08/08/2008 - Praga, CZR @ Stadion Eden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 08/08/2008 - Praga, CZR @ Stadion Eden
Uuuups... się zagapiłem... Nie ma ktoś do sprzedania jednego 'stani u podia'? Jak nie zdobędę to cała wycieczka stanie pod znakiem zapytania, bo nie wiem czy chcę gdzieś indziej... Choć pewnie bym nie zrezygnował, nie można tak blisko... 
z tym przepychaniem się w Czechach to nie jest taka prosta sprawa - udało mi się to wprawdzie ostatnio w Ostrawie, ale chcieli mnie normalnie pobić - ktoś mnie tak chwycił za ramie że miałem potem siniaki tam przez 2 miesiace.WICKER MAN pisze: Ja bym raczej obejrzał warszawski gig z sektora, a w Pradze na luzie dopchał się do barierki w sektorze "stani u podia"... Ale rób jak chcesz.
poskakać też nie można bo się oburzają że się im przeszkadza.
ja tam wole młyn w Warszawie - niż to co jest w Czechach. Gdybym się wybierał do Pragi to już bym zajął strategiczne miejsce obok browara i sobie spokojnie oglądał z daleka
przecież pojawiły się biletyMadril pisze:Uuuups... się zagapiłem... Nie ma ktoś do sprzedania jednego 'stani u podia'? Jak nie zdobędę to cała wycieczka stanie pod znakiem zapytania, bo nie wiem czy chcę gdzieś indziej... Choć pewnie bym nie zrezygnował, nie można tak blisko...
choć nie wiem jak długo się ostaną
jutro zaś do ostravy bo mnie inaczej WICKER MAN zabije :guns
Już sobie zorganizowałem, nawet za kilka złotych taniej, niż z przesyłką do PL z ticketpro.cz. Akurat na piwo. 
Witam!
Odkupię bilet pod sceną.
PM
lub
madeofkevlar małpeczka tlen.pl
Up the Irons!
Odkupię bilet pod sceną.
PM
lub
madeofkevlar małpeczka tlen.pl
Up the Irons!
Ma ktoś może namiary na jakieś tanie (tak ok. 50zł/noc) noclegi blisko stadionu?
Trochę pewnie teraz ciężko blisko coś znaleźć, ale może ktoś coś wie... 
a potem wracasz do Polski czy dalej ruszasz na podboj swiata za MAIDEN ? 
Także bym prosił kogoś o namiary bo nie wiemy co zrobić z tą Pragą... czy jechać tylko na koncert czy zostać parę dni i pozwiedzać ale wtedy nie wiemy jak wrócićMadril pisze:Ma ktoś może namiary na jakieś tanie (tak ok. 50zł/noc) noclegi blisko stadionu?Trochę pewnie teraz ciężko blisko coś znaleźć, ale może ktoś coś wie...
Mlody twierdzi ze wraca jakis bus do Lodzi z jakiegos biura podrozy w nd popoludniem czyli w pn rano w Lodzi
Zostaję w Pradze do niedzieli, namówiłem rodziców na krótkie wakacje.
Na chwilę obecną to niestety mój ostatni koncert Maiden w tym roku.
a masz jakis namiar na nocleg?
Jak wracasz w nd?
Jak wracasz w nd?
Wy do tej Pragi jedziecie od razu w Wawy?
Potem jak będziecie z Pragi wracać ,na własny rachunek czy razem z Top Biletami tyle że krótszą drogą, jeśli wracacie gdzieś na południe?
Ile Was ten wyjazd wyniesie (bilet+dojazd)
pytam z ciekawości, bo o ile wiem to biletów na stani u podia już nie ma
Potem jak będziecie z Pragi wracać ,na własny rachunek czy razem z Top Biletami tyle że krótszą drogą, jeśli wracacie gdzieś na południe?
Ile Was ten wyjazd wyniesie (bilet+dojazd)
pytam z ciekawości, bo o ile wiem to biletów na stani u podia już nie ma
jedziemy busem zee strefy Lodz - Wawa - Praga - Lodz za 150zl tylko jeszcze nie wiemy czy nie przedluzymy sobie weekendu do nd i wtedy wracamy na wlasna reke.
Ale jeszcze nie wiemy jak i co z noclegiem ewentualnie wiec jak ktos ma jakies info niech pisze!
Ale jeszcze nie wiemy jak i co z noclegiem ewentualnie wiec jak ktos ma jakies info niech pisze!
Noclegu jeszcze nie mam, ale coś się znajdzie na pewno.Budziol pisze:a masz jakis namiar na nocleg?
Jak wracasz w nd?
A wracam autem, z rodzicami.
a nie macie 6 wolnych miejsc na powrot? 
Ma ktos mozliwosc zalatwic bilet pod scena? Jedzie ktos z was z biletem na plyte, nie pod scena?
Z załatwieniem będzie już pewnie cięzkoRazi3l pisze:Ma ktos mozliwosc zalatwic bilet pod scena? Jedzie ktos z was z biletem na plyte, nie pod scena?