DVD - Live After Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: DVD - Live After Death
... od dzisiaj w Media Markt jest promocja gdzie DVD IRON MAIDEN - Live After Death kosztuje 59,90zł
... patrz 4 strona gazetki : http://www.mediamarkt.pl/lublin/gazetka/
... patrz 4 strona gazetki : http://www.mediamarkt.pl/lublin/gazetka/
ZDECYDOWANIE
... co wy pierdo@#$%& opłacało to się będzie jak cena spadnie poniżej 50zł 
płytka dvd z FANa doszła do mnie w dopiero środę (pomimo, że kurierem), na razie nie oglądałem samego LAD, patrzyłem dodatki. "Ello Texas" to w sumie nic ciekawego, History part 2 w sumie krótkie, ale dość treściwe, opowiada o powstawaniu Powerslave'a i World Slavery Tour (faktycznie zamylają tam czasem ostro, jak właśnie przez sekundę widać okładkę RiR), fajny materiał z kłótnią Nicko i Steve'a
Behind Iron Courtain - super sprawa!! Kożuchowskiej nie zauważyłem, ale muszę to sprawdzić
, a mam pytanie do znawców: czy te utwory pokazywane w BIC są wszystkie z jednego koncertu w Polsce, czy każdy jest z innego (w sensie że jak mamy rozdział o Łodzi, to leciał jakiś tam utwór z koncertu i był on rzeczywiście z Łodzi ??) bo jedynie co do Budapesztu byłem pewny na koniec
bo tam Bruce mowił kilka razy nazwę, natomiast w Polsce to coś w dwóch utworach (chyba np. w 22 Acacia...) wołał "Scream for me....(i tu nie wiem czy Warsaw, czy Sports Hall jakoś nie wyraźnie strasznie)"
nawiasem: FAN śmieszny jest. Zamawiałem dwie przesyłki w odstępie dwóch dni: pierwsza to płytka Dio i dvd Ironów, druga to płytka Saxon'a i Hammerfalla. Po paru dniach dostępne były po jednej płycie z obu zamówień, kiedy tylko pojawiło się dvd Maidenów, FAN wysłał mi (jako całość) pierwszą przesyłkę i wraz z nią płytę Saxona, która już była "w magazynie". W rachunku był dopisek że przesłali mi tak na moją prośbę (LOL) żeby zmniejszyć koszty przesyłki, choć i tak wyjdzie na to samo, bo przyjdzie jeszcze sam Hammerfall w drugiej przesyłce. Ktoś się z czymś takim spotkał ??
Behind Iron Courtain - super sprawa!! Kożuchowskiej nie zauważyłem, ale muszę to sprawdzić
nawiasem: FAN śmieszny jest. Zamawiałem dwie przesyłki w odstępie dwóch dni: pierwsza to płytka Dio i dvd Ironów, druga to płytka Saxon'a i Hammerfalla. Po paru dniach dostępne były po jednej płycie z obu zamówień, kiedy tylko pojawiło się dvd Maidenów, FAN wysłał mi (jako całość) pierwszą przesyłkę i wraz z nią płytę Saxona, która już była "w magazynie". W rachunku był dopisek że przesłali mi tak na moją prośbę (LOL) żeby zmniejszyć koszty przesyłki, choć i tak wyjdzie na to samo, bo przyjdzie jeszcze sam Hammerfall w drugiej przesyłce. Ktoś się z czymś takim spotkał ??
. co wy pierdo@#$%& opłacało to się będzie jak cena spadnie poniżej 50zł
chlopie niw wnikajja za swoje Live.... zaplacilem 29 jurkow i nie narzekam
chlopie niw wnikajja za swoje Live.... zaplacilem 29 jurkow i nie narzekam
Co do utworow z Polski, tak procz Wrocka mamy tu wykonania z poszczególnych miast, jakość materialu - znakomita...wojteq pisze:płytka dvd z FANa doszła do mnie w dopiero środę (pomimo, że kurierem), na razie nie oglądałem samego LAD, patrzyłem dodatki. "Ello Texas" to w sumie nic ciekawego, History part 2 w sumie krótkie, ale dość treściwe, opowiada o powstawaniu Powerslave'a i World Slavery Tour (faktycznie zamylają tam czasem ostro, jak właśnie przez sekundę widać okładkę RiR), fajny materiał z kłótnią Nicko i Steve'a![]()
Behind Iron Courtain - super sprawa!! Kożuchowskiej nie zauważyłem, ale muszę to sprawdzić, a mam pytanie do znawców: czy te utwory pokazywane w BIC są wszystkie z jednego koncertu w Polsce, czy każdy jest z innego (w sensie że jak mamy rozdział o Łodzi, to leciał jakiś tam utwór z koncertu i był on rzeczywiście z Łodzi ??) bo jedynie co do Budapesztu byłem pewny na koniec
bo tam Bruce mowił kilka razy nazwę, natomiast w Polsce to coś w dwóch utworach (chyba np. w 22 Acacia...) wołał "Scream for me....(i tu nie wiem czy Warsaw, czy Sports Hall jakoś nie wyraźnie strasznie)"
Jutro kupuje :rocx :solo
Obejrzałem cały dysk nr 2 
History of Iron Maiden part 2 - w sumie nic specjalnego. Cała opowieść jest o trasie. Part 1 była o wiele bardziej interesująca.
