miało się te niezrealizowane rezerwacjeyanek pisze:Dokładnie, nie ma na stronie LN...Albo miałeś szczęście i akurat trafiłeś na jakieś z anulowanych zamówień, albo to ściema...metal pisze:że niby jak, skoro tam nie ma na plytę :>archaon pisze:heh. panika mi się udzieliła. zamówiłem dziś 3 bilety przez stronę livenation na płytę
28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
od jakiegos miesiaca juz mam bilecik 
Ja od jakichś dwóch tygodni, ale chyba w punkcie ticketpro mieli jakiś problem z drukarką, bo kod mam strasznie rozmazany. 
<wytyka_palcem> nie wejdziesz, nie wejdziesz

ale chyba jest ten kod czytelny ? trza bylo tam na miejscu zrobic chaje ze nie przyjmiesz czegos takiego ... no chyba ze zauwazyles po fakcie
ale chyba jest ten kod czytelny ? trza bylo tam na miejscu zrobic chaje ze nie przyjmiesz czegos takiego ... no chyba ze zauwazyles po fakcie
gdzieś ktoś pisał że miał nadtargany bilet i udało mu się w punkcie uzyskać nowy bilet w zamian - wiec możę idź do punktu to może wydrukują od nowa ??
ps.
kod jest ważny bo może być skanowany przy wejściu
ps.
kod jest ważny bo może być skanowany przy wejściu
Ale są dwa kody - jeden na tej części biletu którą odrywają Ci przy wejściu, a drugi - na części "właściwej" - nieczytelny w moim przypadku jest ten pierwszy, więc w zasadzie to tylko kosmetyka.kobi pisze:<wytyka_palcem> nie wejdziesz, nie wejdziesz![]()
tak ciezko na niego pracowales , ze Cie tu tak brakowalo? ;]kobi pisze:od jakiegos miesiaca juz mam bilecik
Jazz is not dead, it just smells funny.
Może sama dystrybucja prowadzona przez LN jest bez zarzutów, ale jeśli chodzi o same bilety to jest porażka. Przynajmniej mogliby drukować na czymś co nie zmazuje się jak druk na paragonie fiskalnym. Mój bilet też tylko leży w segregatorze a i tak kod lekko się ściera. SUCKS 
Why so serious?
Nie zdziwiłbym się gdyby bylo to celowe dzialanie- w Polsce wszystko uchodzi, cieszmy się że choć kilka gwiazd z 1ej ligi gra u nas koncerty...Ech(!)Mandrake pisze:Może sama dystrybucja prowadzona przez LN jest bez zarzutów, ale jeśli chodzi o same bilety to jest porażka. Przynajmniej mogliby drukować na czymś co nie zmazuje się jak druk na paragonie fiskalnym. Mój bilet też tylko leży w segregatorze a i tak kod lekko się ściera. SUCKS
powiedzmy ze to dlategosz pisze:tak ciezko na niego pracowales , ze Cie tu tak brakowalo? ;]kobi pisze:od jakiegos miesiaca juz mam bilecik
ale to juz jest pewne w 100% ze to koniec biletow i drugiej puli nie bedzie?
Jazz is not dead, it just smells funny.
Tak się składa, że przy wejściu skanowane są oby dwa kodyPieczeń rzymska pisze:Ale są dwa kody - jeden na tej części biletu którą odrywają Ci przy wejściu, a drugi - na części "właściwej" - nieczytelny w moim przypadku jest ten pierwszy, więc w zasadzie to tylko kosmetyka.kobi pisze:<wytyka_palcem> nie wejdziesz, nie wejdziesz![]()
To ciekawe, bo kiedy ostatnio byłem na śląskim to skanowano tylko jeden. ;]Majek pisze:Tak się składa, że przy wejściu skanowane są oby dwa kodyPieczeń rzymska pisze:Ale są dwa kody - jeden na tej części biletu którą odrywają Ci przy wejściu, a drugi - na części "właściwej" - nieczytelny w moim przypadku jest ten pierwszy, więc w zasadzie to tylko kosmetyka.kobi pisze:<wytyka_palcem> nie wejdziesz, nie wejdziesz![]()
bo to jest taki sam kod
tylko w dwuch miejscach wydrukowany
dzownił do mnei godzine temu Pan Wopjtek i mówił ze biletów na płyte NIE MA anulowane są wszystkei rezerwacje bo biletów już fizycznie nie moga wydrukować, limit został wyczerpany, zostały kijowe sektory któe musiałem wziąć a bedziemy musieli sie wbijac na plyte innymi drogami

A nie mogłeś na allegro kupić? Przecież są na płytę.Michcio pisze:zostały kijowe sektory któe musiałem wziąć
Niby gdzie są te bilety? Bo ja widzę je tylko na aukcjach prywatnych.M@ti pisze:A nie mogłeś na allegro kupić? Przecież są na płytę.Michcio pisze:zostały kijowe sektory któe musiałem wziąć
A no możliwe że na prywatnych. Ja się na tym nie znam, ale co złego w tych aukcjach. Ja na takiej kupowałem bilet na Graspop.
Pytasz poważnie?M@ti pisze:A no możliwe że na prywatnych. Ja się na tym nie znam, ale co złego w tych aukcjach. Ja na takiej kupowałem bilet na Graspop.
Zresztą, nie zastanawiało Cię, dlaczego tak mało osób licytuje na takich aukcjach, skoro zainteresowanie biletami jest tak duże? Chyba znasz już odpowiedź.
No to dobrze wiedzieć.
Jakoś nigdy mnie to nie interesowało, bo na allegro kupiłem tylko 1 bilet i tak 100 zł taniej, a że był tylko 1 więc nawet nie zwracałem uwagi jaki to typ aukcji tylko brałem i było wszystko w porządku. ;]