7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
Ogółem pomysł ze sztucznymi ogniami mi sie bardzo podoba, ewentualnie niech każdy przyniesie róże i przy śpiewaniu mu sie rzuci na scene 
Z różami dobry pomysł ale zaraz będzie gadanie, że się ludzie pokaleczą 
tego tez sie wlasnie obawiamMr.Hankey pisze:A ja obstawiam, ze nie przygotujemy nic specjalnego.
Ostatnio zmieniony ndz lut 24, 2008 10:06 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
pytanie raczej czy one wytrzymają ;p
Chyba, że taką różę (mieści się w kieszeni, ale trochę strach o zespół
)
http://allegro.pl/item316345760_pak_roz ... _kute.html
http://allegro.pl/item316346240_roza_ku ... _kute.html

Chyba, że taką różę (mieści się w kieszeni, ale trochę strach o zespół
http://allegro.pl/item316345760_pak_roz ... _kute.html
http://allegro.pl/item316346240_roza_ku ... _kute.html
ty chcesz tym do nich rzucac
Tak, może od razu do nich ze śrutu strzelać?
Też się obawiam, że w końcu nic nie wyjdzie, ewentualnie kolejna głupia flaga z podpisami.
Też się obawiam, że w końcu nic nie wyjdzie, ewentualnie kolejna głupia flaga z podpisami.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ja wpadłem nataki oto pomysł:
spoiler!!
Wydrukować i skserować 20 000 razy (może EMI w tym pomoże?
) karteczki, na których bedzie tekst Churchill's speech. Rozporwadzić je jak najszybciej przed i podczas koncertu, i jak się zacznie intro, wszyscy razem zaczniemy recytować równo z taśmą. Byłoby pięknie.
A na karteczkach mogłaby być jeszcze adnotacja, że np. po Aces high śpiewamy 'happy birthday'
spoiler!!
Wydrukować i skserować 20 000 razy (może EMI w tym pomoże?
A na karteczkach mogłaby być jeszcze adnotacja, że np. po Aces high śpiewamy 'happy birthday'
Ostatnio zmieniony pt lut 29, 2008 3:47 pm przez Brand, łącznie zmieniany 1 raz.
-
szatanista
- -#Long distance runner

przeciez kazdy wie, jak taka trasa musi sie zaczac, zaden spojler
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ja myślę, że jedynym dobrym pomysłem jest zorganizowanie wspólnego śpiewania
"Sto lat", żadne Happy Birthday nie przejdą. Ludzie będą słabo śpiewać, albo w ogóle...
Już nie mówię o intro, które będzie maksymalnie trudną sprawą dla niektórych
przeczytać powoli - różni ludzie chodzą na koncerty
Myślę, żę 10-13 tysięcy kartek z informacją po którym kawałku śpiewamy Sto lat, będzie
najlepszym rozwiązaniem. Jeżeli to się uda, i chociaż 10 tysięcy (może da rade
)gardeł
zaśpiewa, to efekt będzie dobry. I nie martwcie się, że Bruce nie zrozumie, chyba jeszcze
kuma co się dzieje na dookoła
Jeżeli wszystko wypali to będzie wielki sukces.
Oczywiście jeżeli ktoś się chce porwać na jakiś ogromny projekt z tej okazji, to świetnie,
ale jeżeli ma mieć w tym udział publiczność na koncercie, to się trzeba mocno zastanowić
nad tym czy będą chcieli dać z siebie 100%
Sztuczne ognie są ok, ale kiedy je odpalić? No i co ważniejsze: kto za to zapłaci?
"Sto lat", żadne Happy Birthday nie przejdą. Ludzie będą słabo śpiewać, albo w ogóle...
Już nie mówię o intro, które będzie maksymalnie trudną sprawą dla niektórych
przeczytać powoli - różni ludzie chodzą na koncerty
Myślę, żę 10-13 tysięcy kartek z informacją po którym kawałku śpiewamy Sto lat, będzie
najlepszym rozwiązaniem. Jeżeli to się uda, i chociaż 10 tysięcy (może da rade
zaśpiewa, to efekt będzie dobry. I nie martwcie się, że Bruce nie zrozumie, chyba jeszcze
kuma co się dzieje na dookoła
Oczywiście jeżeli ktoś się chce porwać na jakiś ogromny projekt z tej okazji, to świetnie,
ale jeżeli ma mieć w tym udział publiczność na koncercie, to się trzeba mocno zastanowić
nad tym czy będą chcieli dać z siebie 100%
Sztuczne ognie są ok, ale kiedy je odpalić? No i co ważniejsze: kto za to zapłaci?
