!!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: !!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
Tylko niech mi zostawią jeden na płytę
Bo z braku funduszy nie mogłem jeszcze go kupić.
-
Deleted User 804
A może właśnie dlatego dali ten kawałek przez to co się rozpętało po koncercie w Chorzowie że "truuuuuu fani" wyzywali od debili tych którzy chcieli go wtedy usłyszeć. Teraz wychodzi że Ironi też debile bo grają feara na trasie historycznej.Szymon pisze:taaa wymienia fotd na cos innego i wtedy banda debili pod scena zas sie bedzie drzec fotd i zas bedzie wiocha jak w chorzowie......
na youtubie jest kawałek feara http://pl.youtube.com/watch?v=fEt96d8SEeo Cały czas słychać gwizdy i okrzyki niezadowolenia z faktu ze go grają. Prawie do buntu doszło
-
Severius777
- -#Wrathchild

gadałem z Harrisem, w Europie Feara zamienią na Strangera.
- Elevatorman
- -#Clansman

ja mojego TETMD nie widziałem na żywo jeszcze
ale Wasted Years) będzie 
Tak dobrze i tak dobrzeDeleted User 804 pisze:gadałem z Harrisem, w Europie Feara zamienią na Strangera.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Brak TETMD jest dla mnie chyba największą niespodzianką. Nie rozumiem czemu tego nie grają. Tylko niech nikt nie wyskoczy zaraz z tekstem, że grali go ostatnio, bo większość setu też grali ostatnio.
co to jest TETMD?
-
Deleted User 804
to nie ja napisałembalcerek pisze:Tak dobrze i tak dobrzeDeleted User 804 pisze:gadałem z Harrisem, w Europie Feara zamienią na Strangera.
The Evil That Man DoArkadius pisze:co to jest TETMD?
Według fotki setlisty którą ktoś zrobił jest możliwość zamiany Clairvoyant na TETMD.

oby na Europe zmienili FOTD i bede w siodmym niebie 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

I bardzo dobrze.Mirdaroh pisze:Według fotki setlisty którą ktoś zrobił jest możliwość zamiany Clairvoyant na TETMD
Jeszcze Feara na Strangera podmienić i będzie zadowalająco.
czyli nie wysili sie Panowie z 7ht: TETMD i Clairvoyant
a z SIT: WY i HCW
ale jak wymienia FOTD bede happy
a z SIT: WY i HCW
ale jak wymienia FOTD bede happy
Raczej nie wymienią FOTD do końca tej części trasy bo to jest piosenka która przysłuży do sprzedania większej ilości biletów.
tylko jaki sens z tym utworem na TAKIEJ trasie?
Większa ilość sprzedanych biletów jak pisałem powyżej.
polowa ludzi kupujac bilet nie zna setlisty, a druga polowa nawet nie wie ze ta trasa dotyczy tylko pewnego etapu historii zespolu 
Ja bynajmniej nie dla FOTD kupilem bilet, nie spodziewalem sie, ze go beda grac. Mam nadzieje, ze to tylko na poczatek trasy, glownie dla fanow z Australii, gdzie nie byli przez 15 lat.
no wlasnie wiekszosc biletow juz rozprowadzona wiec mysle Mirdaroh ze Twoja teoria jest nie do konca sluszna a mnie bardzo dziwi taka decyzja Steva
I bardzo dobrze, że grają Clairvoyanta. Tak musi zostać do końca Europy!
TETMD grali na ostatniej trasie i Bruce średniawo radził sobie z wyciąganiem refrenu. Naturalnym zamiennikiem dla TETMD jest kiepski wg mnie CIPWM albo właśnie Clairvoyant. Dziwi mnie, że są osoby mające zastrzeżenia do Clairovoyanta... Przecież ten kawałek ma w sobie wszystko co najlepsze w Maiden: Melodyjne gitary, zmiany tempa i refren do skakania (There's time to live...!), dla mnie Clairvoyant jest baaardzo wskazany!
Jedynym minusem zdaje się być faktycznie FOTD. Zamianka na Infinite Dreams mile widziana
A Moonchild to bardzo miła niespodzianka, super! Dlaczego jest na początku bisów? Ano, pewnie dlatego, aby fani mogli wczuć się raz jeszcze w klimat rozpoczęcia koncertów z trasy, na której zarejestrowano "Maiden England". Ciekawe czy przed Moonchild leci intro "Seven deadly sins..."?
M.
TETMD grali na ostatniej trasie i Bruce średniawo radził sobie z wyciąganiem refrenu. Naturalnym zamiennikiem dla TETMD jest kiepski wg mnie CIPWM albo właśnie Clairvoyant. Dziwi mnie, że są osoby mające zastrzeżenia do Clairovoyanta... Przecież ten kawałek ma w sobie wszystko co najlepsze w Maiden: Melodyjne gitary, zmiany tempa i refren do skakania (There's time to live...!), dla mnie Clairvoyant jest baaardzo wskazany!
Jedynym minusem zdaje się być faktycznie FOTD. Zamianka na Infinite Dreams mile widziana
A Moonchild to bardzo miła niespodzianka, super! Dlaczego jest na początku bisów? Ano, pewnie dlatego, aby fani mogli wczuć się raz jeszcze w klimat rozpoczęcia koncertów z trasy, na której zarejestrowano "Maiden England". Ciekawe czy przed Moonchild leci intro "Seven deadly sins..."?
M.