Chyba chodziło Ci o kino a nie o seans :-) Nie ma w Łodzi kina takiegoBudziol pisze:fajny taki pokaz w multikinie szkoda ze w Lodzi nie ma seansu :/
DVD - Live After Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: DVD - Live After Death
brak seansu=brak kina 
whatever chodzi o to samo
whatever chodzi o to samo
Też z tego powodu cierpię chłopaki... 
Niedługo będzie ponieważ sieć Multikina wykupiła Silverscreen więc to tylko kwestia czasu aż kino na alei Piłsudskiego zmieni nazwę.
W Grudziadzu też nie ma Multikina. Od 3 lat budują 
a bilety to faktycznie lepiej kupić przed czwarkiem, rozejdą się do tego czasu?
Wąpię
Wąpię
dzisiaj w przerwie meczu w multikinie cały czas byłą reklama tego pokazu. ale raczej obojętnie przyjęta
jakby był w wtedy w poznaniu to bym się chętnie wybrał. a tak to miłego oglądania wszystkim.
Obawiam się, że zanim w Łodzi Multikino przejmie Silvera to przestaną już grać ten koncert...
-
El Dorado
Nikt w Łodzi nie przejmie Silvera. Hehe, moje Cinema City jest mega zajebiste i miażdży konkurencję, poza tym, są plany wybudowania drugiego CC w Łodzi, więc Multuikina raczej u nas nie będzieViper pisze:Obawiam się, że zanim w Łodzi Multikino przejmie Silvera to przestaną już grać ten koncert...
Nie przejmie bo już przejąłBrat Karima pisze:Nikt w Łodzi nie przejmie Silvera
http://wiadomosci.onet.pl/1692743,10,1,1,,item.html
-
El Dorado
lol, nie wiedziałem, sorry. W każdym razie i tak upadnie! Buahaha
Ja dzisiaj kupowałem bilety na ten koncert i połowa sali była już zajęta, na szczęście zarezerwowałem sobie miejsca w samym środeczku
Dla ścisłości chodzi o Multikino Strefa 51, do starego browaru chodzić nie lubię, bo tam to całe Multikino nieco małe mi się wydaje.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

UWAGA! 
Wszyscy uczestnicy pokazów w największych miastach dostaną gratis plakat reklamujący koncert Iron Maiden 7 sierpnia na Stadionie Gwardii w Warszawie!!
I tutaj gorąca prośba - kto z Was mógłby jutro/w czwartek przyjąć dostawę plakatów do domu (kurierem) i rozprowadzić je wśród uczestników projekcji? Oczywiście pomyślimy o jakimś docenieniu Waszych starań, a i sobie będziecie mogli zostawić kilka plakatów!
Poszukujemy chętnych do rozdania plakatów na seansach w następujących Multikinach:
Gdańsk, Kraków, Poznań (Multikino 51 i Stary Browar), Rybnik, Szczecin, Wrocław (Arkady i Pasaż Grunwaldzki), Zabrze.
Jeśli jesteście w stanie podjąć się przyjęcia plakatów to jak najszybciej
wyślijcie zgłoszenie na adres: wickerman@interia.pl - podając w treści maila swoje dane (imię, nazwisko, adres do wysyłki plakatów, telefon kontaktowy dla kuriera, nick na forum i Multikino, w którym zajmiecie się dystrybucją plakatów). Nie zapomnimy o Waszej pomocy!! :rocx

Wszyscy uczestnicy pokazów w największych miastach dostaną gratis plakat reklamujący koncert Iron Maiden 7 sierpnia na Stadionie Gwardii w Warszawie!!
I tutaj gorąca prośba - kto z Was mógłby jutro/w czwartek przyjąć dostawę plakatów do domu (kurierem) i rozprowadzić je wśród uczestników projekcji? Oczywiście pomyślimy o jakimś docenieniu Waszych starań, a i sobie będziecie mogli zostawić kilka plakatów!
Poszukujemy chętnych do rozdania plakatów na seansach w następujących Multikinach:
Gdańsk, Kraków, Poznań (Multikino 51 i Stary Browar), Rybnik, Szczecin, Wrocław (Arkady i Pasaż Grunwaldzki), Zabrze.
Jeśli jesteście w stanie podjąć się przyjęcia plakatów to jak najszybciej

W Warszawie ma szansę się wyprzedać, dziś rano ponad pół sali było już zajęte, kupiłem 3 ostatnie bilety w przedostatnim rzędzie. 
nie bedzie mnie niestety na projekcji.... kto mi da plakat ?
Hehe ja jutro ide kupic bilet na ostatni rząd w poznaniu Multikino 51
.Kto ten plakat mi da ? Przy kasie ?
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Hehe, mam podobny plakat na ścianie
A na projekcji się nie pojawię bo w tygodniu nie mogę pozwolić sobie na Wrocław 
Nemesis...as one we stand!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nikt nie pomoże przy rozdawaniu plakatów w Poznaniu, Szczecinie czy Gdańsku? Proszę o pilny kontakt na wickerman@interia.pl 
-
El Dorado
na końcu sali gówniany dźwięk jest na maksa!Dropsik15 pisze:Hehe ja jutro ide kupic bilet na ostatni rząd w poznaniu Multikino 51.Kto ten plakat mi da ? Przy kasie ?
Ja pomogę - napisałem e-mail jakieś pół godziny temu
Poznań Multikino 51