DVD - Live After Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: DVD - Live After Death
Spiew Bruce'a (na LAD) jest najlepszy jaki kiedykolwiek byl - poza Aces High wszytsko wypada znakomicie.
Materiał z Maiden England, wyjdzie jako część DVD o losach Ironów Nr. 3!Budziol pisze:a to ma wyjsc jako co druga czesc drugiej czesci HISTORY OF ITON MAIDEN part II ?Mr.Hankey pisze:Czekam na Maiden England - tam dopiero jest setlista!
Szkoda właśnie, że na okładce nie zaznaczyli lepiej że to część 2 historii. Bo fajnie by było gdyby wszystkie części zachowywały podobieństwo, to samo miejsce napisania tytułu itd.
Maiden England miażdży LAD jeśli chodzi o video 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
NIEEE, to bzduravyrus pisze:Maiden England miażdży LAD jeśli chodzi o video
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Maiden England miażdży Live After Death pod każdym względem. No może oprócz scenografii.vyrus pisze:Maiden England miażdży LAD jeśli chodzi o video
tak sobie dzisiaj pooglądałem wszystko do konca 
LAD dziwek faktycznie duzo lepszy.....w przyszlym miesiacu kupuje sobie jakies dobry zestaw kina domowego to bedzie jazda
Ello texas to chyba powinno byc na poprzednim DVD
Co do BTIC to ten material widzialem juz, ale dawno, fajnie sie to oglada. Gosc co wyprosil bilety dla siebie i kumpli szacuN
No i to czego nigdy wczesniej nie zauwazylem to mloda Kozuchowska na meczu Maidenow z prasą
W ogole fajnie byloby odnalesc fanow co sie tam wypowiadaja na tym wideo
Zeby poopowiadali jak to bylo 
LAD dziwek faktycznie duzo lepszy.....w przyszlym miesiacu kupuje sobie jakies dobry zestaw kina domowego to bedzie jazda
Ello texas to chyba powinno byc na poprzednim DVD
Co do BTIC to ten material widzialem juz, ale dawno, fajnie sie to oglada. Gosc co wyprosil bilety dla siebie i kumpli szacuN
No i to czego nigdy wczesniej nie zauwazylem to mloda Kozuchowska na meczu Maidenow z prasą
- Metalophil
- -#Moonchild

a właśnie się zastanawiałem czy tylko ja ją tam wypatrzyłemSzymon pisze: No i to czego nigdy wczesniej nie zauwazylem to mloda Kozuchowska na meczu Maidenow z prasą![]()
hehe, no ja zatrzymalem ogladanie, bo dopiero po kilku sekundach dotarlo do mnie ze ja znam skads ta dziewczynke, tylko nie bylem pewien czy to ona bo szczerze mowiac myslalem ze ona mlodsza jest, ale jak sprawdzilem ze miala wtedy 13 lat i pochodzi z wrocka to rozwialo to moje watpliwosci 
No to jednak to prawda :p Moje pierwsze skojarzenie właśnie takie było 
Fan zagral sobie i podniósł cene z 68,95zł na
http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=12 ... rt=1239488
http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=12 ... rt=1239488
- dostoevsky
- -#Assassin

A ja kupiłem tam przed premierą.
Dzisiaj mi wysłali, idzie Pocztą Polską, może nie będzie zapowiadanego strajku listonoszy...
I wokalu. Wystarczy okrutnie zepsuty Moonchild..Mr.Hankey pisze:Maiden England miażdży Live After Death pod każdym względem. No może oprócz scenografii.vyrus pisze:Maiden England miażdży LAD jeśli chodzi o video
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Okrutnie zepsute to jest Aces High na Live After Death. 
A tam, nie jest takie tragiczne znowu
a na Maiden England jest jeszcze Wasted Years, Prisoner [gdzie Smith śpiewa lepiej od Dickinsona
] i pare innych perełek 
Na Maiden Englad w ogóle Dickinson śpiewa fatalnie.
Marudzimy na niego teraz, a nawet za złotych czasów maiden odwalał niezłą kaszanę.
Marudzimy na niego teraz, a nawet za złotych czasów maiden odwalał niezłą kaszanę.
No dokładnie, czasami kompletnie sobie olewał. Tylko że różnica jest taka, że wtedy to on możliwości miał ale się nie przykładał, teraz wydaje mi się że się bardziej stara ale głos już nie ten mimo wszystko
a najlepiej to śpiewał chyba w okresie Beast on the Road tour.
Po przesłuchaniu całego Live After Death to ja mimo wszystko wole dzisiejszą barwę głosu Bruce'a i to co obecnie swoim głosem prezentuje. Mam nawet wrażenie ,że obecnie nawet lepiej akcentuje słowa
o czym świadczy prześwietna koncertówka Beast Over Hammersmith- Bruce śpiewa większość kawałków lepiej niż w studiu.michi pisze: najlepiej to śpiewał chyba w okresie Beast on the Road tour.
DVD nawet spoko, ale chlopaki sciemniaja troche czasem. Jak sa widoki z autokaru w Ameryce to po lewej stronie ekranu widac okladke DVD Rock In Rio:P Niezla sciema z tym. Zobaczcie sobie w history of iron maiden part two na 00:40:40