28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
słyszałem, że to nie ściema. płyta faktycznie sold out
heh. panika mi się udzieliła. zamówiłem dziś 3 bilety przez stronę livenation na płytę 
Nie lepiej przez Ticketpro?
-
Deleted User 622
że niby jak, skoro tam nie ma na plytę :>archaon pisze:heh. panika mi się udzieliła. zamówiłem dziś 3 bilety przez stronę livenation na płytę
Dokładnie, nie ma na stronie LN...Albo miałeś szczęście i akurat trafiłeś na jakieś z anulowanych zamówień, albo to ściema...metal pisze:że niby jak, skoro tam nie ma na plytę :>archaon pisze:heh. panika mi się udzieliła. zamówiłem dziś 3 bilety przez stronę livenation na płytę
Ja też jeszcze nie mam na płytę. Ale nie wierzę, że się wyprzedała, nie tak szybko, to nie Szwecja. Może chwilowo nie mają. Podobnie było ze stani u podia w Pradze na Maiden.
Chyba jednak rzeczywiście się wyprzedała... ;/ Pozostaje czekanie na zwroty albo uczciwe aukcje na allegro, na pewno się uda.
A jak nie to kiedyś musi być ten pierwszy koncert na sektorze.
Chyba jednak rzeczywiście się wyprzedała... ;/ Pozostaje czekanie na zwroty albo uczciwe aukcje na allegro, na pewno się uda.
byłem dzisiaj w sklepiej na ul Grodzkiej w Krakowie u Pana Wojtka. z tego co nam mówił bilety zostały wztrszymane bo zostały wysprzedane. On ma jeszcze swoją pule biletów i przyjmuje na nie zamowienia, ale płatne od razu! tzn chcesz bilet płacisz teraz osobiscie i odbiór po 7 marca.
co do supportu mówił że być może ( uwaga uwaga jestem podniecony juz od 15:30 z tego powodu
) będzie to albo MAchine Head albo .....
RAGE AGAINST THE MACHINE
narazie nic potwierdzone, ale w sumie by sie zgadzalo.. Meta w czerwcu i RATM w ojropie tez w tym samym czasie a 30 maja gra w madrycie wlasnie przed metą !
co do supportu mówił że być może ( uwaga uwaga jestem podniecony juz od 15:30 z tego powodu
RAGE AGAINST THE MACHINE
narazie nic potwierdzone, ale w sumie by sie zgadzalo.. Meta w czerwcu i RATM w ojropie tez w tym samym czasie a 30 maja gra w madrycie wlasnie przed metą !
bym się chyba popłakałMichcio pisze:albo MAchine Head albo .....
RAGE AGAINST THE MACHINE
jesli ktorys z nich to ide na support a nie koncert glowny...marzenia...ale we`ll see
no, nawet w kinie o tym myslal.. :closedMichcio pisze: uwaga uwaga jestem podniecony juz od 15:30 z tego powodu )
- hail_the_leaf
- -#Invader

jak Machine Head rzeczywiście będzie supportem to Metallica może nie wychodzić na scenę.
Skąd on niby ma takie info?
nie sikajcie. narazie bym sie nie podniecala. niepewne info napewno
Nie tyle niepewne co zwyczajnie nie trzyma się kupy. Po co niby LN miałoby sprowadzać RATM, skoro sama Metallica doskonale się sprzedaje?
Ostatnio zmieniony pt lut 15, 2008 11:31 am przez Da5id, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tym RATM to szczerze wątpię. Jakby miał być ich koncert w Polsce, to by zrobili osobny bo i tak by się nieźle sprzedał. Z Machine Head już prędzej zwłaszcza, że nie byli u nas po premierze The Blackening i supportowali już Metallice na ich zaproszenie w Anglii.
:piwo:jak Machine Head rzeczywiście będzie supportem to Metallica może nie wychodzić na scenę.
aukcja prywatna 
-
El Dorado
myślę, że wycofali ze sprzedaży bilety na płytę żeby ludzie gorączkowo rzucili się na sektory, które sprzedają się kiepsko. Tak samo przecież było z biletami stani u podia na maiden w Pradze. PRzez kilka dni nie było ich ale spokojnie się pojawiły 
z tego co wiem to po 185 złS1MON pisze:aukcja prywatna
www.MetalSide.pl