Co to za zespół ??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Co to za zespół ??
SZAJBA mistrzu!!!! nie mam czasu pierdnąc, ale przez Ciebie przeczytałem cały ten temat prawie
hahahahaahahaha
hahahahaahahaha
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie, więc pytam tutaj. Jaki zespół w klimatach Maiden/Priest/Hellowen i od razu jakiś konkretny album polecacie?
- likipiki
- -#Lord of the flies

The Doors?
'początek ery nienawiści'?
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
liki, pomyliło Ci się, to nie jest album The Doorslikipiki pisze:The Doors?
http://maiden.superhost.pl/forum/viewtopic.php?t=7645 tutajMr.Hankey pisze:Nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie, więc pytam tutaj. Jaki zespół w klimatach Maiden/Priest/Hellowen i od razu jakiś konkretny album polecacie?
Primal Fear posłuchaj, płyta: Nuclear Fire
był też taki bodaj hiszpański zespół tierra santa. nie wiem, pewnie ich znacie, takie granie bardzo w klimatach maiden i z tego co pamiętam niezłe w swojej klasie. i w rodzimym języku. kiedyś słyszałem ich w radiu i chyba było fajne 
możliwe, słyszałem ten zespół wieki temu. ale padłóo pytanie o coś w takich klimatach, to mi się przypomnieli 
ten temat powinien nazywać się SZAJBA MYŚLI
- likipiki
- -#Lord of the flies

Szajbka jest absolutnie cudowny w tym temacie, nie do pokonaniaSzajba pisze:jesli to nie Uriah Heep to daj hinta![]()
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Saymon? Pamiętam go chyba z koncertu w Paryżu w 2005 r.panzerschreck pisze:A tak w ogóle to ten temat zakładał mój dobry kumpel z którym teraz mieszkam we Wro, kiedyś się tu udzialał, a to chyba ostatni ślad po nim na forum
A Szajba zniszczył, faktycznie.
-
Deleted User 622
Wciąż niszczyDa5id pisze:A Szajba zniszczył, faktycznie.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Dokładnie tak, lansował się z wami po ParyżewieDa5id pisze:Saymon? Pamiętam go chyba z koncertu w Paryżu w 2005 r.panzerschreck pisze:A tak w ogóle to ten temat zakładał mój dobry kumpel z którym teraz mieszkam we Wro, kiedyś się tu udzialał, a to chyba ostatni ślad po nim na forum![]()
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol