28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
dobrze ze zadbałem o moja obecnosc tam juz wczesniej 
chyba zaraz idę kupić biletonga. zarabiam to se mogę, hehe.
tylko to jakieś jaja, że kat ma być. za tyle kasy dają taki zespół? żart
tylko to jakieś jaja, że kat ma być. za tyle kasy dają taki zespół? żart
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Dziś w empiku robili jakieś problemy, później drukarka robiła problemy, ale przedrukowali mi mój podarty bilet w końcu 
Jeśli to prawda z tym Katem, to i tak będzie to tylko polski support. Inna sprawa kogo Metallica zaprosi na te parę koncertów..
obt SLIPKNOTA znowu <3
Machine Head niech zaprosząyanek pisze:Jeśli to prawda z tym Katem, to i tak będzie to tylko polski support. Inna sprawa kogo Metallica zaprosi na te parę koncertów..
:beer To by była masakra.Na Wembley grali w końcu przed Metallica. Nie powiem MH znajduję się bardzo wysoko na liście kapel, które chciałbym zobaczyć na żywo a jeszcze nie miałem ku temu okazji..Ciekawe jakie MH maja plany na wakacje?benedykt pisze:Machine Head niech zaprosząyanek pisze:Jeśli to prawda z tym Katem, to i tak będzie to tylko polski support. Inna sprawa kogo Metallica zaprosi na te parę koncertów..
/..../
EDIT:
wobec ogólnego niezadowolenia z podawanych przeze mnie danych post wycięty
EDIT:
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 10:50 am przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
maj to jeszcze nei wakacje, ale 31 grają w Madrycie więc póki co nadzieje mozna miećyanek pisze:Ciekawe jakie MH maja plany na wakacje?
Co was taka panika biletowa ogarnela??? Przeciez masa biletow bedzie jeszcze do kupienia na allegro
-
Deleted User 2868
No mam nadzieję, że mniej więcej w 2 połowie marca uda mi się kupić bilet na płytęQba666 pisze:Przeciez masa biletow bedzie jeszcze do kupienia na allegro
/..../
EDIT:
EDIT:
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 10:50 am przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
Piter, błagam nie dołuj już ludzi. Ja zamierzam kupić na allegro w okolicach kwietnia i mam nadzieję, że coś będzie. Wątpię też że drożej.piter pisze:no na marzec bym nie liczył - a na allegro bileciki to pewnie będą na "aukcjach prywatnych" - czyli dużo drożej niż oficjalnie wystawione
/..../
EDIT:
EDIT:
Nie przepadam specjalnie za nimi ale bardzo ciekawie wychodzą na żywo. W Rzymie rzucali kubki z winem w tłum ;p Coś więcej wiadomo na temat ich ew. supportowania Mety?yanek pisze::beer To by była masakra.Na Wembley grali w końcu przed Metallica. Nie powiem MH znajduję się bardzo wysoko na liście kapel, które chciałbym zobaczyć na żywo a jeszcze nie miałem ku temu okazji..Ciekawe jakie MH maja plany na wakacje?
W ogóle live nation chyba sobie jaja robi
Widzisz, LN to niezli jajcarzeFreeze pisze:W ogóle live nation chyba sobie jaja robiPonad miesiąc na bilet czekam...
Na Allegro nie można odsprzedawać biletów z zyskiem. To jest wykroczenie 
Why so serious?
/..../
EDIT:
EDIT:
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 10:51 am przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja coś słyszałem, że w przypadku biletów na imprezy to i aukcji prywatnych już nawet nie można robić. Wszystko po to, aby były sprzedawane po cenie nominalnej.piter pisze:są sposoby aby to obejść - tzw aukcje prywatne (tylko dla zaproszonych uczestników)- podajesz cene "kup teraz" taką jak na bilecie ale przez telefon jest inna
nie wiem czy tak w istocie jest, ale ktoś przy okazji sprzedawania biletów na Wacken na tym forum (Gumbyy chciał zdaje sie sprzedać), musiał dać opcje "Kup Teraz".
trzeba by było regulamin sprawdzić, a mnie sie nie chce