!!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: !!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
Revelations --> WED, Trooper -->DWYBO, CIPWM --> 7th, FOTD --> Caught SiT, dodac alexandra, strangera i bylaby ich najlepsza trasa :laugh
:beerPiwowarus pisze:"Stranger..." nigdy do mnie nie przemawiał
Do mnie też specjalnie nie przemawia ten utwór nie wiem czemu
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ja akurat Strangera lubię, ale na koncert świetnie nadaje się Caught, Loneliness albo Deja Vu. Jest tam w czym wybierać- wcale nie jest to Alexander, wg mnie jeden ze słabszych punktów albumu 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Skad wiesz ze sie swietnie nadaja jak ich nawet nigdy na zywo nie gralipanzerschreck pisze: Loneliness albo Deja Vu
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Stąd, że słyszę jak te utwory brzmią w wersji studyjnej i wyobrażam sobie jak mogłyby zabrzmieć na gigujArO pisze:Skad wiesz ze sie swietnie nadaja jak ich nawet nigdy na zywo nie gralipanzerschreck pisze: Loneliness albo Deja Vu![]()
Oczyscie nie twierdze ze nie warto byloby sprobowac. Ach..marzenia
-
Deleted User 2259
TLOTLDR był grany,ale tylko raz
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Podejrzewam, że na trasie po SiT, ale gdzie dokładnie? Istnieje jakiś boot z tego?Invader pisze:TLOTLDR był grany,ale tylko raz
No wlasnie mialem dopisac ze byl raz zagrany a tak to juz pozostaja nasze wyobrażenia i fantazje
Oczywiscie zawsze najwieksza bylby utwor jeszcze nigdy przez nich nie grany ale teraz to juz raczej nie mozemy liczyc na az taki "wysilek" z ich strony. 
też nie rozumiem tego całego zamieszania wokół Strangera, taki sobie...klabut pisze::beerPiwowarus pisze:"Stranger..." nigdy do mnie nie przemawiał
Do mnie też specjalnie nie przemawia ten utwór nie wiem czemu
W ogóle z S(h)ITa bym zostawił tylko Wasted Years, co z tego, że singlowy, skoro świetny i dawno nie grany. Na pewno lepszy od jakiegoś Can I Play...
to jakieś nieporozumienie jest. grają najgorszy kawałek z albumu... ale to było do przewidzenia, właśnie przez te pijackie chórki w środku.panzerschreck pisze:Ale lepszy od Heaven, to fakt Ten to jest w secie chyba tylko ze względu na to zawodzenie w środku
ale Moonchild spełnia swoją funkcję znakomiciew tym secie poza Moonchild nie ma nic co by mnie zwalało z nóg.
Ja tam chciałem Moonchilda koniecznie i moje prośby zostały wysłuchane
Chociaż wbrew niektórym teoriom wcale nie pragnę ponad wszystko usłyszeć numbera i run to the hills :laugh
to nawet ja wiem, hehehepanzerschreck pisze:Podejrzewam, że na trasie po SiT, ale gdzie dokładnie? Istnieje jakiś boot z tego?Invader pisze:TLOTLDR był grany,ale tylko raz
Belgrad (wtedy Jugosławia) - 10.09.1986
behehe :buahaha: dobresyzygy pisze:S(h)ITa
Dzieciom to tylko palcem kiwnąć...klabut pisze:syzygy napisał/a:
S(h)ITa
behehe dobre
no co przecież SiT jest najsłabszy z tych płyt z najlepszego okresu Maiden i zgadzam się z syzygy'iem dla mnie moglby być tylko Wasted
choć jeszcze Caught też jest fajny
Ostatnio zmieniony śr lut 06, 2008 7:54 pm przez labutanol, łącznie zmieniany 1 raz.
mysłałem że to forumSzajba pisze:Twoja stara jest najsłabsza
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Najsłabsza??? Rzard, rzardklabut pisze:no co przecież SiT jest najsłabszy z tych płyt z najlepszego okresu Maiden i zgadzam się z syzygy'iem dla mnie moglby być tylko Wastedchoć jeszcze Caught też jest fajny
SiT to po Synie i debiucie najlepsza płyta z lat 80. Nie potrafię tej płyty porównać do żadnej innej Maiden-to nie jest jakaś drastyczna zmiana stylu, ale na pewno pewna perełka, tak pod względem klimatu, tak samych utworów
Mi plyta od samego poczatku podeszla, na rowni z ps i tnotb, moze nawet minimalnie wyzej.
Dla mnie prawdziwe perły z lat 80 to 666, Piece Of Mind, Powerslave i 7th Son... Nie mówie że SiTa nie lubię, poprostu uważam, że z tych genialnych 8 plyt wypada najslabiej.panzerschreck pisze:SiT to po Synie i debiucie najlepsza płyta z lat 80. Nie potrafię tej płyty porównać do żadnej innej Maiden-to nie jest jakaś drastyczna zmiana stylu, ale na pewno pewna perełka, tak pod względem klimatu, tak samych utworówAle długo mi zajęło dojście do takiego wniosku
Powiem tak SiT jest b. łatwy w odbiorzeRazi3l pisze:Mi plyta od samego poczatku podeszla,
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Największą zaletą SiT jest to, że NIE jest łatwy w odbiorze i nie wpada szybko w ucho, poza Wastedklabut pisze: Powiem tak SiT jest b. łatwy w odbiorzeszybko wpada w ucho, ale nie jest tak dobry jw wymienione przeze mnie perły
wpada, wpada i drugim uchem od razu wypadapanzerschreck pisze:Największą zaletą SiT jest to, że NIE jest łatwy w odbiorze i nie wpada szybko w ucho
Ja tam SIT lubię oczywiście, ale nie rozumiem tego całego kultu tej płyty. A zamieszanie w okół Strangera czy Alexandra jest mi całkowice obce i też niezrozumiałe.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Może i wpada, ale ma też drugie dno, które nie ejst takie łatwe do wyciągnięciasyzygy pisze:wpada, wpada i drugim uchem od razu wypadapanzerschreck pisze:Największą zaletą SiT jest to, że NIE jest łatwy w odbiorze i nie wpada szybko w uchonp. takie głupkowate HCW. To już chyba wolę CIPWM
Ja tam SIT lubię oczywiście, ale nie rozumiem tego całego kultu tej płyty. A zamieszanie w okół Strangera czy Alexandra jest mi całkowice obce i też niezrozumiałe.
Ale właśnie nie ma żadnego kultu SiT, bo niewiele osób stawia ją w czołówce płyt IM