25 Urodziny Vadera 30/08/08 Warszawa, Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25 Urodziny Vadera 30/08/08 Warszawa, Stodoła
odnośnie miejsca koncertu ile ten klub może pomieścić ludzi ?
1700. jak otworzą ogródek letni to może w porywach do 2000
Eee - myślę, że to i tak za duża liczba. Dla mnie Stodoła to jakieś kosmiczne nieporozumienie. Mam nadzieję, że ktoś tam bańka ruszy i wynajmie Torwar.1700. jak otworzą ogródek letni to może w porywach do 2000
chyba cię pogięło. na torwarze zapomnij o piwie. a co to za koncert bez piwa? :solo
szczególnie, że to ma być parunastu godzinny festiwal...
szczególnie, że to ma być parunastu godzinny festiwal...
Czemu?archaon pisze:na torwarze zapomnij o piwie
jak narazie nikt oficjalnie nie oglosil tego festiwalem, to jednorazowy koncert , ktory tylko entombed nazwalo vaderfestarchaon pisze:szczególnie, że to ma być parunastu godzinny festiwal...
brak zezwolenia na sprzedaż alkoholu.tomtomala pisze:Czemu?archaon pisze:na torwarze zapomnij o piwie
i na który Stodoła orientacyjnie przeznacza 12 hjak narazie nikt oficjalnie nie oglosil tego festiwalem, to jednorazowy koncert , ktory tylko entombed nazwalo vaderfest
Stadion Syrenki za stodołą byłby bardzo spoko. na innych forach też takie pomysły są...
nożesz w dupę. w takim razie odpada. 3 godzinki można przesiedzieć, ale 12 to już kaplica.brak zezwolenia na sprzedaż alkoholu.
czyi jeszcze jeden i koniec , bolt thrower !!!!!!!!!!!!!!!!!! OBY!!
-
deathmetalnecro
- -#Charlotte

Zapowiada się wesoło.Entombed i Grave jednego wieczora,a reszta mnie w sumie mało interesuje,jak wyjde przed Vaderem to może jakiś ludzki pociąg do domu złape.
W ogole jest już wiadoma kolejność? Obawiam się że szalone wajder kommando wykupi szybko bilety,wiec trzeba sie zakręcic.
ps.Jak rzeczywiście ma jeszcze do skladu dojsc Bolt Thrower to ja tam kurwa trzeźwy nie przyjde.
W ogole jest już wiadoma kolejność? Obawiam się że szalone wajder kommando wykupi szybko bilety,wiec trzeba sie zakręcic.
ps.Jak rzeczywiście ma jeszcze do skladu dojsc Bolt Thrower to ja tam kurwa trzeźwy nie przyjde.
czemu?deathmetalnecro pisze: ps.Jak rzeczywiście ma jeszcze do skladu dojsc Bolt Thrower to ja tam kurwa trzeźwy nie przyjde.
-
deathmetalnecro
- -#Charlotte

Emocje trza bedzie stlumic alkohololem,hehehe.Nie no,żart.Na takich koncertach to zwykle nie pije wiele.
oby , bo jak Bolt Thrower faktycznie zagra to mozna zrobic pielgrzymke
bo i tak nie graja wiele od wydania those once loyal...a i dvd by sie przydalo jakies...na party san graja jedynie w tym roku chyba nie ? to moze nakreca...oj mocna rzecz by byla ! Those Once Loyal !
Samael doszedł.
O_o Ale impreza będzie.
No ładnie, przynajmniej nie bede załował, ze odpuszcze ich koncert w Krakowie. Ciekawe czy to już koniec czy jeszcze ktoś dojdzie? ( żeby to bylo VITAL REMAINS
)
wow. samael, nile, rotting christ. grubo. aż bym poszła :]
Ostatnio zmieniony śr lut 20, 2008 3:51 pm przez she-wolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja wątpię że ktoś dożyje występu Vadera. Poza tym, Herki słyszałem, że Venom coś tam mruczy o swojej obecności na imprezie. :j