SLAYER Nové Mesto nad Váhom

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

herki
-#Clansman
-#Clansman

Re: SLAYER Nové Mesto nad Váhom

Post autor: herki »

Ja jadę, mam nadzieję, że nie dasz dupy i też pojedziesz. A dzień wcześniej do mikiego na półfinał Euro <3
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

na HF by mnie drożej wyszło pewnie :P
El Dorado

Post autor: El Dorado »

herki pisze:Ja jadę, mam nadzieję, że nie dasz dupy i też pojedziesz. A dzień wcześniej do mikiego na półfinał Euro <3
hehehe, to będzie cudowny czas . Mecz z mikim, Slayer, Hunterfest .
herki
-#Clansman
-#Clansman

Brat Karima pisze:
herki pisze:Ja jadę, mam nadzieję, że nie dasz dupy i też pojedziesz. A dzień wcześniej do mikiego na półfinał Euro <3
hehehe, to będzie cudowny czas . Mecz z mikim, Slayer, Hunterfest .
Ewentualnie wezmę 30 zł więcej i spróbuję się wbić na The Police!
El Dorado

herki pisze:Ewentualnie wezmę 30 zł więcej i spróbuję się wbić na The Police!
o, ja też.
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

a jak myslicie ile transport bedzie kosztował po słowacji i skąd tam będzie jakiś pociąg czy coś ?
herki
-#Clansman
-#Clansman

Do granicy i stamtąd. Stawiam, że z granicy to oblecimy w 50 zł w obie strony. Ale szukam innych opcji :)
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

jakiej innej :B ?
herki
-#Clansman
-#Clansman

Nie wiem, PKSem, sresem, hugokopterem, pociągiem bez przesiadek, taksówką, autostopem, no dużo tego jest, trzeba pozbierać informacje i wybrać najrozsądniejszą :D
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

ano trzeba trzeba. Muszę sobie cennik zrobić :B
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

jak chcecie moge spytać p. Wojtka z metalshopu apropos biletów.
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

a pytaj pytaj
herki
-#Clansman
-#Clansman

Michcio pisze:jak chcecie moge spytać p. Wojtka z metalshopu apropos biletów.
Możesz spytać, ale zamówienia przez neta to sprawa groszowa. 40 zeta od biletu + 13 zł wysyłki. Więc powiedzmy zamawiając w 4 osoby, to wychodzi mniej niż 50 zeta od biletu ;)
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

2X Metallica, Queen, Megadeth, Judas Priest, 2x Machine Head, 2x Cavalera Conspiracy, Testament (prawdopodobnie), Iron Maiden i Down...Żeby to był rok marzeń brakuję jeszcze właśnie SLAYER'a !!!

Wstępnie się piszę, cena śmieszna (40zł) może więc zrzucić się na busa np z Katowic i jechać na koncert a po nim tym samym busem na hunterfest?? Co Wy na to? Jakieś inne opcje?? piszcie jak coś macie, i dajcie znać jak będziecie zamawiać grupowo bilety.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Do roku marzeń brakuje mi Motorheada, Slayera i Black Sabbath. Venom to już by był rok przemarzeń ;]

Opcja z busem na tyle niewiadoma, że pewnie ludzi się nie uzbiera aż tyle (chyba, że mówisz o takim busie na 12-13 osób). Zresztą nie wiem czy pociągiem nie byłoby bardziej rokenrollowo :] No i też trzeba się liczyć z kasą, żeby ten bus nie kosztował z miliard zł :)

Bilety będziemy zamawiać już pewnie w przyszłym tygodniu. Zawsze można wziąć bilet na 2 dni festiwalu (za 60 zł) i przekimać się tam na miejscu, najebać z rana i dopiero wrócić ;)
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

no to koledzy przyjeżdżajcie!!!!
herki
-#Clansman
-#Clansman

NO BĘDZIE TRZEBA.
Już znalazłem bardzo dobre połączenie, w jedną stronę kosztuje aż... 32 zł! Z Katowic oczywiście.

O 7:11 ruszamy z Katosów do Zwardonia za 10 zł. O 10:40 jesteśmy na miejscu, przechodzimy przez granicę, czekamy godzinkę i jedziemy o 11:36 do Ziliny, gdzie dojeżdżamy w godzinę. Czekamy znowu godzinkę i jedziemy od razu na miejsce koncertu. Łączny koszt podróży po Słowacji to 200 koron :D Wprawdzie cała podróż zajmuje 8h łącznie z postojami, ale myślę, że nie będzie problemu ze spożytkowaniem tego czasu heheh :D

No nie, no to wychodzi Slayer za 150 zł + alkohol z Warszawy jadąc. NIE MA OPCJI ŻEBY MNIE TAM NIE BYŁO.

Powrót taką samą trasą jest dopiero o 7:00. Więc noc też można spożytkować. Wtedy do Katosów da się dojechać już na 12:53, skąd można uderzać na Hunterfest jakoś, albo do domciu, przespać się i nabrać sił witalnych i z rana do Szczytna ;]
El Dorado

Arkadius pisze:no to koledzy przyjeżdżajcie!!!!
przyjadymy, obiecuję!

Herki - opcja sroga, ale musimy sie wyrobic na hunterfest, pamiętaj! :D
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

No właśnie chodziło mi o mały bus na 6-8 osób. Nie wiem ile to by mogło kosztować, może ktoś ma znajomego albo coś podobnego? W każdym razie o ile NA Slayera to jeszcze można jechać pociągami, to Z POWROTEM jeśli chcemy od razu na hunterfest, to średnio to widzę...Jak byśmy wrócili tak jak herki piszesz na ok 13 do Katowic, to pierwszy dzień hunterfestu już możesz sobie podarować ( mowa o pkp)..Testament gra wprawdzie 29 no ale nie wiadomo co będzie 28go...Dlatego chyba lepsza (wygodniejsza) jest opcja z busem, jedziemy w dzień koncertu Slayera, zaraz po koncercie jedziemy już prosto do Szczytna (albo dojechać do Polski i się gdzieś przespać i z rana jechać dalej) ...Jakiej opcji nie wybierzemy, będzie męcząca...Kwestia czasu.
Ostatnio zmieniony czw mar 13, 2008 3:41 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Dla nas nie ma męczącej opcji, uwierz w to! ;]
Jasne, tylko że w moim wypadku to mi pierwszy dzień Hunterfestu zwisa i powiewa, i o ile w ogóle bym miał tam jechać (bo nawet nie wiem czy mi się chce) to tylko na drugi dzień. Ja na wynajmowaniu busów w ogóle się nie znam, nigdy się w to nie bawiłem. Jakby ktoś posprawdzał ceny to byłoby spoko :)
ODPOWIEDZ