Żenadą to jest pisanie takich postówwidman pisze:Scorpions to niech dadza se luzu... Zenada, na pewno nie jechalbym na nich cala polske...
SCORPIONS - Ostrów Wkp. 17.05.2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Re: SCORPIONS - Ostrów Wkp. 17.05.2008
Scorpionsi rządzą!!! Ale coś mi się nie chce wierzyć z tymi darmowymi wejściówkami dla studentów... 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nawet jak będzie trzeba zapłacić te 70zł to na Scorpions na pewno się pojawię. Jeszcze do tego w Sopocie, mieście które uwielbiam. Zadowolony.
Pan to chyba z onetu się wyrwałwidman pisze:Scorpions to niech dadza se luzu... Zenada, na pewno nie jechalbym na nich cala polske...
Ja jadę na koncert. Tylko ja dostaję bilet od osoby, która mi to obiecała i mam wejście za scenę. Warto spotykać wpływowych ludzi 
Ej, a może ktoś się dowiedzieć czy wstęp wolny ma każdy student czy tylko student tamtejszych uczelni?
no wlasnie... tez bym chciala wiedziec..Ej, a może ktoś się dowiedzieć czy wstęp wolny ma każdy student czy tylko student tamtejszych uczelni?
Nie są to juwenalia, ale coś w tym stylu.W tym roku trójmiejskie uczelnie po raz trzeci weszły w porozumienie, aby wspólnie zorganizować Dni Kultury Studenckiej. W ramach "Students' Coalition Festival" w Trójmieście zagrają zarówno rodzimi, jak i zagraniczni wykonawcy. Imprezie towarzyszyć będzie szeroka gama studenckich inicjatyw kulturalnych i stricte rozrywkowych.
Najważniejszym wydarzeniem imprezy będzie koncert zespołu Scorpions, który będzie supportowany przez Kult. Te koncerty odbędą się 24 maja (sobota) na sopockim torze wyścigów konnych. Wstęp dla studentów wszystkich uczelni będzie bezpłatny, na podstawie ważnych legitymacji studenckich. Pozostałe osoby będą musiały zapłacić 70 zł.
eeh czemu wkrk czegos takiego nie ma...
haha, nie z onetu ale zycie takie jest ! jakby tak kochali polske to by przyjechali kilka razy juz a nie jakies tam koncerty o slowika w sopocie czy jakies tam juwenalia, normalnhy koncert jak juz a tam zreszta dla mnie scorpions to jedna liga z bon jovi, poiison albo twisted sister... czyli lipa
Co się dowiaduję:
SCORPIONS zagrają dwa koncert w Polsce Pierwszy 17.05 w Ostrowie Wielkopolskim.
Ile w tym prawdy nie wiem. Takie słuchy do mnie dochodzą.
SCORPIONS zagrają dwa koncert w Polsce Pierwszy 17.05 w Ostrowie Wielkopolskim.
Ile w tym prawdy nie wiem. Takie słuchy do mnie dochodzą.
Weekend w Sopocie pod koniec maja zdecydowanie brzmi dobrze.
Niechby zagrali chociażby cały nowy album i leżę z wrażenia.
Niechby zagrali chociażby cały nowy album i leżę z wrażenia.
w ostrowie? dziwny pomysłbalcerek pisze:SCORPIONS zagrają dwa koncert w Polsce Pierwszy 17.05 w Ostrowie Wielkopolskim.
Szkoda że to kilka dni przed Metą, żeby chociaż wejściówki za darmo były dla wszystkich studentów to bym się wybrał.
Eeee..
Najważniejszym wydarzeniem imprezy będzie koncert zespołu Scorpions, który będzie supportowany przez Kult. Te koncerty odbędą się 24 maja (sobota) na sopockim torze wyścigów konnych. Wstęp dla studentów wszystkich uczelni będzie bezpłatny, na podstawie ważnych legitymacji studenckich. Pozostałe osoby będą musiały zapłacić 70 zł.
O to milusio.
Ale czy to "studentów wszystkich uczelni" odnosi się do uczelni w Trójmiescie czy całej Polski?? Moim zdaniem nie jest to jednoznacznie opisane.
Może nie zakładają, że studenci przyjadą na ten koncert np z Krakowa...Kumpel na miejscu ma sie dowiedzieć "co i jak". Nie ukrywam, że jak za darmo wejście na koncert, to bym z chęcią odwiedził znajomych
Może nie zakładają, że studenci przyjadą na ten koncert np z Krakowa...Kumpel na miejscu ma sie dowiedzieć "co i jak". Nie ukrywam, że jak za darmo wejście na koncert, to bym z chęcią odwiedził znajomych
jakby tak kazdy student mial tam przyjsc + "normalni" fani Skorpionow to tam bedzie z 500.000 osob... 
To źle?? ja byłem na Scorpionsach jak było 700 000 ludzi i było boskojakby tak kazdy student mial tam przyjsc + "normalni" fani Skorpionow to tam bedzie z 500.000 osob...
Ostrów został potwierdzony. Może ktoś z modów dopisać datę Ostrowa (17.05) do podpisu tematu??