Behind Iron Curtain - KULT
materiał znany z różnych nieoficjalnych zródeł, ale teraz można zobaczyć całość. Po prostu rewelacja co w tamtych czasach działo się w Polsce. Czyste szaleństwo i odlot. No i oczywiście kilka utworów na żywo z każdego miasta 
Rock in Rio '85 - jedyny zarzut to czas trwania. Szkoda, że nie ma więcej kawałków. 300 000 ludzi i zespół w świetnej formie. Taki "The Trooper" miażdży
Rewelacja!
Ello Texas - w sumie nic wielkiego. Próba dźwięku (gdzie błędnie podpisano "Wrathchild" jako "The Trooper"
) i trochę pogadanek.
Reszta materiału to różne galerie, programy i tego typu bzdety
Do tego jeszcze teledyski "Aces High" i "2 Minutes to Midnight".
Dysk nr 1 (z koncertem) niebawem
History of Iron Maiden part 2 - w sumie nic specjalnego. Cała opowieść jest o trasie. Part 1 była o wiele bardziej interesująca.
Behind Iron Curtain - KULT
Rock in Rio '85 - jedyny zarzut to czas trwania. Szkoda, że nie ma więcej kawałków. 300 000 ludzi i zespół w świetnej formie. Taki "The Trooper" miażdży
Ello Texas - w sumie nic wielkiego. Próba dźwięku (gdzie błędnie podpisano "Wrathchild" jako "The Trooper"
Reszta materiału to różne galerie, programy i tego typu bzdety
Dysk nr 1 (z koncertem) niebawem
www.MetalSide.pl
Wypas. Jednym slowem. Szacun dla polskich fanow maiden w 84. Nie to co teraz...
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Na szczęście nie wszystko stracone, bo jesteś np. Ty.widman pisze:Wypas. Jednym slowem. Szacun dla polskich fanow maiden w 84. Nie to co teraz...
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
No. Na przyklad ja albo Ty hehe... spoko, przeciez ja tam nie chce nikomu nic mowic, tak se piszze...
A co do Malgosi Kozuchowskiej, ma piekny usmiech !
no i w ogole reakcje ludzi w sali, czysty orgazm, to musialo byc cos niesamowitego dla tych ludzi, jest git, na 6 z +.
A co do Malgosi Kozuchowskiej, ma piekny usmiech !
Jeszcze dvd nie dotarlo wciąz degustuje sie pierwszą wersja L A D aha chce dodać ze w Winamp na De Gonz Radio od 2 godz. non stop Maiden tera 2 minutes leci
Ja wcześniej nie miałem pojęcia o tym że
SPOJLER???
Iron Maiden grali na polskim weselu. BOSKIE
A Ta para nawet nie była świadoma zaszczytu jakiego dostąpiła.
Płyty świetne, 72 zł w MM i nie żałuję obraz kryształ, dzwięk 5.1 jak dla mnie bomba. Jak bym chciał by takie perełki ukazywały się częściej...
9,5/10
SPOJLER???
Iron Maiden grali na polskim weselu. BOSKIE
Płyty świetne, 72 zł w MM i nie żałuję obraz kryształ, dzwięk 5.1 jak dla mnie bomba. Jak bym chciał by takie perełki ukazywały się częściej...
9,5/10
No, wykonanie Smoke On The Water
A poza tym ciekawe czy dali tantiemy TSA za "Zwierzenia Kontestatora" lecace w tle na dyskotece, gdzie maideni sa goscmi... Ciekawe
Bo napisali tylko (jak wlaczysz napisy) ze: "Polish heavy metal band plays"
Bo jesli nie jest to jakos ustalone, zespol TSA moglby podac ich do sadu...
Bo jesli nie jest to jakos ustalone, zespol TSA moglby podac ich do sadu...
wiedziałem o tej akcji, ale jak to nie byli świadomi? czyli ta para nie wiedziała, że oni tam zagrają?Sortis pisze:Ja wcześniej nie miałem pojęcia o tym że
SPOJLER???
Iron Maiden grali na polskim weselu. BOSKIEA Ta para nawet nie była świadoma zaszczytu jakiego dostąpiła.
9,5/10
Tak, zespół znalazł się na weselu przypadkowo.Arkadius pisze:wiedziałem o tej akcji, ale jak to nie byli świadomi? czyli ta para nie wiedziała, że oni tam zagrają?
mam problem.
chce zgrać sobie płytę na dysk, nie chce mi się za każdym razem jej wkładać i chcę zrobić jej kopię - na co zezwala Ustawa o prawie autorskim i tematach pokrewnych z 4 lutego 1994. Dz.U Nr 24, poz 83.
Wie ktoś jak to zrobić?
szkoda mi też oryginału troszkę, ma być na półce nie w napędzie
chce zgrać sobie płytę na dysk, nie chce mi się za każdym razem jej wkładać i chcę zrobić jej kopię - na co zezwala Ustawa o prawie autorskim i tematach pokrewnych z 4 lutego 1994. Dz.U Nr 24, poz 83.
Wie ktoś jak to zrobić?
Sortis pisze:chce zgrać sobie płytę na dysk, nie chce mi się za każdym razem jej wkładać i chcę zrobić jej kopię
Sa programy do zrobienia "kopii bezpieczeństwa"
www.MetalSide.pl