28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
:angry dane z postów wyciąłem - nie chcecie nie musicie wiedzieć ; :angry
Znowu foch.
Wyluzuj. ;]
najpier niech reszta wyluzuje - sory ale są granice - ktoś zadał pytanie o sektory - odpowiedziałem - a tu taka reakcja i to kilku osób
Nieeee! Błagam! Nie rób nam tego!piter pisze::angry dane z postów wyciąłem - nie chcecie nie musicie wiedzieć ; :angry
Piter, daj mi swój numer telefonu. proszę uprzejmie.
HAMBURGER DROBIOWY RAZ! PODANO!!!!
HAMBURGER DROBIOWY RAZ! PODANO!!!!
Hehe, chłopaki wyluzujcie, po biednym koledze ( czyt. "piter" ) jedzie i tak już cały Overkill (wiadomo za co...hehe) a teraz jeszcze Sanktuarium..Każdy ma jakieś zboczenia, powinniśmy być tolerancyjni i wyrozumiali 
Poza tym, osobiście znam osoby, które zakup biletu odkładają w nieskończoność, właściwie nie wiem z jakiego powodu, więc może jak po raz setny przeczytają, że bilety się kończą, ruszą wreszcie dupy po nie..Albo obudzą się, jak będzie po ptakach...
Poza tym, osobiście znam osoby, które zakup biletu odkładają w nieskończoność, właściwie nie wiem z jakiego powodu, więc może jak po raz setny przeczytają, że bilety się kończą, ruszą wreszcie dupy po nie..Albo obudzą się, jak będzie po ptakach...
- Elevatorman
- -#Clansman

wiadomo było że się wyprzeda szybko...
a czemu dresiarski ? pokaż mi mniej dresiarski kraj w Europie czy w ogóle... no biorąc pod uwagę te w których takie zjawisko występuje...ps.
a w sumie to fascynujące że takiej dresiarskiej Polsce taki "niemodny" zespół jak Metallica się tak dobrze sprzedaje co ?
Karol miał dresy. na dodatek białe
Hehe, Yanek mówisz o mnie :buahaha:? Dobrze, że wcześniej zakupiłeś bilety bo byłbym w dupie.yanek pisze:Poza tym, osobiście znam osoby, które zakup biletu odkładają w nieskończoność,
ja nawet nie wiem czy bilet kupie
Ja dzis zakupilem numer koło 24900, a na Police około 11200
Wygląda na to, że płyta poszła w całości. Na ticketpro nie ma, na www LN też w tej chwili nie ma, może coś dorzucą z anulowanych zamówień, ale wątpię ....
-
Deleted User 622
Nie chce mi sie wierzyc
-
The Burczax
- -#Moonchild

metal pisze:Nie chce mi sie
lenieEvil pisze:mi tez
A tak poważnie, to myślę, że dodadzą jeszcze jakąś pulę dodatkową.
LN mogło by porozsyłać zaległe zamówienia...yanek pisze:Wygląda na to, że płyta poszła w całości. Na ticketpro nie ma, na www LN też w tej chwili nie ma, może coś dorzucą z anulowanych zamówień, ale wątpię ....
Cierpliwości, każdy swoje musi odczekać...niestety...ja czekałem ok 1.5 miesiąca, a wcześnie zamówiłem stosunkowo..Freeze pisze:LN mogło by porozsyłać zaległe zamówienia...yanek pisze:Wygląda na to, że płyta poszła w całości. Na ticketpro nie ma, na www LN też w tej chwili nie ma, może coś dorzucą z anulowanych zamówień, ale wątpię ....
tez czekam, to u nich norma ;] - dostaniemyFreeze pisze:LN mogło by porozsyłać zaległe zamówienia...
Jazz is not dead, it just smells funny.