28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
już nie mam tu najwięcej postów

O własnie o to mi chodziło. Dziękuję :*
/..../
EDIT:
wobec ogólnego niezadowolenia z podawanych przeze mnie danych post wycięty
EDIT:
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 10:49 am przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
mam biletonga i fajno
/..../
EDIT:
EDIT:
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 10:56 am przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
wczoraj bilety na plyte sie skonczyly, ale dorzucili jeszcze mala pule. Dzisiaj gosc w empiku mowil ze na 2-3 dni moze wystarczy..........
no nie gadaj..Szymon..
no ja mam numery 219XX, a dzisiaj kolega kupil ma ponad 24 tys. Za 2 dni ponad 2 tys biletow, wiec schodzi bardzo szybko............
aaa chyba bede zmuszona sprzadac ta czapke:(:( 
no ja Ci mowilem to co ponad 100 jest dla Ciebie 
materialista :closed
Powiem szczerze, że jestem w szoku. Wiedziałem ,że Meta to jednak Meta ale nie przypuszczałem ,że tak szybko (jak na Polskę) sprzedadzą się bilety. Jak wygląda sytuacja z sektorami?
każdy może sobie obejrzeć na stronce ticketpro po zalogowaniu rozkład miejsc
sytuacja wygląda w ten sposób:
/..../
EDIT:
sytuacja wygląda w ten sposób:
/..../
EDIT:
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 10:49 am przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
człowieku. Ty masz jakąś manię jeżeli chodzi o wyprzedaż biletów na poszczególne koncerty. Wiedziałem, że ludzie mają dziwne hobby, ale żeby być tak zakręconym.
Pytanie - szczerze, bez jaj. Co ile updatujesz swoje informacje. Co godzinę, dwie, dzień...
Pytanie - szczerze, bez jaj. Co ile updatujesz swoje informacje. Co godzinę, dwie, dzień...
- nevlanthiriel
- -#Trooper

Mam bilet! ufff... odetchnelam z ulga 
- Elevatorman
- -#Clansman

ja tam mam to gdzieś odkąd mam bilettomtomala pisze:Ty masz jakąś manię jeżeli chodzi o wyprzedaż biletów na poszczególne koncerty.
i żem kupiła se. Ale nie wiem czy pójdę
.
Fajne rzeczy w tym systemie ticketpro mają: w empiku, koleś mówi, że napisane ma że juz biletów nie ma ale może je dalej sprzedawać, no i mi wydrukował, no ale miał napisane że jest ich 0, tzn coś powiedział ze jako sieć empik dostali jakąś pulę biletów i już je wyprzedali, ale drukować dalej mogą. ale jakaś bardzo małą liczbę wymienił z tymi biletami, ile dostali jako empiki /wszystkie/.
Fajne rzeczy w tym systemie ticketpro mają: w empiku, koleś mówi, że napisane ma że juz biletów nie ma ale może je dalej sprzedawać, no i mi wydrukował, no ale miał napisane że jest ich 0, tzn coś powiedział ze jako sieć empik dostali jakąś pulę biletów i już je wyprzedali, ale drukować dalej mogą. ale jakaś bardzo małą liczbę wymienił z tymi biletami, ile dostali jako empiki /wszystkie/.
Hehe dokładnie O_o Zobacz sobie jeszcze forum metalicy o ile nie czytałeśtomtomala pisze:człowieku. Ty masz jakąś manię jeżeli chodzi o wyprzedaż biletów na poszczególne koncerty. Wiedziałem, że ludzie mają dziwne hobby, ale żeby być tak zakręconym.
Abstract pisze: Jak wygląda sytuacja z sektorami?
było pytanie o sytuacje na sektorach to napisałem - jak chcecie to moge skasować swojego posta - po ch.... macie wiedziećtomtomala pisze:człowieku. Ty masz jakąś manię jeżeli chodzi o wyprzedaż biletów na poszczególne koncerty. Wiedziałem, że ludzie mają dziwne hobby, ale żeby być tak zakręconym.
EDIT: WKURZYLIŚCIE MNIE TYMI POSTAMI WIĘC WYCIĄŁEM WSZYSTKIE DANE JAKIE PODAWALEM NA TEMAT BILETÓW - jak ktoś chce wiedzieć niech sam szuka
o sektorach napisałem pierwszy raz więc o co chodzi ? -
ps.
a w sumie to fascynujące że takiej dresiarskiej Polsce taki "niemodny" zespół jak Metallica się tak dobrze sprzedaje co ?
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 10:59 am przez piter, łącznie zmieniany 2 razy.
To się kwalifikuje pod jakąś chorobę psychiczną chyba.tomtomala pisze:człowieku. Ty masz jakąś manię jeżeli chodzi o wyprzedaż biletów na poszczególne koncerty. Wiedziałem, że ludzie mają dziwne hobby, ale żeby być tak zakręconym.