!!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: !!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
Ja tam seta sie nie czepiam bo to moj dopiero drugi koncert Maiden
tak wiec wszystko gra 
mój trzeci. set nie jest zły ale po prostu uwielbiam się czepiać. zwłaszcza za rtth i fotd. akurat z Moonchilda się cieszę, tylko po prostu nie jest dla mnie najlepszym z setowych kawałków 
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
ciekawe co z tym Fearem bedzie... póki co go nie zamienili nawet w LA i Japonii a tam przeciez grywali
Czyżby polska publiczność aż tak bardzo wpłynęła na Ironów?

- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

I tu masz absolutnie rację. Szkoda jedynie, że tak się nie stanie.Elevatorman pisze:najlepiej byłoby jakby dołożyli TETMD
A jeszcze co do setu, to teraz po pewnym czasie, kiedy emocje trochę opadły stwierdzam, że nie jest aż tak zły jak pisałem na początku, jednak dalej gdy czytam, że to najlepszy set od czasu reunion ogarnia mnie pusty śmiech. Owszem nie ma wielu genialnych utworów z SIT i SSOASS (braku Strangera nie mogę przeboleć) a przecież właśnie na tym powinna opierać się ta trasa, na wspominkach i magii powrotu do tamtych lat, a tak wyszła kolejna trasa z "klasycznym szkieletem" i 4-6 zmianami. Jest jednak te 5 utworów na które wszyscy bardzo czekali i w zasadzie gdyby zamiast RTTH i FOTD dać po jednym utworze z SIT i SSOASS to chyba wszyscy byliby zadowoleni... Choć nie. Wtedy narzekali by inni, że nie ma Feara...
Cieszy za to dobra forma Dickinsona. Większość numerów wypada naprawdę dobrze, a kiedy przypominam sobie co wyrabiał na początku trasy promującej AMOLAD, to myślę, że nawet bardzo dobrze.
Szkoda, ze nie ma SSOASS. A tak to ok 
HCW chyba jest w tegorocznym secie, tego raczej nie zmienią a co do FOTD to ja bym chciał żeby zamiast niego w Europie grali Children of the Damned lub Infinite Dreams lub coś z SiT (a tak w marzeniach to mogliby na 50 Bruce'a, specjalnie dla Polaków, zagrać Alexandra :rocx ) ostatecznie jak Feara zostawią, to tragedii robił nie będęMan on the Edge pisze:Ja bym chciał najbardziej usłyszeć [...]Heaven Can Wait
- Man on the Edge
- -#Invader

A co z "Caught Somewhere in Time" i "Stranger in a Strange Land" jest szansa

no set jest juz znany, jak chcesz go znać, to przejrzyj ten temat, jakis wielkich zmian w secie raczej nie należy się spodziewać
- Man on the Edge
- -#Invader

Czyli na inną set listę nie ma co liczyć Re: !!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
jedyne zmiany jakich realnie mozemy sie spodziewac, to zmiana FOTD na cos innego, ew. jakies zmiany w bisach (może dołożyliby jeden utwór). Nie sądzę, aby u nas robili niespodzianki...
Ostatnio zmieniony czw maja 01, 2008 3:12 pm przez wojteq, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jednak tez i niech mi wybacza ci ktorzy jada pierwszy raz na Iron ale wolał bym zamiast FOTD - SSOASS. To jest mega super kawałek ale chyba wiekszosc stałych bywalcow na koncertach przyzna mi racje ze to sie juz przejadło CHCEMY CZEGOS CZEGO JESZCZE NIE YBLO apeluje ;p ! !
Man on the Edge z ad masz tą foteczke ?
Man on the Edge z ad masz tą foteczke ?
o, lepiej nie. Jeszcze Moonchild by wywalili, nie daj Boże.wojteq pisze:ew. jakies zmiany w bisach (może dołożyliby jeden utwór).
no ja bede pierwszy raz własnie, i dlatego z FOTD mam mieszane uczucia, z jednej strony bardzo bym go chciał, z drugiej SSOASS też, heheh, najlepiej jakby w Londynie zagrali jedno, a w Polsce drugieJack_86 pisze:Ja jednak tez i niech mi wybacza ci ktorzy jada pierwszy raz na Iron ale wolał bym zamiast FOTD - SSOASS
tego też bym nie chciał, miałem na myśli bardziej rozszerzenie bisówsyzygy pisze:Jeszcze Moonchild by wywalili, nie daj Boże.
- Man on the Edge
- -#Invader

Zrobiłem sobie obrazek jest z nowej wersji do teledysku The Trooper poszukaj pisałem o tym wczoraj w ciekawych linkach masz przez przypadek znalazłemJack_86 pisze:bartoslaw z ad masz tą foteczke ?
Ps. Co do FOTD głupota bo trasa nie obejmuje tego okresu
ok sprawdze, dzieki a fakt faktem trasa nie obejmuje FOTD ale takze Run To the Hills ;] wiec 
RTTH prędzej, bo jakby nie było pochodzi ten utwór z lat 80-tych.
- Man on the Edge
- -#Invader

Run'a obejmuje 
wlasnie jakby to zmienili to masakra!syzygy pisze:o, lepiej nie. Jeszcze Moonchild by wywalili, nie daj Boże.wojteq pisze:ew. jakies zmiany w bisach (może dołożyliby jeden utwór).
Zobaczycie, że w EU "Feara" nie będzie... ja się nie pogniewam :beerBudziol pisze:wlasnie jakby to zmienili to masakra!syzygy pisze:o, lepiej nie. Jeszcze Moonchild by wywalili, nie daj Boże.wojteq pisze:ew. jakies zmiany w bisach (może dołożyliby jeden utwór).