Ja chyba od 22.30slayer pisze:od 11.45 na duzej scenie jestem![]()
nie no, myślę, że podobnie jak Artur zrobię.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ja chyba od 22.30slayer pisze:od 11.45 na duzej scenie jestem![]()
Pewnie tak jak zwykle czyli te standardowe budki z fast foodami i piciem w chorych cenach i piwo przed Spodkiem lub w środkuslayer pisze:hyba, ze na Vader na jakis obiad pojde. A powiedzcie jeszcze jak wyglada sprawa z gastronomia?

ja też!!slayer pisze:od 11.45 na duzej scenie jestem![]()
a swoje mozna wnosic? ;dAbstract pisze:Pewnie tak jak zwykle czyli te standardowe budki z fast foodami i piciem w chorych cenach
To co Abstract pisał + w zeszłym roku była TelePizza. Ale ja zapewne zrobie tak jak co roku - pójde sobie do położonego nieopodal City Rocka i tam cosik wszamieslayer pisze:A powiedzcie jeszcze jak wyglada sprawa z gastronomia?
Takiś hardy ?slayer pisze:Ale to robimy jakas ustawke nie ?![]()
Wrath pisze:nie no, myślę, że podobnie jak Artur zrobię.
No to standardowo.Artur pisze:ale cen nie pamiętam, choć po łowie mi chodzi, że więcej jak 5 to nie chcą.
moge sie tak thrashowo podlaczyc ?slayer pisze:to pewnie tele + piwo pod spodkiem
chyba, ze Artur bedzie nalegal
heheheslayer pisze:chyba, ze Artur bedzie nalegal
i wszystko jasneArtur pisze:21:00 - 21:55 - Dillinger Escape Plan
a ja od 15:10slayer pisze:od 11.45 na duzej scenie jestem![]()
takslayer pisze:i ze spodka mozna wychodzic nie?
mysmy do Petry poszli (wcześniej siedzą w CityArtur pisze:To co Abstract pisał + w zeszłym roku była TelePizza. Ale ja zapewne zrobie tak jak co roku - pójde sobie do położonego nieopodal City Rocka i tam cosik wszamie
ba...wiadomo;]Slej pisze:Ale to robimy jakas ustawke nie ?
0,4 kosztuje 4 złArtur pisze:ale cen nie pamiętam, choć po łowie mi chodzi, że więcej jak 5 to nie chcą.
na red hotach też byliAbstract pisze:bo z tego co pamiętam to byli też na Pearl Jamie.
u siebie w domu przyjmiesz?Artur pisze:Jakby co to chętnie przyjme towarzystwo![]()
ta..do dzisiaj pamiętam jak miSzajba pisze:nie to co na mystiucurowary spod fartucha
ok. postanowioneWrath pisze:biba u Arcziego! :j
ta no mocne to byłoWrath pisze:ta..do dzisiaj pamiętam jak mi![]()
schłodziły
Można się jakoś podłączyć? ;d Bo póki co jesteśmy ja + znajomy a im więcej, tym lepiej ;dslayer pisze:rusza rusza ;]