DVD - Live After Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: DVD - Live After Death
Być może. Zawsze możesz wcześniej zadzwonić do nich i się zapytać.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Znając życie DVD będzie dostępne już w sobotę 2 lutego.
-
Deleted User 804
Powinno być w piątek po południu, jak nie będzie to dopiero w poniedziałek. Ewentualnie można sie spytać czy już nie dostali i poprostu nie wyłożone, ale zazwyczaj od razu wykładają
... w lubelskim Media Markt będzie na 100% już jutro a na półkach pojawi się w zależności od ilości towaru czyli : piątek lub sobota.
Ja czekam na DVD Live After Death. :rocx
Ps. Myślicie że, po trasie Somewhere Back In Time World Tour 2008. Zespół wyda jakąś koncertówkę czy DVD z zapisem koncertu?
Ps. Myślicie że, po trasie Somewhere Back In Time World Tour 2008. Zespół wyda jakąś koncertówkę czy DVD z zapisem koncertu?
To będą je mieli już tydzień przed premierą?aces high pisze:... w lubelskim Media Markt będzie na 100% już jutro a na półkach pojawi się w zależności od ilości towaru czyli : piątek lub sobota.
Podobnie było w MM z cd Dance ... pojawiła się kilka dni wcześniej
wolalbym Maiden Englandaces high pisze:Ja czekam na DVD Live After Death. :rocx
... oczywiście mój błądPiwowarus pisze:To będą je mieli już tydzień przed premierą?aces high pisze:... w lubelskim Media Markt będzie na 100% już jutro a na półkach pojawi się w zależności od ilości towaru czyli : piątek lub sobota.
... jasne że nie jutro tylko w piątek 1 lutego
No i dvd zamówione w Fan.pl razem ze składanką Dio - "The collection" :rocx
PS: to jak premiera w poniedziałek, to jest szansa, że wysyłają w piątek ?? (wtedy w sobote bym moze miał, bo idzie UPSem
)
PS: to jak premiera w poniedziałek, to jest szansa, że wysyłają w piątek ?? (wtedy w sobote bym moze miał, bo idzie UPSem
raczej wyslyjaja tak, zeby najwczesniej bylo w poniedzialek. ale nie wiem czy na fanie nie wysylaja w dniu premiery, czyli w tym wypadku wlsnie w poniedzialek
... akurat jeżeli zamówisz w fanie za pobraniem to na 100% otrzymasz w sobotę [przynajmniej ja zawsze jak wybieram taką formę przesyłki to otrzymuję płyty właśnie w sobotę].
no tak właśnie zrobiłem: kurier i za pobraniemjesper pisze:... akurat jeżeli zamówisz w fanie za pobraniem to na 100% otrzymasz w sobotę [przynajmniej ja zawsze jak wybieram taką formę przesyłki to otrzymuję płyty właśnie w sobotę].
- Metalophil
- -#Moonchild

dajcie znać jak już ktoś to dorwie :beer
Witam!
W Łodzi w MM będzie dzis wieczorem w sprzedaży. Przed chwilą dzwoniłem.
Pozdrawiam:
Janusz
W Łodzi w MM będzie dzis wieczorem w sprzedaży. Przed chwilą dzwoniłem.
Pozdrawiam:
Janusz
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2008 5:47 pm przez jesper, łącznie zmieniany 2 razy.
- Metalophil
- -#Moonchild

dzieki jesper za info - też zaraz po to jadę :rocxjesper pisze:... po powrocie z lubelskiego Media Markt:
[url=http://img149.imageshack.us/img149/9797 ... ua8.th.jpg]Obrazek[/URL]
Super. Idę to kupić w poniedziałek do MM
a mi z FANa nie wysłali jeszcze
chyba więc dostanę to we wtorek (w pon pewnie wysyłka)
Nie opłacało Ci się skoczyć do MM? W Szczecinie napewno macie a za przesyłkę nie musisz bulić.