28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Wreszcie....dziś dostałem maila z informacją, że wysłali wczoraj bilety....Zamawiałem 22.12....Jeszce pewnie tydzień będzie szedł...Nigdy więcej nie kupie biletów przez neta na koncert w Polsce...
Czy ktoś się orientuje gdzie w Krakowie można te bileciki kupić ?! Music Corner , Saturn , Metalshop ? Będę wdzięczny za podpowiedź :beer
Dostałeś już linka w innym temacie.Kuba pisze:Czy ktoś się orientuje gdzie w Krakowie można te bileciki kupić ?! Music Corner , Saturn , Metalshop ? Będę wdzięczny za podpowiedź :beer
ej są te bilety czy już ich nie ma na płyte ;/? Ale to jak sie skończą to chyba jeszcze jakaś część pójdzie do sprzedaży czy nie?
sa, na stronie ticketpro sa.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Podobno w piątek 1 lutego było około 1300 biletów na płytę. Pewnie za tydzień czy dwa juz nie będzie.
Why so serious?
Nieźle. Naprawdę szybko się ten koncert wysprzedaje.
I dobrze, po Mecie zacznie się promocja Maiden i wówczas ludzie bilety kupią na Ironow, zobaczycieMirdaroh pisze:Nieźle. Naprawdę szybko się ten koncert wysprzedaje.
Oczywiście jeśli organizator nie rzuci jakiejś następnej puli.Mandrake pisze:Podobno w piątek 1 lutego było około 1300 biletów na płytę. Pewnie za tydzień czy dwa juz nie będzie
A jaką miałeś promocje Metallicy? Wydaje mi sie, że bezpośredniego przełożenia na przyspieszenie sprzedaży biletów na Ironów nie będzie.faust pisze:po Mecie zacznie się promocja Maiden
A ja myślałem że bilety są rezerwowane na bieżąco przy zakupie i od razu drukowane więc po co jakaś pula?tomtomala pisze:Oczywiście jeśli organizator nie rzuci jakiejś następnej puli.Mandrake pisze:Podobno w piątek 1 lutego było około 1300 biletów na płytę. Pewnie za tydzień czy dwa juz nie będzie
Why so serious?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Lol, podarł mi się bilet na tej części, która jest odrywana przy wejściu. Ktoś wie, czy lepiej iść wymienić bilet or sth (bo mam paragon) czy nie powinno być problemów
:B
lol
coś ty z nim robił?
coś ty z nim robił?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
podczas podróży, zdawało mi się, że miedzy papierami będzie bezpieczny, ale w pociągu był ścisk i trochę się wszystko wymięło

-
Severius777
- -#Wrathchild

u mnie w mieście widziałem póki co parę plakatów Mety, więc nie jest źle z promocją. Zostało trochę czasu jeszcze.
W Sosnowcu widziałem jeden..... na dodatek w powiedzmy mało widocznym miejscu 
/..../
EDIT:
wobec ogólnego niezadowolenia z podawanych przeze mnie danych post wycięty
EDIT:
wobec ogólnego niezadowolenia z podawanych przeze mnie danych post wycięty
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 10:53 am przez piter, łącznie zmieniany 2 razy.
Jednym z patronów medialnych jest firma AMS, która zajmuje się bilbordami i pewnie żeby być tym patronem musiała zapewnić trochę powierzchni za darmo.piter pisze: chyba LN ma za dużo kasy bo bez tej promocji koncert bedzie wyprzedany - lepiej niech lepia plakaty z ironami bo tam dużo gorzej bilety schodzą
Za to LN porządniej wzięło sie za promocję Santany, widziałem o wiele więcej bilbordów o tym koncercie i w o wiele lepszych miejscach, niż te z Metallicy.
Bo ten koncert jest trochę droższy, no i Santana nie jest tak powszechnie słuchany jak Meta.Piwowarus pisze:Za to LN porządniej wzięło sie za promocję Santany, widziałem o wiele więcej bilbordów o tym koncercie i w o wiele lepszych miejscach, niż te z Metallicy.
też widziałem plakat santany - mety to naprawdę nie muszą promowac - ciekawe kiedy pojawią się plakaty z maiden
Jeszcze troche trzeba poczekac, pewnie marzec-kwiecień, moze nawet maj. Tak mnie sie zdaje