08/03/2008 - Metalmania 2008 - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 08/03/2008 - Metalmania 2008 - Katowice @ Spodek
WAŻNE
Kto by sie pisał na EWENTUALNE After Party w knajpie ok 15 minut od spodka bezpośrednio po Metalmani? wszyscy, którzy będą czy kogoś nie wliczać ? Wiem, że, niestety, S1 i Metal odpadają, ale ktoś jeszcze?
już nie mam tu najwięcej postów

kupie bilet za 10 plnEvE pisze:w sumie totalnie mi sie odechcialo iść, ale lipa
Ja+1, Nevla :]. Srati i Raff :]Szajba pisze:WAŻNEKto by sie pisał na EWENTUALNE After Party w knajpie ok 15 minut od spodka bezpośrednio po Metalmani? wszyscy, którzy będą czy kogoś nie wliczać ? Wiem, że, niestety, S1 i Metal odpadają, ale ktoś jeszcze?
Już znalazlam mega-motywacje żeby pójść
a idz, pracujesz przy reaktorze jądrowym to masz duzo wiecej kasy, powiniens chciec odkupic za 150 zł odemnie :closedSzymon pisze:kupie bilet za 10 pln
to akurat wiemEvE pisze:Ja+1, Nevla :]. Srati i Raff :]
tzn?EvE pisze:Już znalazlam mega-motywacje żeby pójść![]()
![]()
:D:D:

nie ściemniaj, wiem że wiesz 
i chcieliście tak niełądnie mnie niepoinformować
i chcieliście tak niełądnie mnie niepoinformować
już wszystko ok?EvE pisze:nie ściemniaj, wiem że wiesz![]()
aaaaaaa...to ja już wiem ocbi chcieliście tak niełądnie mnie niepoinformować

Bejbe, jeszcze nie wiem kiedy będę miał ciapąg powrotny na moją wioskę, jeśli będzie nad ranem albo rano to jestem na 100%. ;]EvE pisze:Ja+1, Nevla :]. Srati i Raff :]
jeśli będzie w środku nocy i nad ranem to pojdziesz tym nad ranem. Nie ep, pierwszy raz Cie zobaczymy to siedziec najdluzej i jest taka niepisana tradycja ze nowy stawia wszystkim ;BM@ti pisze: Bejbe, jeszcze nie wiem kiedy będę miał ciapąg powrotny na moją wioskę, jeśli będzie nad ranem albo rano to jestem na 100%. ;]
Ja się jeszcze zastanowię. mam pierwszy pociąg o 1:21 czy jakoś tak, moze tym wrócęEvE pisze:Ja+1, Nevla :]. Srati i Raff :]
Tak dobrze to chyba nie będzie.EvE pisze:jeśli będzie w środku nocy i nad ranem to pojdziesz tym nad ranem.
ojojoj jakie zjawisko. Będzie mogli nawet mnie dotknąć.EvE pisze:Nie ep, pierwszy raz Cie zobaczymy
<ciężko przełyka ślinę> ale co stawia? <przerażony>EvE pisze:jest taka niepisana tradycja ze nowy stawia wszystkim ;B
Metalmania się nawet nie zdąży skończyćWrath pisze:Ja się jeszcze zastanowię. mam pierwszy pociąg o 1:21 czy jakoś tak, moze tym wrócę
pytał Cie ktoś o zdanie ?M@ti pisze:Tak dobrze to chyba nie będzie.
masz to jak w banku *zaciska pięści*M@ti pisze:ojojoj jakie zjawisko. Będzie mogli nawet mnie dotknąć.
domyśl się...M@ti pisze:<ciężko przełyka ślinę> ale co stawia? <przerażony>

A i owszem.Szajba pisze:pytał Cie ktoś o zdanie ?
To ja Cię miałem chyba skopać a nie Ty mnie. ;]Szajba pisze:masz to jak w banku *zaciska pięści*
Boję się.Szajba pisze:domyśl się...
Właśnie, a jak to ma być z czasem trwania całości. Wg oficjalnej rozpiski Deth ma skończyć o północy, ale to chyba pewne, że tak nie będzie. Jak zwykle wygląda sprawa z opóźnieniami?
hm.. rok temu z tego co wiem ( bo po testamencie sie zmyłem) skonczyło się koło 2 w nocy. ale to musisz Artura pytać, on ma pamięć do takich spraw 

też sie zmyłem po TestamentSzajba pisze:hm.. rok temu z tego co wiem ( bo po testamencie sie zmyłem) skonczyło się koło 2 w nocy. ale to musisz Artura pytać, on ma pamięć do takich spraw![]()
w każdym razie w 2006 roku Therion skończył grać własnie jakoś po 3.
nie wiem czemu wydawało mi się, że doczekałeś do końcaArtur pisze: też sie zmyłem po Testament

E, zmęczony byłem, widziałem 15 minut Paradise Lost i poszedłem na busa. Ale nieważne, w każdym razie:Szajba pisze:nie wiem czemu wydawało mi się, że doczekałeś do końca
Niewykluczone, a w zasadzie raczej takSzajba pisze:nevertheless reflektujesz na after party ?![]()
- Elevatorman
- -#Clansman

ja mam pociągi przed 4 i po 5...
Jo, ale podobno w zeszłym roku było megaopóźnienie, bo Testament zażyczył sobie jakąś bonusową próbę w dniu koncertu? Tak pisali na oficjalnej stronce. Tak, czy inaczej, pociąg i tak mam koło 4 ;P
Blaze na dlugo gral...