kanie szykują duuże tour po amfiteatrach i mega arenach w przedziale czasu 12 maj / 17 czerwca 2008. Mogą dać nawet 23 koncerty, ma być jeszcze jakaś gwiazda z nimi. W EU ( :rocx ) dodadzą jeszcze 3-4 gigi, 12 lipca Madryt najprawdopodobniej stadion... Wszędzie zainteresowanie trasą jest ogromneSeverius777 pisze:teraz mają dwa, można im od biedy jakieś dwa dorzucić i myślę, że i tak będzie sporo, zważywszy na to, że w ostatnich latach naprawdę tam dużo koncertowali, niech teraz koncertują w Europie