Wcale nie, ja liczyłem na blablablabla, a tekst Branda popsuł moje marzenia ;(sz pisze:przeciez kazdy wie, jak taka trasa musi sie zaczac, zaden spojler
Ostatnio zmieniony pt lut 29, 2008 3:48 pm przez herki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Jak już tak narzekacie, to odspoilowałem. A herkiego mi nie żal 
[quote]Ja myślę, że jedynym dobrym pomysłem jest zorganizowanie wspólnego śpiewania
"Sto lat", żadne Happy Birthday nie przejdą[/quote]
i co jeszcze ????Ciwkawe jakby tobie cos takiego chinczyk zaspiewal po chinsku ciekawe czy bys zajarzyl o co chodzi.Jak ma byc spiewanie to Happy Birthday- bo bedzie kaszana,Bronek zalapie o co chodzi i moze wtedy byc jakis tort na scenie-juz kiedys ekipa to przerabiala na urodzinach Jannicka o ile sie nie myle.Ale zadnych "sto lat" bo kompletnie ekipa nie zalapie co jest grane
"Sto lat", żadne Happy Birthday nie przejdą[/quote]
i co jeszcze ????Ciwkawe jakby tobie cos takiego chinczyk zaspiewal po chinsku ciekawe czy bys zajarzyl o co chodzi.Jak ma byc spiewanie to Happy Birthday- bo bedzie kaszana,Bronek zalapie o co chodzi i moze wtedy byc jakis tort na scenie-juz kiedys ekipa to przerabiala na urodzinach Jannicka o ile sie nie myle.Ale zadnych "sto lat" bo kompletnie ekipa nie zalapie co jest grane
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie - sto lat odpada. Skoro w Kostaryce 25.000 fanów potrafi zaśpiewac Adrianowi "Happy Birthday" to nie wiem czemu w Polsce miałoby to nie wypalic... Chyba nasz naród nie jest aż tak ciemny i jednak uczy się języków - przynajmniej w minimalnym stopniu. 
Rozmawiałem z Live Nation i takie akcje jak puszczanie baloników tudzież sztuczne ognie oczywiście odpadają - zespół na pewno nie wyraziłby na to zgody. Natomiast chętnie pomogliby nam w nagłośnieniu akcji np. śpiewania "Happy Birthday" tudzież w czymś podobnym.
Rozmawiałem z Live Nation i takie akcje jak puszczanie baloników tudzież sztuczne ognie oczywiście odpadają - zespół na pewno nie wyraziłby na to zgody. Natomiast chętnie pomogliby nam w nagłośnieniu akcji np. śpiewania "Happy Birthday" tudzież w czymś podobnym.
a może jakiś w h.. duży transparent? taki gigant z jakimś chwytliwym tekstem?
fakt ze juz nie robmy z tych polakow debiliWICKER MAN pisze:Dokładnie - sto lat odpada. Skoro w Kostaryce 25.000 fanów potrafi zaśpiewac Adrianowi "Happy Birthday" to nie wiem czemu w Polsce miałoby to nie wypalic... Chyba nasz naród nie jest aż tak ciemny i jednak uczy się języków - przynajmniej w minimalnym stopniu.
w Ostravie tez wypalilo HAPPY BITRHDAY dla Nicko bez problemow choc to Bruce zaintonowal
Pomysl Branda super!
Po ACES HIGH nie dajemy grac dalej zespolowi tylko spiewamy.
Przy wejsciu trzeba tylko karteczki z instruckja rozdac kiedy i z jakiej okazji a to juz maly problem i na pewno maly wydatek tym bardziej ze LN chce pomoc
szkoda ze nie chca flagi zrobic
akcja z karteczek to sztuczna jest. Albo bedzie spontran, albo mozemy se do dupy wsadzic taka publicznosc. Pozatym po AH nic nie wyjdzie z tego, bo szybko przechodza do nastepnego utworu i nawet nie zauwazy ze jakas akcja miala byc.
Dlatego taką akcję najlepiej zrobić przy okazji "bisów| i przedstawiania zespołu przez Bruce'a. Pomysł z Happy Birthday jest OK, choć możemy napewno wymysleć coś lepszego. Może dołączyć do tego Sto Lat i inne przyśpiewki? 
no Po Aces to jest głupi pomysł, może przed Moonchild kiedy Bruce bedzie gadał przed
dajcie spokoj z tym sto lat...happy birthday nie znacie? 3 linijki takie same sa..