07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
uwaga !!!
zauważyłem że dziś znikły oferty "strefy biletów" z Łodzi na allegro
znikli też z listy oficjalnych dystrybutorów na stronie ticketpro
nie wiem jak jest tego przyczyna ale może lepiej zachować ostrożność.
EDIT 26.01.2007
Strefa biletów znów jest oficjalnym dystrybutorem ticketpro ( na allegro się nie pojawili więc zapewne to się nie podobało sieci) - w każdym razie wygląda na to że wszystko jest ok.
zauważyłem że dziś znikły oferty "strefy biletów" z Łodzi na allegro
znikli też z listy oficjalnych dystrybutorów na stronie ticketpro
nie wiem jak jest tego przyczyna ale może lepiej zachować ostrożność.
EDIT 26.01.2007
Strefa biletów znów jest oficjalnym dystrybutorem ticketpro ( na allegro się nie pojawili więc zapewne to się nie podobało sieci) - w każdym razie wygląda na to że wszystko jest ok.
Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2008 12:08 pm przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
nie strasz!
jutro zadzwonie do nich przy okazji sie dowiem co z tym wyjazdem z noclegiem w Pradze ktory planowali
jutro zadzwonie do nich przy okazji sie dowiem co z tym wyjazdem z noclegiem w Pradze ktory planowali
tja, w koncu Steve Harris nie zyje...
http://muzyka.onet.pl/10179,1674170,newsy.html
szczerze, jak rano zobaczylem tytul tego newsa, to myslalem, ze zawal dostane...
http://muzyka.onet.pl/10179,1674170,newsy.html
szczerze, jak rano zobaczylem tytul tego newsa, to myslalem, ze zawal dostane...
dzisiaj tez zakupilem bilet, takze raczej there's no other way i bede 
dowiedziałem się że na koncert jest jeszcze około 20000 biletów czyli ciągle sporo - czyli zeszło ze 3500 ale do koncertu jeszcze 7.5 miesiąca więc chyba spokojnie się sporzedadzą, teraz wszyscy rzucili się na metallice ale jak tam się bileciki skończą niebawem to i na Ironów kupią
-
Severius777
- -#Wrathchild

koncert moim zdaniem będzie sold out.
ogolę się na łyso jak ten kocnert będzie wyprzedanySeverius777 pisze:koncert moim zdaniem będzie sold out.
już nie mam tu najwięcej postów

Ok, trzymamy Cię za słowo. Nieźle się wkopałeś BTW, bo moim zdaniem sold-out jest całkiem prawdopodobny. W 2005 roku po zaledwie półtora roku po ostatnim koncercie, bez żadnej promocji sprzedano prawie 30 000 biletów. W sierpniu 2008 absencja zespołu w naszym kraju wzrośnie do ponad trzech lat, Maiden po raz pierwszy od lat ośmiu lat zagrają w Warszawie, a biletów jest tylko 23 000.Szajba pisze:ogolę się na łyso jak ten kocnert będzie wyprzedanySeverius777 pisze:koncert moim zdaniem będzie sold out.
i będzie ci łysoSzajba pisze:ogolę się na łyso jak ten kocnert będzie wyprzedanySeverius777 pisze:koncert moim zdaniem będzie sold out.
co do biletów to podejrzewam że sporo ludzi zainteresowanych jeszcze nie nabyło przykłade mogę być i paru moich znajomych, poza tym promocja jeszcze nie ruszyła .
D5 sam do nie dawna mówiłeś, że nie będzie sold out
ale jak co to sie opitole, nie ma sprawy 
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 1309
Jednak co innego festiwal a co innego koncert jednego zespołuW 2005 roku po zaledwie półtora roku po ostatnim koncercie, bez żadnej promocji sprzedano prawie 30 000 biletów
Społeczeństwo się bogaci , więc kto wie może i będzie sold out , ale bardziej byłbym skłonny stwierdzić , że raczej nie
Ja sam będę czekał z kupnem biletu do maja/czerwca i mam nadzieje , że się na tym nei przejade
Jaaaaasneale jak co to sie opitole, nie ma sprawy
Nie pisałem że nie będzie sold-out, tylko że koncert Mety wpłynie negatywnie na frekwencję/szybkość sprzedaży biletów na IM. Czytaj uważniej następnym razem. BTW. "do niedawna".Szajba pisze:D5 sam do nie dawna mówiłeś, że nie będzie sold outale jak co to sie opitole, nie ma sprawy
Hmmm, no fakt. Tego nie wziąłem pod uwagę. Ale w sumie szanse na sold-out oceniam tak na 50-60%... jak sam zresztą wspomniałeś - społeczeństwo się bogaci, i co za tym idzie zainteresowanie koncertami jest dziś dużo większe niż trzy lata temu.Mareq555 pisze:Jednak co innego festiwal a co innego koncert jednego zespołu. Nightwish , Kreator , oraz sam fakt festiwalu też zebrały swoje plony .
Nie wiem skąd te infa ludzie biorą ja mam dane ze żródła, w maju będzie po sprawie, w najgorszym razie 85% pojemności, promocja ruszy na dobre w kwietniu :rocxPieczeń rzymska pisze:Nie pisałem że nie będzie sold-out, tylko że koncert Mety wpłynie negatywnie na frekwencję/szybkość sprzedaży biletów na IM. Czytaj uważniej następnym razem. BTW. "do niedawna".Szajba pisze:D5 sam do nie dawna mówiłeś, że nie będzie sold outale jak co to sie opitole, nie ma sprawy
Hmmm, no fakt. Tego nie wziąłem pod uwagę. Ale w sumie szanse na sold-out oceniam tak na 50-60%... jak sam zresztą wspomniałeś - społeczeństwo się bogaci, i co za tym idzie zainteresowanie koncertami jest dziś dużo większe niż trzy lata temu.Mareq555 pisze:Jednak co innego festiwal a co innego koncert jednego zespołu. Nightwish , Kreator , oraz sam fakt festiwalu też zebrały swoje plony .
-
Deleted User 1309
Ja mam dane ze źródła , że w 2012 będzie koniec świata . Można sobie przypuszczać czy będzie w maju po sprawie czy nie , bo raczej żadne źródła tego nie wyliczą.
-
Severius777
- -#Wrathchild

Myslę, że po Mecie ludzie zaczną 'tłumniej' kupować bilety na IM.
To normalne :laughSeverius777 pisze:Myslę, że po Mecie ludzie zaczną 'tłumniej' kupować bilety na IM.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Zgadzam się :laugh :laugh :laugh :laugh :laughfaust pisze:To normalne :laughSeverius777 pisze:Myslę, że po Mecie ludzie zaczną 'tłumniej' kupować bilety na IM.
Ja takzeThe Burczax pisze:Zgadzam się :laugh :laugh :laugh :laugh :laughfaust pisze:To normalne :laughSeverius777 pisze:Myslę, że po Mecie ludzie zaczną 'tłumniej' kupować bilety na IM.
-
El Dorado
i ja! :laughIronkos pisze:Ja takzeThe Burczax pisze:Zgadzam się :laugh :laugh :laugh :laugh :laughfaust pisze: To normalne :laugh